Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 79

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dragelor si eu cu mare dor de voi dar mereu va port in gand .
Noi suntem bine atat cat putem fi si sper ca si voi sunteti sanatoase si bebetii sanatosi/oase ca frumosi sunt toti

Noi nu facem nimic special , dintii de sus nu au iesit inca desi il cam chinuie rau de 2 zile si azi a cam refuzat mancarea ... , de intors inca nu se intoarce desi ar vrea , dar e mare burta si curuletu cam greu .
In rest Erik e un scumpel si un zambacios si razacios , e foarte sociabil si de vineri tot in miscare am fost si unde l-am dus nu am avut treaba lui. Deja profita si ne manipuleaza si ar vrea el in picioare ca de pe spate cand il ridic in fund sare direct in picioare , dar il pun pe pauza in fund si nu ii place ca ar vrea sa plece
In rest toata ziua ne jucam si vorbim si parca ar vrea sa raspunda dar nu stie sa spuna si se chinuie si face mutrite la mine cand imi spune de ma topeste . Ieri cand si-a luat tati la revedere de la el , cand a plecat in cursa , a inceput sa planga ... hm , nu stiu daca deja a invatat sau era doar obosit ...

Eu ma chinui cu o dieta/stil de viata idioata ca sunt iar in stagnare si sper sa nu mai tina stagnarea ca data trecuta 10 zile ca ma impusc ... desi din 11 ianuarie de cand am inceput am scapat de 12 kg mai am vreo 36 kg de dat jos ca sa fiu multumita .

Cam asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Raluk...ce ma bucur ca e soare si la tine . La noi e o zi superba.

Dana cum sa nu fiu amatoare...asta e buna. Cu tot cu fiimea sunt..ca are un program de ma termina. Nu o pot adormi mai repede de ora 12 dar dimineata doarme pina la 10 cu pauza de alimentat de la 7 (mai...parca sunt eu in sesiune...asa faceam..eu stateam sa invat noaptea si recuperam somn ziua).

Aida...felicitari si la mai multi !

Maria...abia astept impresii din noul apartament. Spor...

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Danuta multumesc mult!

Aida bine ai revenit! Am intrebat de tine in 12 februarie noaptea cand ne faceam de cap p-aici. Multumim de tratatie m-ai scapat de o cheltuiala. La multi ani fericiti!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

dar altele nu o sa mai vina?

Mergi la inceput

... si ca sa nu uit (cat inca doarme foca)

si multa sanatate sarbatoritilor zilei si celor care au implinit deja 6 lunite , sa creasca mari si sa fie o bucurie continua pt parintiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Raluk, sa fii sanatoasa si iubita, la muuuuuulti ani langa cei dragi si un bebe cumintel care sa te lase sa te odihnesti!

X_gg, LA MULTI ANI CU MII DE SCUZE PT INTARZIERE!
Vine soacra

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Raluk, nu noi am fost cu seringa. asta imi mai lipsea la cate aventuri am avut. Din fericire, Matei s-a linistit mult. sper sa nu mai avem aventuri de genul alora. acum vad ca-l urmeaza zgatia asta mica. parca are un soricel in fundulet. nu sta o secunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Iaca dupa lupte seculare ne facem si noi simtita prezenta macar in zi de sarbatoare.

La multi ani Raluk!!! Sa fii sanatoasa si fericita pt ca iubita esti sigur.

La multi ani Luto cu intarziere si tot ce e mai bun.

La multi ani si Danangie pt ca nu am apucat sa iti zic nici tie.

La multi ani Ana si Alexutul, Sonia si Alexandra.

La multi ani si lui Brucu pt cele 6 lunite.

La multi ani Iuliapapusa si sarbatoritilor lunii acestea.

De fapt, mi-ar trebui o pagina numai pt urari de la multi ani.

Un mare pt Manga, Iulika si Cristina_ana se stiu ele de ce si o pt restul fetelor.

Multumesc Anamaria si Manga pt raspunsul vostru la problema mea.

Anadomnica o Mariei.

Multumesc tuturor care i-au zis copilasului meu la multi ani.

Din pacate nu am mai intrat pt ca am fost mai mult prin spital. Copilul e bine slava Domnului, doar ca mai nou de o sapt pe lapte praf. Eu am facut o alergie urata rau de nu a trecut decat cu cortizon si cu adrenalina in perfuzii la urgenta 3 nopti la rand. Am fost nevoita sa opresc alaptarea pt ca am ajuns sa iau cate 15 pastile pe zi si nu se mai putea. Imi pare tare rau dar asta e. Acum iau pastile si pt oprirea lactatiei. Imi vine sa plang cand ma gandesc. Din pacate inca nu am descoperit de la ce mi-a fost atat de rau. Dr spun ca e pe fond nervos, de la stres si de la oboseala pt ca ajunsesem sa dorm 4 ore in 72 de ore. Nu vreau sa va amarasc azi de ziua Ralukai asa ca nu mai zic. Sper sa imi revin si eu candva si sa pot fi active asa ca voi.

Puiul are 7kg la 4 luni deci e bine. Sper sa ii fie bine si pe lapte praf. Oricum de sapt viitoare ma gandesc sa il diversific daca tot nu mai e alaptat. Inca nu vrea sa doarma decat in brate marea majoritate a timpului, motiv pt care eu dorm atat cat dorm, inca plange foarte mult mai ales de nervi ca nu se poate ridica si apuca cum trebuie diverse si uite asa.

Va pup pe toate cele care v-ati gandit la noi si pe cele care nu v-ati gandit si sper sa ne reauzim curand. De recuperat nici nu poate fi vorba pt ca sunt cu cel putin 10-12 capitole in urma. Va doresc toate cele bune.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei

Edit: La multi ani si X-ggg pt ca nu am apucat sa iti zic nici tie.

Felicitari celor cu dintisorii la vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

se pare ca e saptamana revenirilor, se vede ca au trecut colicii si am inceput sa ne revenim...
aidaaaaaaa bine ai revenit! reintregim odiseea,

eu acum ma pregfatesc sa plec afara ca e soooaaarrreeee si cald(pt feb), va pup si vbim cand ma intorc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monikus, imi pare tare rau.. Multe imbratisari si pupici. Sa dea Domnul sa te faci bine si puiul tau sa creasca mare si sanatos.
Oricum, 4 luni cu lapte de mama e f bine. Tu ai facut tot posibilul sa ii dai cat de mult laptic ai putut, dar deja nu a mai tinut de tine. Bine ca a acceptat laptele praf.
Multa sanatate!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Astazi la 18.30 avem programare la doctor la ecografie (la Stamate la Medlife). Sa dea DD sa fie bine cu rinichii si sa nu mai aiba dilatatiile de le vazuse Iosup la morfo 3. Sa ne tineti pumnii.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput