Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 78
Raspunsuri - Pagina 21
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Deci, pentru ca e trecut de miezul noptii, Ralukule, o surpriza pentru tine P.S. Tre sa treci doar numele. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Awaiiii,moor aici de ras

Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
raluk16 spune:
citat din mesajul lui vik-cj La multi Ani si dovleceilor sarbatoriti azi!!! ![]() Un pentru Ana!Eu fetelor va cinstesc si azi cu o portie de tiramisu (acum l-am pus la rece) ca e si ziua mamei mele! Acum am inteles de ce am asa un feeling special pentru Raluk...si un altul pentru Dana ![]() ![]() ![]() Deci...cine mai are paharul gol? Eu astept partea aia cu streaptease-ul...is curioasa pe cine vedem in seara asta ![]() ![]() ![]() de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Si vin si tiramisu REAL, fetelor, nu gugalit ca pana acum

La multi ani mamei tale, Vik!

E o aniversare speciala si pentru ea. Chiar acum ma gandeam (ca-mi place sa-mi provoc lacrimi, se pare) ca e prima aniversare cu puiul scump
. Si Doamne ajuta sa fim sanatosi, ca toate de acum incolo sunt speciale 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Deci, pentru ca e trecut de miezul noptii, Ralukule, o surpriza pentru tine P.S. Tre sa treci doar numele. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Era numa' pt raluk??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
SabinaY. spune:
Am fost dupa bunatati
Sa nu lipseasca de la party
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Liliac uite ca mai avem o sårbåtorita..serveste acolo in cinstea mamei de Vik..La multi ani!!![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Bag, bag,
dar nu voiam sa fac urari cu gura plina.La Multi Ani, mami de Vik. Sa fii sanatoasa ca sa poti sa plimbi mamaruta cu sania si sa va bulgariti in iernile ce vor veni, sa va bucurati de clipele minunate ce vi le ofera printesa mica
.Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
tulibu spune:
http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE&feature=related
mama, am cazut pe spate, fiti atente ce misto canta copila asta, si are doar 6 ani...
dar trebuie sa vedeti
mary_07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Era numa' pt raluk?? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Io l-am scris pe al meu
Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
raluk16 spune:
bine ca mi-ai tradus 
Am crezut ca trebuie sa fie trecut de miezul noptii ca sa fie ziua mea, dar de fapt era cu bulina

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Lali_mete spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Deci, pentru ca e trecut de miezul noptii, Ralukule, o surpriza pentru tine P.S. Tre sa treci doar numele. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! O doamne D'ale Andrei Vremuri |

Lali Lacra
de
Paul-Iulianhttp://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
SabinaY. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Awaiiii,moor aici de ras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ "You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau |
vai vai lesin
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

pentru Ana!
Isabela Maria - 15 septembrie 2009