Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Ariciu, si eu am racit acum o saptamana..si am inceput cu durere in gat.Doctorul a zis ca pot sa iau faringosept dar eu am baut mult ceai cu lamaie si miere....si chiar nu ma mai doare gatul(si eu chiar am probleme cu gatul, mai ales in perioada asta)
Pastile nu prea am luat ca mi-a fost frica, nici macar nospa nu am luat pt ca am avut dureri moderate care nu tineau foarte mult si nu erau acute....eu de obicei nu iau pastile iar acum cu atat mai mult

si noapte buna!

Alina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Ti-am trimis un mesaj privat. Citeste-l. Nu sunt suparata pe nimeni. Nu am de ce.
ACUM SA VA SPUN SI DE CE SUNT ASA REVOLTATA PE RETETA CU PATRUNJEL. LA A DOUA SARCINA, AM MANCAT TONE DE SALATA VERDE CU PATRUNJEL...MI SE RECOMANDASE de catre o mamica de pe un forum american PENTRU O AMEMIE ORIBILA. DUPA 2 SAPT. DE "CURA CU PATRUNJEL", mi-a crescut hemoglobina dar AM PIERDUT SARCINA... Medicii au spus ca este o combinatie intre boala mea de coagulare si patrunjelul care ei l-au numit otravitor pentru fetus...Cand am vazut ce a scris Nike...parca s-a repetat istoria...NU VREAU SA PATEASCA NIMENI NIMIC RAU DIN CAUZA UNUI SFAT...

Mergi la inceput

Am scris "s-a repetat istoria" si ma refer la o mamica sa dea sfaturi alteia...La asta ma refer..Bine ca am vazut ce am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Stati ca m-am enervat eu....eh, hormonii...

LilianaR, daca simti nevoia sa-ti ceri iertare cuiva, fa-o te rog in nume propriu. Citez: "Asa incat, nike, iarta-ne si revino!" Eu nu am suparat pe nimeni si nu simt nevoia sa-mi cert iertare nimanui, deci rugamintea ta (colectiva) fatza de nike mi se pare total deplasata.

Discutia despre patrunjel, repet, a mai fost tratata si in capitolul 3 cand tot nike recomanda salata de patrunjel ca remediu pentru raceala si i s-au adus argumente - contra - sustinute medical. Daca cititi din urma o sa intelegeti vehementa Arthuranei...si poftim caz concret trait de ea insasi?...si atunci, cum sa n-o inteleg ca i-a sarit tandara cand nike a doua oara recomanda ceva ce poate provoca avort spontan?
Atat eu cat si multe fete au citi si inteleg gradul de risc pe care si-l asuma nike vis a vis de sarcina ei...dar asta nu inseamna ca-si poate permite sa se joace cu sarcinile altora.

LilianaR, ca sa intelegi la ce telenovela se referea Arthurana, apuca-te putin si frunzareste forumul. La cele 40 de mesaje pe care le ai "vechime" pe forum, te inteleg ca nu stii la ce sa te astepti.

Andreea, in 11+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

....haideti sa continuam ce am inceput si sa nu uitam miracolul ce ne-a adus pe toate aici!

10+

Sunt total de acord cu tine!!!

Fetelor suntem aici sa impartasim 40 de saptamani minunate din vietile noastre. Haideti sa nu ne mai certam, tensiunea si nervii nu fac bine bebelusilor. Va rog!

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Buburuzo, ai dreptate ...si abia asteptam ziua de azi sa-mi schimb semnatura...
Karin, aaa...stai ca m-a lasat neuronul gravid si nu mai stiu ce vroiam sa-ti spun...dar aaa...ziceai sa uitam incidentul deci nu mai zic nimic. Vroam doar sa-ti dau un .

Nushulica, Anamaria, bine ati venit la Odisee.
Sarcini usoare si la termen va doresc, imediat va trec pe listutza.

Mergi la inceput

Fetelor,

Voi aveti chef de sex? Sotul meu se vaicareste ca nu primeste mai nimic...Sincer nu am nici o tragere de inima. Cred ca este si din cauza faptului ca nu ma simt sexi deloc. Cum sa ma simt sexi cu un burtoi balonat plin de vanatai una langa alta, de la clexane si cu sanii imensi care atarna pana la buric. Chiar ma gandeam ca daca nu sunt atenta ii scap prin WC..asa ca port mereu sutien.

De azi nu mai mananc dulce. In afara de ciocolata neagra, putin.

Cu Jacob am mancat la greu patiserie. Am avut o fixatie cu un strudel cu cirese si crema de vanilie..Am mancat zilnic... si am facut Diabet gestational. Aa..nu numai de la asta...am mancat si ciocolata multa, si tot felul de alte dulciuri.

Acum incerc sa ma ponderez.

Mergi la inceput

Haide mai Arthurana, intelegem ca nu stiu sa scri corect in romana, dar si in engleza...sa scrii tu sexi cu i, in loc de sexy? si scrii sau scri...unul sau doi i. Ma scuzati, eu am terminat cu mare greutate clasa a 8-a. :)

Ma uitam pe internet la lenjerie sexy pt. gravidute...Aoleu mama...numai asta nu-mi mai trebuia mie acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

ARTURANA Am fost fetita ascultatoare si am citit din urma si am inteles exact de ce te-ai enervat. Ai dreptate sa reactionezi asa. Te rog sa ma scuzi!
Apropos de faza cu sexul si al meu se cam miorlaie pe aici. Dupa ce 8 zile am prestat ca sa fim siguri ca iese a zis ca el vrea concediu de refacere... Si acum face moace doar ca mie mi-e un pic frica sa nu ii facem vreun rau la bebe pt ca la prima sarcina stiu ca am avut interdictie pana in sapt 13 (ma rog... nu am mai apucat) Asa ca pana vineri cand mergem la tanti doctor sa o intrebam sa mai rabde ca n-o fi foc!

Apropos de corectitudinea ortografiei stai calma ca eu am terminat sectie de uman si tot mai fac greseli din graba. Important e ca noi ne intelegem.
De cat timp esti plecata??? Nasii mei de casatorie sunt tot in state in San Francisco. Ma tot innebunesc sa merg sa ii vizitez.
Te

PS Nu stiu daca mie mi-ai zis ca mi-ai scris un mesaj privat dar daca mie atunci va trebui sa ma si inveti cum sa il citesc pt caq am inteles ca acel PM trebuie activat. Asa ca daca ai chef...

Edith 5+

Mergi la inceput

Eu am interdictie la sex de la doctor, pana prin sapt 15-16...asa ca nu ma bag. Daca am chef?...mai conteaza?

La a doua sarcina am fost "sportiva" rau, m-am dat si cu atv-ul...acum stau frumos pe fundul meu.

Mergi la inceput