Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 78
Raspunsuri - Pagina 6
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Iuhuuuuuuuu..a venit monicaaa caaa caaaaa!! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
iiiooooooiiiii am inceput
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui mary_07
Vin vin,cu mare placere...numa' stai sa-mi arunc o rochiutza pe mine...n-ati bagat de seama ca eu eram numa' rujata si cu toace ???? Mely , implinita de Alexandru si Razvan Astept primavara... _ "You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau |
Påi intre atatea alåptårese cine så isi dea seama??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
tulibu spune:
LA MULTI ANI RALUK! Sa fi santoasa fericita si sa traiesti o mie de ani!
dau si eu un vin chyraz, d-ala rosu buuuuuuunnnnn!
beei, sa imi vin rau de la viteza cu care a trebuit sa aleg dupa voi, ca m-a mancat sa ma joc cu filmuletul suedez... m-am facut si eu vedeta. Deciiiiiiiiii, unde-i berea?? ca din vin ma-nbat repede, si vreau sa rezist.
madalina84 spune:
sunteti criminale,eu raman pe afara ca fii-mio o acompanieaza pe MONICA si face piruete cu TECHILA ,doar ca e cam ingusta canapeaua si trebuie sa am grija sa nu aterizeze jos
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
biaz29 spune:
citat din mesajul lui liliac1
Ihi , sar'mana Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Adicate-lea chec pentru doamna Liliana si mie nimica nimicuta dupa ce te-am urat cu drag?! Vrei sa salivez pana la deshidratare?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Mary mamica frumoaså de 2 baieti påi gatit iti trebuie tie la ora asta?? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Da' pe tine,mami frumoasa ,cu copchil mic la purtator, ce te'a mancat in sa pui la petrecerea Luciei poze cu tine asa aranjata si dichisita?!? Sa ne bagi pe noi in boala?....sa ne faci sa ne roadeam unghiile de ciuda...ha????
No' gata scandalu' si mai ia un pufulete.5 minute la colt
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Fragutza spune:
Ciuperci, ciuperci mai aveti??!!!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui tulibu LA MULTI ANI RALUK! Sa fi santoasa fericita si sa traiesti o mie de ani! dau si eu un vin chyraz, d-ala rosu buuuuuuunnnnn! Ioana mami fericita de Vladimir Ioan (14.09.2009) Vladimir Ioan |
E Bun vinul ala?? numa' o sticlå ai??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui biaz29
Adicate-lea chec pentru doamna Liliana si mie nimica nimicuta dupa ce te-am urat cu drag?! Vrei sa salivez pana la deshidratare? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Lasa draga, ca-ti dau eu doua-trei firimituri in schimbul la pufuletele ala. Nu de alta dar... m-am pus pe treaba
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Fragutza Ciuperci, ciuperci mai aveti??!!! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
de mancare sau de dansat ?
te informez ca la acest carnaval eu sunt ciupercuta si techila poarca....dar nu mai zicem ca daca mai vin fete sa vedem daca ne ghicesc
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009