Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 78
Raspunsuri - Pagina 5
Dana15 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Iuhuuuuuuuu..a venit monicaaa caaa caaaaa!! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Inainte sa ne pierdem mintile eu tin neaparat sa iau cuvantul si sa ii multumesc Ralucai pentru toate nasterile pe care le-a mosit cu telefonulmobil si ni le-a anuntat calde si urlatoare MULTUMIM. Acum sa curga bauturile !!!!! eu merg sa dau drumu la apa in cada pt baitza...parca vad ca va gasesc peste 7 capitole Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
ce job emotionant am avut asta vara
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
Mary mamica frumoaså de 2 baieti påi gatit iti trebuie tie la ora asta??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
citat din mesajul lui biaz29
Uite un pufulete de la mine. Mesteca-l rar si gandeste profund ca doar atat primesti. Cu greau l-am sterpelit si eu. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Sar'mana...pai sa-l molfaim impreuna ca la ciupercute nu ma bag. Data trecuta am luat-o pe aratura rau de tot de la atata dar de data asta am de gand mai intai sa si dup-aia ma dedau la altele. Deci, aveti de trimis vreun sol de pace pe undeva?? Ziceti acum, pana in miezul noptii ca dup-aia...gata, frate!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Bara... palarie.... tuica...pufuleti.... ciupercute.... lautareasca... PARTYYYYY!!!! DE la monica onica nica ca ca aaaa PEntru raluka aluka luka ka ka aaaa Fra numar fara numar fara numar 2-10-9-5-1-7 PRoba de microfon Se aude si acolo in spate?? Ridicati mainile in aer si aruncati cu sutica de euro Haidiridiridiriridaaaaa!!! Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
bine papuseeeeeee....
hai baga un dans la mine in poala...ca dau cu euroiu-n tine
(emoticon:eu poarca...tu habar nu ai in poalele cui dansezi..te-am facut ha ha)
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
mary_07 spune:
citat din mesajul lui techila mary papuse...te fac un dans...ca vaz ca esti gatita Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
Vin vin,cu mare placere...numa' stai sa-mi arunc o rochiutza pe mine...n-ati bagat de seama ca eu eram numa' rujata si cu toace ????
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Bara... palarie.... tuica...pufuleti.... ciupercute.... lautareasca... PARTYYYYY!!!! DE la monica onica nica ca ca aaaa PEntru raluka aluka luka ka ka aaaa Fra numar fara numar fara numar 2-10-9-5-1-7 PRoba de microfon Se aude si acolo in spate?? Ridicati mainile in aer si aruncati cu sutica de euro Haidiridiridiriridaaaaa!!! Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Iuhuuuu, eram gata sa iti dau ceva mesaj
se aude!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Un www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/4824809/2/istockphoto_4824809-whiskey-cream-glass.jpg" target="_blank">whiskey cream pentru doamna, la alegere cu o afinata cu chec Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Ihi , sar'mana
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui techila
bine papuseeeeeee.... hai baga un dans la mine in poala...ca dau cu euroiu-n tine (emoticon:eu poarca...tu habar nu ai in poalele cui dansezi..te-am facut ha ha) Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
Io nu cred ca sti tu cine danseaza la tine in poala
HA HA HA, te-am luat
DA promit ca-mi las palaria pe cap
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui raluk16
ce job emotionant am avut asta vara Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
eu nu voi uita niciodata cum spuneai ca ti s-a udat tricoul de la emotii cand ai citit ca a nascut Sabina
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå