Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Clabuc spune:
BRAVO ZOZEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! SUPER TARE!!!! Doamne-ajuta sa fie totul super acum, fara niciun fel de probleme. Ce zi frumoasa! Numai vesti bune! Bravo fetelor! Tineti-o tot asa! Off, n-am gasit niciun simbol cu sampanie, e zici si tu ca am pus unul aici. 

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI
6+
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
LoraG76 spune:
Laly, da, se iau in calcul inclusiv lunile cu indemnizatie si se calculeaza in final 85% din media ultimelor 12 luni.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Clabuc spune:
Multumesc frumos Lora pentru lamuriri E bine atunci. Si se considera venitul meu (indemnizatia mea), fara aia 200 lei ai copilului, nu? De mers la servici, stiti cumva daca trebuie sa ma intorc exact in ziua in care implineste copilul 2 ani, sau a doua zi?
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI
6+
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
LoraG76 spune:
Stiu ca cel tarziu in ziua in care implineste copilul 2 ani - nu mai retin chiar exact dar promit ca ma uit maine, la serviciu.
zozela, felicitari! 
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clabuc Multumesc frumos Lora pentru lamuriri E bine atunci. Si se considera venitul meu (indemnizatia mea), fara aia 200 lei ai copilului, nu? De mers la servici, stiti cumva daca trebuie sa ma intorc exact in ziua in care implineste copilul 2 ani, sau a doua zi? LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 6+ http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda# |
In ziua in care face copilul 2 ani. Daca pica sambata sau duminica, in prima luni. Eu asa stiu.
Ariciu
in 6+ si mamica de
de 3 ani
Alina_feier spune:
Woow da stiu ca aveti spor la scris, eu nu pot decat seara sa intru....
Viss felicitari pt inimioara
, eu am maine programare la eho si parca nu mai am rabdare....
In legatura cu indmnizatia am avut o colega care a stat in concediu de risc din luna a 2-a si pe toata perioada asta a luat 85% iar cand i-au calculat indemnizatia i-au calculat 85% din venitul net pe ultimele 12 luni....
Alina
6+
LoraG76 spune:
Hai ca m-am uitat acum, ca am programul legislativ si acasa. In ORDONANTA DE URGENTA nr. 148 din 3 noiembrie 2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului:
ART. 11
Plata drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta inceteaza cu ziua urmatoare celei in care:
a) copilul a implinit varsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, in cazul copilului cu handicap;
Nu sunt prea clari. Nu ai o hartie data de ITM la tine sau la serviciu, de cand ai intrat in CIC? Acolo nu scrie? Ar putea fi interpretat textul si in sensul ca te poti intoarce la serviciu si cu o zi dupa ce implineste copilul 2 ani... chiar nu stiu exact, intreb maine la serviciu.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Alina_feier spune:
oopppps am uitat sa schimb semnatura :D
apropo de vise eu toata noaptea visez ca stau la cozi imense pe la fast food-uri sa mananc.....ciudat pt ca pana acum nu am avut de loc pofte sau greturi, mananc normal asa ca.....
Alina
7+
madutza_bra spune:
Zozela, felicitari!!! Se vede ca esti hotarata sa nasti anul asta
. Sa-ti dea Dumezeu sarcina usoara si bebe sanatos!
Povestea nasterii
Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
zozela spune:
Va multumesc! Multumesc fetelor!
Edit:Poate mai intereseaza pe cineva..Cica valoarea Bhcg ar trebui sa se dubleze in primele 4 saptamani de la UM,iar dupa 4 sapt.,valoarea se dubleaza cam la 3 1/2 zile!! Cred ca e o informatie pretioasa,pt.ca stiu ca au fost mai multe mamici nedumerite si speriate,de-a lungul timpului,pe DC!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!