Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 78
Raspunsuri - Pagina 12
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tulibu sunt f tareeeee am culcat copilu acu si sotzu acu sa ne distraaaaaaaaammmmmmm ![]() ![]() Ioana mami fericita de Vladimir Ioan (14.09.2009) Vladimir Ioan |
Prea tarziu

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
tulibu spune:

| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Un Bailey's pentru dj si www.rockthelist.com/wp-content/uploads/2008/09/beer-glass.jpg" target="_blank">o halba pentru duamna Tulibu Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |

asheeeee, acu saaa
,
, nu ma hotarasc
Iulika29 spune:
gugalit, da da ![]() ![]() www.cheesesupply.com/images/P-16-001b.jpg" target="_blank">asta e putreda in Danemarca Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |

Vai nu mai pooot!!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
monica_dicut spune:
Mei, dar parca ziceai la ziua lui Luci ca asta e mana in mana cu Robbie Williams dansand. Pe el l-ai retinut la tine? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Yep, Robbie e proprietate privata si personala. Nu-l dau la nimeni. It's miiiiineeeee!!!!

Dar pentru tine fie, ca-mi esti simpatica www.youtube.com/watch?v=3gcXFQNeOMY&feature=related" target="_blank">SOMETHING BEAUTIFUL
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui monica_dicut
Io n-am prea inteles ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Nuuuuu, ca io cred ca mintea mea intelege aiurea

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
Si va zic de pe acuma..daca se ratoieste cineva la hazbandu meu..imi dai tiara jos si ma zburlesc toata
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
biaz29 spune:
gugalit, da da ![]() ![]() www.cheesesupply.com/images/P-16-001b.jpg" target="_blank">asta e putreda in Danemarca Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Aha... de asta mi se intorcea mie nasul. Am facut deviatie de sept si nu stiam de la ce.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
raluk16 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dana15
ce draguta ai fost!! ![]() mami, dar ai o abilitate cu tastatura..nu mai zic de linkurile cu imagini.. ![]() Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Si abia acuma am parcat alexosul din brate de la mine
Cred ca o vrut Relu sa ma poata tzuca la miezul noptii
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui techila io ma bag la o hora (hiiiiii)(chiu)(chiu) si o sarba.... si mai aleeeees...o batuta moldovineasca uaaaaii Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
Aici ma prind si io
si-mi arunc dreq pantofii astia cu toc ca ma incomodeaza rauLiliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
tulibu spune:
| citat din mesajul lui Fragutza Si va zic de pe acuma..daca se ratoieste cineva la hazbandu meu..imi dai tiara jos si ma zburlesc toata If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
deci clar m-am pilit..... ca io nu-nteleg