***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (347)***
Raspunsuri - Pagina 12
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI TOANCA!
fete si pitici.
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
Giova spune:
gata, a plecat mama, asa ca acum sunt mai libera.
maine pleaca Clau in Italia si am mers cu ea sa mia cumparam una alta pt. sorella.
Silvia s-au strans banutii...daca citeam mesajul tau mai repede ii puneam si pt. tine. Bine ca a rezolvat, abia astept sa vad ce zice tipa care tine legatura cu mama lui.
Cand veniti in tara? Rezultatele la ex?
Mersi....dar mi-a zis Ana tot ce se putea despre bilete, harti, etc. Dupa primul drum ne-am prins si noi si ne faceam singuri traseeul cu metroul...cu harta in fata.
Maraki fugi la dr. si fa un control....se poate sa se fii intamplat ceva, sau pe baza de stres, oboseala.
sa stii tu ca am ajuns din greseala in prima seara la Moulin Rouge....coada mareeee...zici ca era intrarea libera.
super locul unde va merge Angelos la party, se va distra negresit.
Miha lasa ca nu-i bai ca nu ai intrat pana am plecat. sa se faca tudor bine, caci va petreceti sambata asta.
Nasol ca ti-a descoperit rana la ochi...se vindeca, nu? am cam citit pe fuga, recunosc.
Ioana eu romantica...vezi sa nu!
Hai lasa deprimarea...macar tu ai un motiv...ce sa-ti mai zic eu....ca nu-mi gasesc rochita de nasa...tot ce am gasit si la Paris, mai deosebit...imi era mic...si dai si suspina...
Mi-e asa o lene sa va pove depsre Paris...sunt asa multe de spus...poze am o groaza...nu stiu cand le triez.
Mai bine va zic ca Edi nu a prea vrut laptic...de abia sugea 100 ml: lapte combinat+formula. Sanii mei erau tot mai mici si de abia scoteam lapte...cam 200 ml/zi.
Ieri pe avion m-au luat niste frisoane...ba frgi, ba cald...am zis ca o fi din cauza sanilor...nu ma dureau, dar cum nu am prea putut scoatre lapte....
aseara l-am pus pe Edi la sursa si asa a tras cu o pofta...dragul meu...nu va zic ce m-au durut...probabil s-au desfundat ceva canale...cred ca de mai stateam o zi...o dadeam in altele mai rele.
S-a redus si cantitatea de lapte...asa simt eu...dar acum daca e sugaciul langa mine, sper sa ne revenim.
fug la el...revin...cu povestea, ca nu mi-o iertati daca nu.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
a adormit Edi si pe Marco il ia Clau, asa ca am putin timp liber.
Am ajuns la ora 21 sa ne cazam. Lung drumul de la aeroportul Beauvais pana la destinatie...trafic mare in Paris. am urmat indicatiile date de Ana si am ajuns relativ repede la hotel.
daca toata lumea m-a pregatit de dimensiunile camerelor din cladirile istorice, ei bine...nimeni nu ne-a zis nimic d elifturi. a fost un adevarat , cand s-a deschis usa liftului sa mergem la etajul 2, unde era camera noastra. de abia am incaput 2 persoane cu 2 trolere mici...radeam ca prostii, mai ales ca a noastra camera era vis-avis de lift.Puteam din lift sa ...sarim direct in ea.
camera draguta, nu cine stie ce....poate 2 stele de a noastre. macar a fost curat, nu mirosea urat, zilnic venea negresa si schimba prosoaele, facea patul, etc.
Dupa ce ne-am cazat, am luat la picior imprejurimile hotelului.
am mancat pe bulevard Clichy si am dat peste Moulin Rouge. era o coada la intrare....
am mers pe niste stradute...lume putin ciudata...a doua zi ne-a zis Ana ce cartier e ala si l-am vazut si noi mai bine in ultima zi...
A doua zi am plecat spre Notre-Dame, am vizitat catedrala in timpul sljbei de duminica...frumos...am ramas placut impresionati. de acolo spre cartierul latin, pe urma la centrul cultural Pompidu, muzeul Louvre...(aici chiar la intrare erau 3 con notionale , care au incercat sa ne vanda o verigheta. peste tot erau, la metrou, in fata catedralelor...la fiecare pas dadeai de ei).
Muzeul frumos...enorm, am vizitat o parte din el, doar egiptenii si pictura italiana renascentista si am pierdut vreo 3 ore.
De la Louvre am plecat spre Arcul de triumf pe Champs-Elysees, unde trebuia sa ne intalnim cu Ana si Cristi.
Foarte frumos...nici nu puteai sa-ti petreci duminica dupa amiaza decat aici. Am intrat in Dysney Store, Luis Vuiton, Hugo Boss... nu puteam sa trecem pe langa ele si sa nu vedem si noi asa ceva.
Am pozat Arcul...dupa care ne-am intalnim cu A si C si ne-am oprit la o cafenea misto. am stat ceva la taclale dupa care ne-au dus sa vedem Opera, bursa, Galeriile La Fayette, cladirea unde lucreaza Ana si ne-am oprit la un restaurant specific francez. Am papat bine, am povestit la greu, dupa care ne-au condus la hotel.
Eram varza de obositi si picioarele ne dureau la greu.
cred ca duminica, am facut km intregi pe jos. Dar era frumos afara si noi vroiam sa vedem cat mai multe.
Luni dim. inca resimteam turul de forta din ziua precedenta.
Am plecat direct spre Turnul Eiffel. Ei bine...pe noi asta ne-a lasat cu gura cascata...e ceva de vis...impresionant.
Am urcat pe el, pana la et.2, caci la 3 era ceva defectiune si nu putea urca liftul. a meritat coada la bilete si la ascensor. nu va zic ce rau mi s-a facut cand m-am vazut inaltimea aia...100 si ceva metri. dar a meritat din plin.
de acolo am plecat direct la La Defence unde erau niste cladiri impresionante si noi si un mare centru comercial. pe acolo ne-am petrecut restul zilei, seara ne-am intors la hotel...am ciugulit ceva si am picat rupti.
Ei bine...noaptea mi-a mers burta, am de vreo 3 ori...numai gandul la macaronii aia si fugeam la baie.
Mi-a zis Ana sa-mi cumpar macaroni ca sunt bestiali...am cumparat si am topit urgent vreo 10 bucati...da 10.
Marti dimineata am fost varza...trebuia sa vizitam Sacre couer si galeriile la fayette pe dinauntru.
Am stat in camera pana la ora 12 cand a trebuit sa o eliberam...am lasat bagajele acolo si am plecat spre Sacre couer. a inceput si ploaia...eu eram varza...nu am mancat nimic, beam guri mici de apa.
cand in sf. am ajuns la biserica, nu am mai urcat treptele multe, nu eram in stare...am tras 2 poze cu ea in si gata...ne-am oprit direct intr-o cafenea unde am luat un ceai...am mai facut 2 pasi, dupa care la hotel dupa bagaje, la parcare sa luam bus-ul spre aeroport...ajunsi in aeroport au inceput frisoanele...cozi interminabile la check-in...abia asteptam sa ajung acasa...
Ieri nu am mancat nimic decat o coaja de paine si apa.
de abia azi am bagat o farfurie de supa si ceai la greu...trebuie sa-mi revin incet-incet.
cam asta a fost ex. noastra...musai sa mai mergem ca au mai ramas chestii de vizitat.
Ne-am hotarat, ca la anul sa-l ducem pe Marco la Disneyland, asa ca poate bagam o intalnire cu Ana si copiii de data asta.
Ana e o fata tare finuta si draguta...m-a ajutat enorm cu multe informatii.
Ne bucuram ca ne-am intalnit cu ei caci foarte bine ne-am simtit.
uite ca am terminat si de povestit...apare imediat Marco de la gradi.
_
MIHA78 spune:
LA MULTI ANI LILIANA!! MULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI!
lA MULTI ANI SABINA!!
Giova ma gandeam eu ca nu te induri tu sa ne lasi fara povestea sejurului la Paris. Imi pare rau ca ti-a fost rau in ultima zi, vad ca ati vizitat f. mult oricum. Le-a fost dor piticilor de voi? Zici ca e plin de ai nostrii pe acolo?Eu sunt bine, am avut o rana, dar functioneaza bine tratamentul asa ca sper sa scap[ cu atat.
Maraki hmm, miami, bine suna pui pe sticla, cand am citit mi-am si zis ca fac si eu in weekend unul.
toanca spune:
Giova, interesant ce ai povestit; probabil ca daca nu iti era rau in ultima zi ar fi fost sejurul perfect.
Acum asteptam poze.
Ce ai zis baietii cand te-au vazut?
Eu mi-am serbat azi ziua la servici si au fost: 60 de invitati; a fost ziua mea si e sefului meu si ca atare nu puteam pe unii sa ii invitam si pe unii nu; asa ca azi aproape 1/2 din centrala cateva ore a tras chiulul
Multumesc mult de urari!
andiaroro spune:
Iuliana-La multi ani!
Sabina-La multi ani!
Giova ma bucur ca ati ajuns cu bine, ca am putut sa-ti fiu de folos macar putinel si, nu in ultimul rand, ca ne-am intalnit
Nu mai apuc sa termin nici un mesaj inceput ca Alex e in vacanta si pe Anastasia, daca nu o chinuie otita, o doare burta de la medic...suntem la al treilea antibio si sper sa se incheie curand distractia.
Miha--incepusem sa-ti spun. maica-mea a avut ac pb ca tine de la o sarmulita ce i)a intrat in ochi. a facut si o mica operatie acum 15 ani si totul a fost ok....abai anul trecut cand am dus-o aici la ofta mea sa-i dea ochelari ca parca nu mai vedea prea bine i-a zis ca cicatricea e acolo si de fapt cu ochiul resp nu prea vede cand se uita in jos, dar asat nu a deranjat-o niciodata si nici nu s-a prins.
Silvia-asta-i doar inceputul...altireria grae de acum incolo vine...noua ne spune Alex si cine l-a invatat cuvantul aiurea...eu i-am zis ca are voie sa pronunte asemenea vorbe numai in baie. rezultatul: mama, eu nu zic caca Flash, caca x, caca y si alte cele aici le zic numai in baie. da, mama, numai acolo....dar are grija sa-mi repete de trei ori ce o sa zica el in baie
Giova spune:
Neatza!
a plecat si Clau, dus copil la gradi...si inceput distractia cu gogoasa.
acum savurez din plin primele silabe:"ma-ma", "ama" ...sunt in extaz ce mai.
Marco a inceput cu da-da si ta-ta. asa ca va dati seama ca sunt pe spate acum.
am fost in Franta si nu am luat Galactogil, ce toanta pot sa fiu.
merg sa-mi fac un paHAR, caci tare prost stau cu latpicul. sa speram ca-si revine.
Ana of....sanatate Anastasiei, sa scapati de antibiotice si boli.
Miha ma bucur ca rana se vindeca, bine ca ai descoperit-o din timp.
am vazut sabia de la Star Wars in Franta.
Iuliana super distractie.....ati tras chiulul ieri.
baietii ce sa zica...unul astepta cadoul, altul tzitzi.
_
cosmi1975 spune:
neata ,....eu n am intrat din lipsa de timp....am o gramada de treaba la munca...avem o marreeee inspectie de la minister RODIS-Giova cread ca tu sti despre ce e vorbasi tb puse la puncte toate actele
lA MULTI ANI SARBATORITELOR...
Giova spune:
www.dropshots.com/purdeaioana#" target="_blank">poze PARIS
_
toanca spune:
Giova.....de ceva vreme ma delectez cu pozele voastre din Paris....SUNT SUPERBE!
Si vad ca v-ati plimbat nu gluma.
Si eu cand am fost in Venetia, la cat am mers pe jos, seara la hotel ma usturau talpile si mi se umflasera gleznele; banuiesc ca ceva asemanator ati patit si voi.
Dar merita cu varf si indesat!!!
Bravo!!
Copii au fost cuminti, deci mai puteti face escapade de genul asta
Teoretic de maine ar trebui sa trecem la adolescenti, nu?