Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetelor,

m-am cam intristat vazand ca 'valul discordiei' ne-a atins si pe noi.

Pentru mine, cea mai importanta este atmosfera topicului la care "activez" si din suflet as vrea sa facem eforturi toate sa o pastram calda, toleranta si respectoasa.

Eu sunt aici pentru ca imi place sa ascult experientele voastre si sa le comunic pe ale mele. Imi plac sfaturile, chiar le cer, dar sunt selectiva cu ele asa cum sade bine unei persoane mature. Sunt de acord ca atunci cand prezentam o solutie, sa prezentam si argumentele pro sau contra sau cel putin sa ne exprimam rezerva ca s-ar aplica si altei persoane

Sunt convinsa ca o sa gasim sau o sa regasim calea de a fi bune unele cu altele, chiar si atunci cand avem un dezacord de opinii.

Arthurana imi pare rau ca te-ai enervat

Nike, nu te supara, mie mi-ar face placere sa te intorci

Fetelor, noapte buna!
Pupici la toate!

Lumi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Ca intrebati de sex...
Eu am avut interdictie la inceput ca am avut scurgeri maronii, iar acum la ultimul control am intrebat-o pe doctorita daca e permis si mi-a raspuns: "Esti o femeie normala, nu bolnava. Asa ca... fara numar "

Si m-am mai linistit pentru aveam tot felul de vise pe aceasta tema (probabil subconstientul) si o abstinenta de 2 luni.

va pup.
O zi faina!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

wow! am lipsit o zi si-am pierdut sirul! :) Mi-a luat ceva sa recuperez! :P. Am uitat sa dau mai devreme DUM 29.12.2009.
Nushulica si Anamaria bine ati venit printre noi! Sa aveti sarcini usoare fara greturi si, mai nou, fara raceli ! :P
Viss, esti medic! Ma bucur sa am o colega de suferinta! Tin pumnii stransi azi la eco! Sa vezi un bebe mic mic cu inimioara mare mare!
Madutza, imi plac valorile alea de bHCG! Sigur e cineva acolo care le produce. Asa-s sotii, mai nevricosi! :)
Treaba cu patunjelul...cred ca nu e bine sa mananci zilnic cate 3 salate mari facute numai din patrunjel! In rest...o cantitate mica intr-o ciorba sau mancare ca si condiment ar trebui sa fie ok.
Oricum, sper sa treaca iarna asta fara sa racim vreuna! Si daca racim, sa ne treaca repede cu ceva ceai cald cu lamaie si max 3 paracetamol simplu pe zi. :)
va pup pe toate

Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
pleaca omul sa plateasca facturile si voi..mama...cat am avut de citit.
madutza, felicitari.sunt super valorile.
de sex, vai mama mea...nici un chef..pauza.am prestat o singura data inainte de 12s cu o frica...am preferat sa stau linistita ca la cele 2 sarcini pierdute am prestat si...nu stiu daca a avut legatura dar acum am stat cuminte desi dr nu a zis nimic.dar nu am nici un chef.insa sotul ma intelege asa ca...
pe razvan nu-l mai ridic ca e mare are 5 ani si in multe situatii se descurca, iar cand e nevoie se ocupa ta-su de el(scos din baie, etc).nu am voie efort asa ca nici piata nu o car, nici nu ma lasa sotul.
ieri am alergat de nebuni prin oras, am terminat in mare, asa ca azi lenevesc, poate pe seara o mancarica sa vad cum ma simt.
aseara mi-a fost rau, am dat putin afara ca nu scapam de nodul din gat, eram obosita rau si am dormit bustean pana la 7 cand a dat fimiu desteptarea.
aaa, nodul il am si in dimineata asta.dar sper sa treaca.la mine greata nu trece cu nimic.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata, viitoare mamicute!
Nushulica, ce surpriza frumoasa! Ne-am mai intalnit noi pe la umanitare!
Anamaria, bine ai venit!
Va doresc la amandoua sarcini usoare si bebei sanatosi!
Nici eu n-o mai ridic pe Iustina...are peste 5 ani deja, se descurca singura, dar, atunci cand e cazul sa mai fie ridicata din/in cada, se ocupa tati de ea.
Viss, mai ai putin si mergi la ecografie! Asteptam sa vii cu vesti!
Va doresc la toate o zi buna si fara greturi!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

legat de sex: cred ca stiti deja, dar ma bag si eu in seama.. sperma provoaca contractii, e buna ca inducere naturala cand e cazul.. cum a stat Andra mea la caldurica pana aproape la 41s.. deci daca prestati, cu caciulita sa fie..
si eu ma inscriu la mai fara chef, in mare parte.. dar am inceput sa am numai vise din alea ..

si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetelor!
Mie la prima sarcina mi-a spus dr ca in primul trim e musai sa fie sex cu prezervativ. Era chiar ciudat , atunci ne chinuiam de 2 ani si jumatate sa avem un copil si dupa ce am ramas tb sa facem cu prezervativ ...ne taia tot cheful.
Acum recunosc ca nu am mai facut nimic de cand am aflat ca sunt . astept pana vineri si vedem atunci ce zice dr.

Azi il duc pe Cristi la mama si il las cateva zile. Cu el intre picioare nu pot sa fac mare lucru prin casa plus ca nu vreu sa-l car cu noi vineri prin spital. Am ramas restanta rau la calcat camasi...am o gramada de treaba.

Sa aveti o zi minunata! Afara a iesit soarele!!!!

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Neatza burtici

Nici noi la cap sex nu suntem activi. Doctorul ne-a spus un nu clar, cel putin deocamdata...si nici nu stiu daca m-as omori f tare in privinta asta ...
Fetelor, voi ce faceti in privinta sanilor? Adica au mai fost discutii la un capitol anterior despre creme pentru vergeturi, bust, etc, dar mi-a spus acum o prietena sa port tot timpul sutien, daca pot, chiar si noaptea. Cu ajutorul sutienului nu s-ar lasa atat de mult dupa nastere...
Voi ce stiti?
Eu am inceput sa-l port ziua, chiar daca stau acasa, dar noaptea nu cred ca sunt in stare sa-l port. Poate am sa incerc o data, sa vad daca reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata burtici! Va urez o zi excelenta!!!

M-ati cam pus pe ganduri cu... "caciulitza" asta. Nu am avut habar de asa ceva, nu am citit si nici doctorul nu mi-a spus.

Viss, te asteptam cu vesti bune!

Arthurana, spuneai aseara ceva de un chat. Ziceai ca este sus in stanga paginii. Zau ca nu-l vad... Te rog lumineaza-ma!

Ma uitam pe listuta si am vazut ca ne-am strans multe . Unele dintre ele s-au inscris inca de la inceput - imediat cum Aniast a deschis subiectul, dar nu am mai auzit nimic de ele in ultima vreme. Fetelor, daca sunteti pe receptie, trimiteti-ne cate un mesaj in care sa ne spuneti ca sunteti ok!

Cu mandrie va anunt ca azi am schimbat semnatura!!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neatza fetelor!!!

lorada stiu ca ne "stim"si cand te-ai inscris la odisee am avut si eu aceeasi surpriza placuta si m=am bucurat pt tine

madutzahe he imbatranim,dar nu uitam,asa e ne stim de la aspirante si eu te mai citesc si pe la scutecef bune valorile bhcg eu in locul tau nu as mai avea niciun stres

si pe arthurana o stiu de multisor de pe forumnu te mai supara ca nu face bine la sarcinadar vb ta nici nu poti sa stai cu mainile in san cand citesti asemenea "sfaturi" mai ales ca esti patita

multumesc tuturor pt primire!!!sunteti f dragute si sper din suflet sa nu fim "odiseea certareata"a forumului,ca nu avem decat de pierdut,relax gravidutelor VOM FI MAMICI!!!

eu sunt in aceesi stare de vreo 2 saptamani adik f rau,nu pot sa mananc mai nimic,greata cat cuprindeasa visez la ziua in care voi putea manca iareu sunt o gurmandasi sufar enorm acum ca nu pot hali nik

apropo arthurana ca ziceai ca ai facut o pasiune in sarcina trecuta pt un strudel,eu am avut aceeasi pasiune pt gogosi cu dulceata de caisemoooma ca mancam cate 2-3 pe zi...rezultatul:am pus 22kile in sarcina,partea buna e ca s-au dus in primele 4 luni de la nastere

ei va las nu va mai tin acum cu povestile mele,mai intru dupa-amiaza la somnul de pranz al copilului

side David

Mergi la inceput