Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ia-i o purcica si treci la urmarit "actiunea"!
Daca vezi ca zambeste prea mult, da-i o lamaie, caci fericire, fericire, dar sa mai dea si la altii!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata,

Eu aseara adormind-o pe fii-mea, am adormit eu inaintea ei si am dormit toata noaptea pana dimineata la 9. M-am trezit anchilozata.

Mary nu stiu sa iti spun unde se fac cheagurile. Ideea e ca eu aveam cezariana, iar tipa in cauza nascuse natural, de unde deduc ca uterul ar fi problema. Nu mi-am batut capul prea tare.

Legat de vb copiilor, fii-mea are 3 ani si 8 luni si inca mai poceste cuvintele. Am lasat mereu copilul sa se dezvolte in ritmul lui, nu am fortat-o vreodat asa faca ceva. Si cu toate acestea este un copil normal, caruia ii merge mintea zbir, face niste conexiuni de ma lasa masca. Nu toti copiii sunt la fel.

Uf si eu ma confrunt in dimineata asta cu niste arsuri stupide.

Ale chiar eu iti spuneam, ca uneori experimentez greturi dimineata si dr imi spunea, ca a crescut uterul mult si apasa pe nu stiu ce si de aceea apar din nou greturile.
Va doresc o zi usoara, mai ales pentru cele care inca mai sunteti la munca.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

yoyoyo, nepoteii mei abia scoteau cate un cuvant de genul apa, mama, papa pana in jurul varstei de trei ani; au fost ingrijiti si de mama, si de bunica, educatoare pensionata - pe la trei anisori si-au dat drumul la vorba cu vocabular complet! Si crede-ma ca sunt niste copii super destepti, in special cel mare. Statul acasa doi ani e un lucru cat se poate de sanatos (eu sunt una din fericitele care va face acest lucru), insa din pacate pentru multe mamici nu este o optiune viabila, din motive financiare, in primul rand. Mama mea a stat cu mine acasa 3 luni, apoi am fost la cresa si m-au mai ingrijit sora mamei (cu 10 ani mai mare ca mine, doar!) si o matusa, sora cu bunica mea, dar crede-ma, am fost un copil extrem de precoce, am casete inregistrate cu mine spunand poezioare de trei-patru versuri la doar 11 luni! Deci eu zic ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare, nu-ti fa griji si procese de constiinta ! By the way, mama o suspecta pe surioara mea mai mica cand avea saracuta cam un anisor ca are retard mintal, ca nu vorbeste cum am facut-o eu

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
A fost de curand o stire la televizor prin care se anunta ca guvernanti nostri dragi vor sa modifice indemnizatia de la 600 de ron la 400 de ron si sa stam acasa 3 ani in loc de 2.Din cate am inteles ,urmeaza sa intre in vigoare in cursul acestui an.
Faza cu 3 ani e cat se poate de buna pt cele ce or sa i-a 85%...dar....

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetele voi va confruntati cu urmatoarea problema?
dupa ce mancati simtiti ca va vine inapoi ?sau ca v-a ramas in gat?
ma omoara starea asta de azi de dimineata
o babeta din bloc mi a zis ca cica ii creste parul

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Eu stiam ca daca ai arsuri ii creste parul..tot babestiDaca ar fi adevarat ar iesi bebicul meu cam asa:

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor,

Sunt trecuta si la voi in listuta, dar nu am prea scris aici ...sriu la cealalta odisee, insa sunt cu cititul la zi la voi. Am aflat si noi culoarea caruciorului, insa pe 3 martie avem morfofetala si atunci daca este va zic sa puneti si la mine acolo caruciorul...ca arata asa urat gol...

Am o intrebare...cand simtiti bebeii vi se intampla sa miste foarte jos, adica atunci cand stai intinsa pe o parte sau in fund la 90 grade sa simti ca misca exact langa osul pubian...sau cum sa ma exprim acolo unde se indoaie piciorul ...langa osul ala...mie asa mi se intampla...si asta de cand misca mai tare. Il simt si mai sus insa in cea mai mare parte il simt jos acolo, oare sa se fi fixat prea jos ???? Offff....abia astept sa merg la eco si sa-i spun, dar pana atunci am zis sa mai intreb pe aici sa vedem ce si cum ...zici ca a trecut asa mult de la ultima sarcina, dar pur si simplu nu imi mai aduc aminte, doar stiu ca cea mica misca asa jos, insa aproape de nastere...

si o zi cat mai frumoasa

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Eu stiam ca daca ai arsuri ii creste parul..tot babestiDaca ar fi adevarat ar iesi bebicul meu cam asa:

poze
Cristina cu Seby 28+

In cazul asta eu cred ca iubiricea dulce e o maimutica in toata regula!

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Veronica- ce spui tu se coreleaza cu ce afirm eu: la 27 saptamani implinite ai 6 luni, iar incepand cu saptamana 28 intri in luna a7-a si in trim 3, dar nu ai 7 luni implinite, ci 6 luni si 1zi/saptamana. Trebuie sa treaca cele 4saptamani: 28, 29,39, 31 ca sa poti spune ca ai 7 luni implinite.
Sper ca nu v-am bulversat mai rau!

21+
Mama mama ce problema am si eu cu saptamanile astea.Ma intreaba toata lumea:-"cate luni ai?"
-sunt in luna a 7-a...aaa deci mai ai 2 luni si nasti...NU,nasc in mai..aaa,deci ai 6 luni...nuuu sunt in 7 luni,dar nu sunt incheiate..nuuuu maaa..esti in 6 atuncci...frateeee,ma omoara cu zile
De sapt trecuta m-am hotarat sa le zic in saptamani sa imparta singuri la 4,ca sa scap mai usor

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Elena sa-ti creasca mare si frumos baietelul in burtica !
Sa stii ca si fetita mea isi face de lucru jos de tot in burtica, la osul pubian sau lateral inspre zona inghinala. Daca stau intr-o parte in pat cu picioarele adunate de-a dreptul ma loveste in coapsa direct, acolo unde aceasta atinge burtica. Daca schimb pozitia se catara si se joaca cu ficatul sau stomacul meu, si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Citat:

Da Anca, m-am uitat pe site la Expo si au programat un astfel de targ, Kiddy Expo ii zice, in perioada 24-28 martie. Dar nu trag mari sperante ca vom gasi ceva interesant pe acolo (pe mine carucior ma intereseaza, ca parca vreau sa vad si sa manevrez inainte sa cumpar, altfel deja il comandam de pe net).

Edit: m-am mai uitat inca o data pe site si ghici ce: exact in aceiasi perioada mai sunt programate inca doua targuri : cel de Pasti, de bunuri generale si unul pe care il cheama Arcontex, de textile, incaltaminte si accesorii! La naiba! Iti dai seama ca vor fi doi expozanti de toti la produsele pentru copii !!!

Inghesuiala mare Pe mine ma intereseaza partea de lenjerie de pat/prosopele/paturici...dar am vazut preturi bune si pe site-ul ce tocmai mi l-ai aratat.Carucior o sa cautam si in Tm, nu trag sperante ca o sa fie asa ceva la targ.

25 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:

Elena sa-ti creasca mare si frumos baietelul in burtica !
Sa stii ca si fetita mea isi face de lucru jos de tot in burtica, la osul pubian sau lateral inspre zona inghinala. Daca stau intr-o parte in pat cu picioarele adunate de-a dreptul ma loveste in coapsa direct, acolo unde aceasta atinge burtica. Daca schimb pozitia se catara si se joaca cu ficatul sau stomacul meu, si tot asa.

Exact asa este cum ai explicat, doar ca mie nu imi veneau cuvintele...deh, lipsa de inpiratie. Multumesc de raspuns, se pare ca bebicii "acolo jos" sunt in cautare de ...si cine stie ce vor gasi .
Am observat ca aici este odiseea fetitelor, iar la noi se pare ca a baieteilor, insa vom vedea daca ramane asa si dupa morfofetale...si daca se pastreaza tot asa...vom veni la petit pe la voi

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput