Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 78
Raspunsuri - Pagina 22
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 ^^||^^||^^||^^||^^^ Dans www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |

sigur numai pufuleti, mami?Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Era numa' pt raluk?? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Ce sa-ti fac acum?? Asta e!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Am fost dupa bunatati Sa nu lipseasca de la party ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |

De pofta acu beau niste soia 

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
Era numa' pt raluk?? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Am fost dupa bunatati Sa nu lipseasca de la party ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Ihi
bun, bun! Mergeeeeee!! Si astept si tiramisu... Doamne, iulika, sa te vad acum daca mai poti sa ma cari Liliana,
D'ale Andrei
Vremuri
vik-cj spune:
Vai Techiluto...eu iti dau o sticla nu doar un pahar de vin...ca am o duzina...oare dovedim noi atitea sticle de vin in seara asta ![]()
![]()
???
Sau mai lasam si pentru cheful tau?
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
raluk16 spune:
noah bucatareselor, parca va vad acum cum cercetati ce are fiecare rulou inauntru, sa copiati reteta
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui liliac1
Ihi bun, bun! Mergeeeeee!! Si astept si tiramisu... Doamne, iulika, sa te vad acum daca mai poti sa ma cari Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |

Am carut 4x4

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
| Citat: | ||||
![]() Am carut 4x4![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Nu-mi convine, ca e fara numar, fara numar, fara numar...
Liliana,
D'ale Andrei
Vremuri
tulibu spune:
raluk inca o data la multi ani! toate visele sa ti se indeplineasca!
la multi ani, mami de VIK!
fetili, eu ma retrag, ca am consumat cam mult si la 6 ma trezeste flacaul, ca zice ca- e foame, si d-aia nu mai poate el ca eu am stat la party pana tarziu... va pup