Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 78
Raspunsuri - Pagina 13
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila io ma bag la o hora (hiiiiii)(chiu)(chiu) si o sarba.... si mai aleeeees...o batuta moldovineasca uaaaaii Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
http://www.trilulilu.ro/galati/3a5abd159aeac2
Haide så te våd!!!!Iuhuuuu!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
biaz29 spune:
A inceput numaratoare inversa! Pregatiti baloanele si confetti....
10.........3...2...1...
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Ellenuta spune:
clau tare frumos deseneaza alessiuta ta! iar elisa in cosul acela este absolut superba .. cred ca-i place tare la plimbarica!
alex poate-i de la rotarix sau de la vreun dinte. hai mami nu te mai supara .. 38,2 in popo? asta inseamna 37,7 .. subfebril. sanatate multa! eu nu-i iau temperatura decat daca mi se pare calda la mana .. in general, dupa somn, dupa kk, dupa plans .. au temperatura mai ridicata ..
monique eu nu am auzit de acel cantecel. poate l-a inventat teo, cine stie .. e o viitoare artista!
mada of, imi pare tare rau ptr sorelina ta! tin pumnii sa-si revina repede si sa nu-si piarda speranta!
fragutza eu tin pumnii sa-i dati de cap la dermatita asta si sa nu o mai supere pe pitica!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Aici ma prind si io si-mi arunc dreq pantofii astia cu toc ca ma incomodeaza rauLiliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Da' capotu'..il mai ai pe tine?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
tulibu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Aici ma prind si io si-mi arunc dreq pantofii astia cu toc ca ma incomodeaza rauLiliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |

biaz29 spune:
La multi ani, Raluca!
Am intrat intr-un nou ralukAN!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 A inceput numaratoare inversa! Pregatiti baloanele si confetti.... 10.........3...2...1... _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
iooooiii tot timpul ma emotionez si de rev cand e asta cu minutele
si acuma
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mary_07 spune:
La Multi Ani Ralucule Drag !!!!

Pentru mine esti o persoana DEOSEBITA , care merita toata fericirea din lumea asta
. Iti doresc sa ai parte de milioane de clipe de implinire si bucurie, alaturi de baietii tai 

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
techila spune:
| citat din mesajul lui Fragutza Si va zic de pe acuma..daca se ratoieste cineva la hazbandu meu..imi dai tiara jos si ma zburlesc toata If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
daca foloseste prezervativ nu are nimeni nimic cu dansul...
siiii
[b]
LA MULTI ANI RALUK!!!![/b]
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
Dana15 spune:
Raluk scumpa, draga...la multi ani fericiti!!!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)