Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 79

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Oare s-o putea merge prin parc cu carutul? Tare as mai iesi si eu, desi mi-e teama mai ales pe fondul de stare subfebrica a piticei...voi ce ziceti?

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

vorbeste cu pediatrul, ca iti zice ce sa faci, ai nr de tel nu!

Ioana
mami fericita de Vladimir Ioan (14.09.2009)
Vladimir Ioan

Atata am sunat-o zilele astea ca mi-e si rusine sa o sun din nou ca sa o intreb asa ceva. Dar pana la urma o sa imi iau inima in dinti, ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

La multi ani Raluka !!

Multi pupici pentru cea mai frumoasa si inimoasa si speciala fata pe care o cunosc eu!
Sa-ti creasca bebele Alex sanatos si cuminte, sa ai parte numai de lucruri frumoase, toata viata!!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

buna dimineata fete dragi
am o zi trista dupa o noapte grea, mi-au racit puii...adica au deosebit de multi muci. azi noapte i-am destupat de doua ori cu aspiratorul cu pretul a multe urlete si zbierete. of...ca nu pot sa ii ajut...nu stiu ce sa le fac

si sotz are o zi lunga azi, nu vine nici sa manance cu mine si o sa ajunga si tarziu acasa, sper eu pana in 10...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

pot fi muci din cauza aerului uscat, sunt raciti daca le curge asa ca apa, daca stranuta tusesc... dastea
sper sa fie ok, si sa isi revina repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Atata am sunat-o zilele astea ca mi-e si rusine sa o sun din nou ca sa o intreb asa ceva. Dar pana la urma o sa imi iau inima in dinti, ce sa fac.

[/quote]

parerea mea e ca nu se va supara, cum sa se supere pe o mam iubitoare si responsabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

ce va invidiez eu fetele din Buc ca gasiti hainute frumoase la preturi acceptabile, ba la kiabi, ba in auchan, va tot aud, si aici, pauza, ori sunt din alea super scumpe, ori jafuri din ieftine vreau si eu ceva intermediar asa.....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

selen - s-a bucurat tati de surprizica?

vroiam sa-ti spun ca eu ii mai cumpar maiei din carrefour hainute. au preturi acceptabile si sunt tare dragutele. au si naspeturi, dar gasesti si lucrusoare super.
in CT cred ca e carrefour, nu? poti incerca...
la kiabi, sunt lucruri frumoase, dar nu sunt chiar asa ieftine..., la fel c&a. poate daca gasesti reduceri.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Tulibu ai uitat sa spui si nebuna la cap!

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Alex, vroiam sa-ti spun ca eu sunt genul de mamica speriata de bombe si nu e bine deloc. Fac o adevarata tragedie la primul mucusor pe care-l vad in nasucul lor. Ma apuca tremuratul, ma ia ameteala, nu mai pot manca. De aceea, te sfatuiesc sa te intaresti si sa nu faci ca mine. Eu incerc sa ma controlez dar nu-mi reuseste mereu. Eu ma gandesc serios sa consult un psiholog.

Techila, te inteleg prin ce ai trecut azi-noapte ca exact asa am patit si eu. Hai sa-ti spun cum fac eu si deja vad rezultate azi la Maria: pun apa de mare, trag bine cu batista bebelusului si pe urma pun picaturi Ophtamesone N (de 2 ori pe zi dimi si seara). Cand nu pun picaturi fac asa: pun ser, trag cu batista si pe urma pun apa de mare. Vreau sa-ti spun ca lui Matei i-au trecut deja mucusorii (in conditiile in care luna trecuta l-au tinut 20 de zile).Pediatra imi recomandase pt Maria picaturi Ophtamesone, dar o fata de pe forum mi-a spus sa-i iau Oph.N si a avut mare dreptate ca uite ca trec mai rapid mucusorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

Citat:
citat din mesajul lui techila

buna dimineata fete dragi
am o zi trista dupa o noapte grea, mi-au racit puii...adica au deosebit de multi muci. azi noapte i-am destupat de doua ori cu aspiratorul cu pretul a multe urlete si zbierete. of...ca nu pot sa ii ajut...nu stiu ce sa le fac

si sotz are o zi lunga azi, nu vine nici sa manance cu mine si o sa ajunga si tarziu acasa, sper eu pana in 10...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

pot fi muci din cauza aerului uscat, sunt raciti daca le curge asa ca apa, daca stranuta tusesc... dastea
sper sa fie ok, si sa isi revina repede.

Ioana
mami fericita de Vladimir Ioan (14.09.2009)
Vladimir Ioan

nu-s muci d-aia de aer uscat...is d-aia multi si aposi si galbeni (scuze...) de mi se ineaca si pompa cand o bag in nas. oricum am umidificator la ei in camera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

TECHILA multa sanatate la puiuti,sper sa treci cu bine peste ziua de azi
ALEX nu stiu ce sa-ti zic,suna dr si vezi ce spune
DANA nu esti singura care si-a scris numele
Chiar NELA ce mai face?o dulce si pe ea si pe Anuta.
Piciu doarme si eu stau ca sarla in pat,astept sa se trezeasca sa il dau mame sa pot calca

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Uka cu casele e grele, ce sa zic....in oras sunt f scumpe (nu stiu de cati bani ati dispune voi...), mai ales daca au si un teren mai mare....la Palazu preturile sunt cam ca in oras...eu una sincer as fi preferat sa ne facem casuta de la zero, asa cum ne dorim noi, pt ca e greu sa gasesti una gata facuta exact pe gusturile tale...mai ales ca voi aveti unde sta pana una alta....noi am fost nevoiti sa ne luam repede ceva pt ca stateam cu soacra-mea deja de un an si nu prea mai aveam viata buna toti trei acolo (mai mult se certa Edi cu ea, eu mai putin....)...acum cam regretam, ca ne-am grabit si casa are muuuulte bube si am bagat multi bani si multa munca in ea, si inca mai trebuie, cativa ani de acum incolo nu ne linistim cred ca

Hmm,deci are dreptate al meu sotz ca -s facute cam de mantuiala..
Adevarul e ca ce am vazut pana acum, varza erau...
Suntem indecisi rau..contractasem un apt pe malul lacului (in mamaia,vis-a-vis de rex)..da a venit criza si deh..era tare scump dar splendid !! 160 mp, plus terasa 40 mp , toate camerele cu vedere la lac...imi vine sa plang cand trec pe acolo dar sanatosi sa fim !
E visul meu sa stam intr-un loc cum e cumpana, aer curat, nu f departe de oras..sa vedem daca se implineste acest vis.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput