Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 79
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
hepilica spune:
moni_dicut - iti tin pumnii pt azi la medic. vezi ce zice si daca tu ai dubii in ceea ce priveste diagnosticul asta, mergi si la un dermatolog. eu zic chiar sa nu mai astepti si sa soliciti o confirmare. mi-e atat de mila de puiutii astia bolnaviori de mi se rupe sufletul. ai grija de voi
.
techilosule - eu fac papa la catei cu spartura de orez, nu cu orez de firma ca tine. ce-a zis dexter dupa ce a papat? a apreciat calitate si mirosul deosebit al bobului de orez atent selectionat?
doamne ajuta sa treaca repede raceala puiutilor tai. eu as zice sa ma astepti cu picaturile alea de nas...sau sa te uiti cu atentie ce contin. nu merita pt o banala raceala sa le dai picaturi cu antibiotic...inteleg de la raluk ca picaturile astea au ceva antibiotic. si apa de mare e controversata... imi amintesc ca am vazut la un moment dat la tv cazul unui puiut ale carui mucoase nazale s-au ars din cauza acestor picaturi. in orice caz, nu trebuie exagerat cu ele. hai, sunt sigura ca iei cele mai bune decizii pt puii tai .
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
pentru doritoarele de dieta , sa vedeti cum a slabit azi am o zi super faina , desi dl sot nu e acasa , va fac cinste cu niste spaghete bologneze , www.revistaioana.ro/mediaLibrary/images/2007-07-02/thumb300_215-prajitura-cu-visine.jpg" target="_blank"> prajitura cu visine si un www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/mojito-cocktail.jpg" target="_blank">mojito ca azi implinim 8 ani de casatorie legala
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Mai mult decat sa-i aspiri mai ceva ca prin casa, nu prea ai ce face. Sa speram ca raman la stadiul de muci si nu va evolua spre altceva. Pune ser, baga aspiratorul si dup-aia apa de mare. Vezi ca si de la ser o sa ti se para ca scoti crocobauri. Multa sanatate puiutilor! Ce-i chestia aia de umidificat atmosfera??? De unde se ia? Cum se foloseste?? Ca eu insir degeaba castroane cu apa prin toata casa si in afara de mucegai, nicio diferenta nu exista. Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
tanti, e un aparat asa in care pui apa si iese abur si umidifica...nu e urat asa ca aspect...misto explicatie. in general am vazut ca-s in jur de 2 mili, dar vezi ca au la metro cu 800 de mii si e bun, a luat sotz
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
![](punk.gif)
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac pentru doritoarele de dieta , sa vedeti cum a slabit azi am o zi super faina , desi dl sot nu e acasa , va fac cinste cu niste spaghete bologneze , www.revistaioana.ro/mediaLibrary/images/2007-07-02/thumb300_215-prajitura-cu-visine.jpg" target="_blank"> prajitura cu visine si un www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/mojito-cocktail.jpg" target="_blank">mojito ca azi implinim 8 ani de casatorie legala ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |
Sar'mana! Eu iau din toate cate putin ca trebuie azi sa fiu gazela
![](ispita.gif)
La cat mai multi anisori fericiti impreuna!
techilo sar'mana de explicatii. Pana il trimit pe domnu' sot pe coclauri (ca Metro la noi e in partea cealalta de tara) bag fierul de calcat pe aburi
![](icon_smile_big.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Deci eu sunt plina de spumele marii alea mari de tot. Plang de azi de dimineata de nervi Zgatix al meu s-a umplut de bubite pe tot abdomenul, spate si maini. Arata ORIBIL!!!. EL plange, e iritat, io plang cu el ca am deja ochii de melc si nu mai vad bine ![]() EU totusi nu cred ca ce are acum e dermatita pt ca cele de pe fata i-au disparut complet, cred ca are o alergie la ceva ca nu se poate chiar in halul asta. SI nu sunt uscate si nu se descuameaza. Mama lor de bube ca nu mai pot. MErgem acum dupa amiaza la pediatra. Tineti-ne va rugam pumnii ca eu mai am putin si clachez urat de tot ![]() Monica ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Monic, sa nu fie vreo sudamina ceva. Vezi ca poate este prea gros imbracat pentru temperatura care o aveti voi in camera si el, mititelul, transpira.
Tin pumnii sa fie bine azi la control!
Si te
![](grup.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
hepilic, eu pana acum nu am foloit apa de mare, m-am descurcat f bine cu ser fiziologic. iar picaturi o sa le pun doar daca vad ca nu merge desfundat altfel nasoiul....nici eu nu folosesc pastile sau picaturi...nici mie nu mi s-au imbolnavit puii, acum au doar muci multi asa ca nu ma panichez.
si da, cred ca le-a placut la javre orezul gatit de mine...bob cu bob...si parca vad ca si data viitoare cand merg la cumparaciuni uit sa le iau orez
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
anamaria1979 spune:
La multi ani Raluka! Sa fii fericita si puiutul tau sanatos!
La multi ani dovleceilor aniversati azi!
Aida multumim de tratatie, la multi ani de casatorie!
Monikus este bine ca ai alaptat si 4 luni. Daca a acceptat laptele praf foarte bine oricum se poate incepe diversificarea de la 4,5 luni. Ai grija de tine si sanatatea ta este importanta.
Monicanu stiu ce pot sa iti spun. Mergi la medic
Danutza bafta la ecografie.
Techila sa scapati de mucisori.
Alex am vazut poze faine cu allesia.
mkunigunda spune:
Danuta, Monica bafta la doctori, sa fie totul in regula, va tin pumnii!
Monikus iti inteleg f bine frustrarea, uite si eu am patit la fel cu lapticul, s-a imputinat si o luam si noi pe diversificare.
Raluk draga nu s-a intamplat de la oboseala. A avut o indigestie, ceva la burtica timp de 3 zile in care a mancat ff putin si in perioada aia a inceput sa nu se mai produca la fel de mult lapte. Apoi cand i-a revenit pofta eu nu mai aveam destul, l-am pus ff des la san dar tot flamand era, isi manca manutele. Deja invatase ca nu e laptic destul la san si cand il puneam refuza sa traga si in cele din urma dupa vreo saptamana in care mi s-a parut ca slabise am zis ca asta e, trebuie sa manance asa ca i-am dat biberon. Si aici a fost greu de tot ca nu stia sa suga si se enerva si a durat doua zile pana a acceptat si biberonul. In perioada aia am inceput sa ma si mulg ca nu mai vroia deloc san de cand cu sticla si uite asa am ajuns acum sa pot sa-i dau mixt. Dar nu cred ca mai dureaza mult lapticul meu, acum mai am cam pentru 2 mese/zi.
Aida felicitari, la multi ani!
Techila multa sanatate la baleni, sa treaca repejor!
Noi am fost pe afara, a fost tare frumos, in sfarsit cred ca vine primavara!
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
hepilica spune:
alex - o scumpica micuta ta. cu rochita ii sta minunat .
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
vik-cj spune:
Monica din ce descrii tu pare a fi o urticarie...poate e intoleranta la vreun aliment...si eu zic ca e bine sa va vada un dermatolog. Incearca sa te linistesti (de parca poti, si eu fac la fel cind plange mamarutza plang si eu)!
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Selen ...si eu ma plang de lipsa de magazine pentru bebei in Cluj..aici in afara de Z, Zara si premaman nu prea mai sunt altele ...asa ca tot in Cora si carrefour ma mai uit si eu. Am descoperit o firma pe net care are niste chestii dragutele la preturi acceptabile. Am comandat cite ceva din vechea colectie, azi au ajuns si sunt chiar super ok...croi, materiale, modele. Poate gasesti si tu ceva sa iti placa pentru Ebru(www. i o l o. ro, scoti tu spatiile). Oricum eu abia astept vacanta din aprilie din Austria...ca ma oftic cind vad pe site-urile lor ce lucruri faine au de copii si la ce preturi. Noroc cu sotul ca face lunar Austria si ne mai salveaza el cu hainute ca altfel.... de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela