Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 79
Raspunsuri - Pagina 8
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac hello fetelor! Va mai aduceti aminte de mine? Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
aidoacaaaaa...ce ma bucur ca ai venit pe la noi. jur ca mi-a dat lacrimile de fericire
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
Danuta1979 spune:
Raluca, la multi ani!!!!!!!! Si La multi ani si baietelului tau! Si La multi anu si pt. baietelul lui Monikus! Si la multi ani si fetitei mele!
Aida, bine ai revenit. Ce face Eric?
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Dana15 spune:
Mi-a placut tare mult de Cecilia aseara..cum a stat ea pe baricade la chef! pai daca te stiam amatoare, iti dadeam un beep, ceva...sa fie sanatoasa mamica ta!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Danuta1979 spune:
Si nu in ultimul rand,
La multi ani Anei, fetita Danei!!!!!!!!!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
aidaciolac spune:
Azi am o zi super faina si vremea de afara nu ma contrazice si desi dl sot nu e acasa , va fac cinste cu niste spaghete bologneze , www.revistaioana.ro/mediaLibrary/images/2007-07-02/thumb300_215-prajitura-cu-visine.jpg" target="_blank"> prajitura cu visine si un www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/mojito-cocktail.jpg" target="_blank">mojito ca azi implinim 8 ani de casatorie legala
alex25 spune:
Cateva POZE NOI .... in cinstea desteptarii mele!
Aiducule ce bine ca ai venit pe la noi!
Techila sar'mana de ponturi, dar am renunat sa mai caut!
S-a trezit mandra, revin mai tarziu!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
Danuta multumesc frumos! la fel si voua va doresc..numai bine!
sa dea DD sa ne fie toti copilasii sanatosi..sa-i vedem mari si frumosi (la suflet mai ales).
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
La multe lunite si la multi ani si printeselor ce implinesc 5 luni, ca vad ca azi-noapte am urat numai fratiorului si surioarei din octombrie! Sonia si Alexandra!
Multumesc din suflet, fetelor, pentru cuvintele frumoase si emotionante!
Elle, Luci, Delia, Lullaby, Lali, Bia, Moni, Meli, Angelli, Selen, Mada, Alex, Kinga, Croco, Monique, Gianina, Maria, Crystina, Ralu, Hepilica, Roxxy, Dana, Uka, Ralu0308
Luci multumesc de dedicatia minunata ! Am noroc ca tocmai a iesit soarele, si pot spune si eu ca sunt frumoasa, altfel eram ca o zi innorata si mohorata si ninsa, cum sunt toate de cateva saptamani...
Delia ce mult ma bucur ca ai intrat! Sper sa rezolvi repede toate hartogaraiele si sa revii in forta! Ceva poze noi?
Bia, Selen am observat si eu ca am intinerit si am 26 de ani . Pai Elle a stiut ca e gresit acolo anul pe prima pagina si de fapt sunt nascuta in '84 nah!
Bia ce m-ai emotionat cu poezia! (uite ca Mada ma cunoaste si stia ca voi lacrima) Multumesc din suflet . M-ai distrat ca o pui de mamaliga
Moni mami, inseamna ca o fi fost putina tuiculita in Bailey's ala de ai adormit tu asa la laptop! Si nici nu te-am vazut, sa te invelim macar, am crezut ca te-ai furisat
Roxxy imi pare tare rau de sperietura cu cazutul, sunt foarte imprevizibili piticotii, si tin minte aventura cu Matei... apropo de aventuri cu Matei, stiu ca ati mai avut una anul trecut cu ceva seringa in parc. Mai trebuia sa va mai faceti ceva analize? Si imi pare tare tare rau de mucisori.
Kinga imi pare tare rau de treaba cu laptele. Ai fost mai stresata sau mai obosita? Ca eu intr-o seara am avut rezervorul gol de la oboseala. Si pe mine ma luase prin surprindere ca eram deja indoctrinata ca daca bebe suge se regleaza secretia de lapte si nu are cum sa scada.
Ralu (vezi ca tocmai aseara ziceai tu de ceva vacuta de incredere ) am vrut sa-ti scriu de crema aia ce spusesem ca nu am incercat-o inca, repair nu stiu cum, care scrie ca e foarte buna pentru eczeme. Alex a facut saptamana trecuta kk o data la doua zile sau si de doua ori pe zi (de la obiceiul de a face o data la 5 zile, pe care il avea din decembrie). Si il face foarte urat mirositor, nu stiu cum si de ce, dar nu asta e ideea din mesaj . Ideea era ca a facut o iritatie ingrozitoare, nu numai rosu si rana deschisa, dar inspre fundulet avea bubite mici si pe coitze avea o buba mare mare rosie, iesita in relief. In doua zile ii e pielea ca noua dupa cremuta aia. De obicei la iritatii eu dau cu crema de zinc. Cea de galbenele am impresia ca e mai mult asa de hidratare. Dar acum am zis ca bag artileria grea, desi aveam emotii ca nu am testat-o inainte sa stiu cum reactioneaza.
Gianina imi pare rau ca esti blue, sigur e si de la vremea asta. Imediat vine primavara si ne revenim noi! Desi m-am gandit deja ca la noi primavara sunt niste vanturi ca si noi racim, si ni se usuca fata si buzele, nu stiu cat voi avea curaj sa-l tin afara.
Maria te imbratisez cu drag , multumesc tare mult ca ai intrat special pentru mine . E musai sa citesti din urma, sa nu pierzi cheful lui Luci, a fost memorabil! Abia astept sa terminati cu despachetatul, dar savureaza perioada asta linistita, ca noi tot aici ramanem . Cu analizele nu ma pricep la tsh, la noi se masoara parca in alte unitati. Dar tu nu erai inspre hiper? Eu stiam ca doar noi cu hipo ne ingrasam aiurea, si cei cu hiper slabesc. Si cum ai zis tu mai demult, se face si o tiroidita postpartum. Sa stii ca tot am citit cat e de bun seleniul (eu a luat inainte sa raman gravi, pentru hashimoto) si la tiroidita postpartum. Tot am citit dar mi-a fost lene sa iau. Da un search pe google sa vezi sa nu fie impotriva hipertiroidiei tale. Dar eu nu cred. Sper sa nu fie nimic si sa iti revii rapid.
crystina tin pumnii sa treaca durerile de dinti si la mamica si la printesa! E groaznic de ambele parti.
techila imi pare ingrozitor de rau ca sunt mucosi puiutii. Sper sa treaca repede si usor fara multe tratamente. Recunosc ca si eu sunt terminata cand e bolnav puiutul. De ophtamesone intreaba si medicul inainte, ca am citit ca e un corticosteroid, si cel cu N are si antibiotic.
Dana ai fost tare cu dedicatia de la Lili . Deci aseara ai cazut si tu la datorie
Uka recunosc ca m-ai emotionat tare tare si m-ai facut sa ma simt mult mai speciala decat sunt
Selen banuiesc ca pierdem tare mult ca nu vedem un dans din buric facut de tine
Sa vad cand mai pot intra
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
vik-cj spune:
Buna fetelor...
Eu intru repede sa va ca ma grabesc sa ies la plimbare!
Techila...multa sanatate puilor...de erai prin zona veneam eu sa iti aduc picaturi la baieti...cu Isabela cu tot ca e o plimbareata. Nu am ratat o zi de plimbare de cind s-a nascut (da' ii drept ca au fost unele zile in care eram singura prin cartier la plimbare). la noi e sssssooooooaaaaaarrrreeeeeee!!!!!
Alex..si eu vroiam sa iti spun sa folosesti cititorul de carduri..e mai rapid transferul.
ia te uita! A reaparut Aida! Bine ai revenit.
Mada...sper ca e ok cu sora ta...
Revin mai tirziu
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
raluk16 spune:
Danuta multumesc mult!
Aida bine ai revenit! Am intrebat de tine in 12 februarie noaptea cand ne faceam de cap p-aici. Multumim de tratatie m-ai scapat de o cheltuiala. La multi ani fericiti!!!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)