Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Enik83 si eu am slabit 3kg si nu-mi fac probleme deloc. Eu consider ca e din cauza ca mi-am schimbat putin programul de masa si mai apoi cu siguranta ca am grija la ce mananc, mai multe fructe decat de obicei, multa apa,legume.etc. Insa am o nelamurie, vad ca ai tot 13+ ca si mine. Cum a reusit sa-ti spuna ca ai fetita? Eu am facut si 4D si tot nu a reusit sa vada ce e. A spus ca-i prea devreme.
Oricum FELICITARI!

13+

habar nu am cum o reusit sa vada...cert ii ca facem ecografia si la un moment dat zice doctorita..".eee se pare ca este o domnisoara"..
dar a zis si ea ca inca ii destul de mica si nu ii foarte sigur..

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fetelor, am uitat sa-mi schimb semnatura.... ca am mai crescut un pic

Putem spune ca suntem in trimestrul II.

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

poate la sfarsitul saptamanii pun si eu ceva poze cu burtica

Sa nu va uitati urat, dar mie mi-a crescut si .. stomacul odata cu burtica

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Vrea sa va intreb ceva, stand eu si filosofand, asa cum fac in fiecare zi, mi-am dat seama ca nu stiu sa fac economii, cheltuiesc mult pe mancare, arunc mult la gunoi, intr-un cuvant multa RISIPA.
Cum va descurcati la capitolul asta, lasati mancarea sa se strice????
Mi-am dat seama ca trebuie sa mai schib cate ceva pana la venirea bebeilor ca asa nu se mai poate.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Scumpa, esti pe calea cea buna, vad ca ai identificat deja o veriga slaba. Banuiesc eu ca in Canada fructele/legumele se strica repede ca deh sunt aduse de departe ca si in Norvegia. Eu in mod normal le cumpar de 2 ori pe saptamana. Acum ca este mama aici se duce ea la plimbare dimineata cu Elisa si cumpara zilnic ce fructe sunt pe terminate (am 4 magazine alimentare in zona, pana la fiecare face maxim 15 minute asa ca profitam de avantaj). Si nu luam cantitati mari, la banane de exemplu. Stai asa sa vina bb sa-ti manance urechile, atunci sa vezi consum in casa.
Chiar ieri am citit de o carte cu sfaturi, cand ajung acasa pun titlul

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Multumesc chiar as vrea sa ma reorganizez, se pare ca la mine sindromul de "nesting" s-a activat mult mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:

Vrea sa va intreb ceva, stand eu si filosofand, asa cum fac in fiecare zi, mi-am dat seama ca nu stiu sa fac economii, cheltuiesc mult pe mancare, arunc mult la gunoi, intr-un cuvant multa RISIPA.
Cum va descurcati la capitolul asta, lasati mancarea sa se strice????
Mi-am dat seama ca trebuie sa mai schib cate ceva pana la venirea bebeilor ca asa nu se mai poate.

Scumpa, esti pe calea cea buna, vad ca ai identificat deja o veriga slaba. Banuiesc eu ca in Canada fructele/legumele se strica repede ca deh sunt aduse de departe ca si in Norvegia. Eu in mod normal le cumpar de 2 ori pe saptamana. Acum ca este mama aici se duce ea la plimbare dimineata cu Elisa si cumpara zilnic ce fructe sunt pe terminate (am 4 magazine alimentare in zona, pana la fiecare face maxim 15 minute asa ca profitam de avantaj). Si nu luam cantitati mari, la banane de exemplu. Stai asa sa vina bb sa-ti manance urechile, atunci sa vezi consum in casa.
Chiar ieri am citit de o carte cu sfaturi, cand ajung acasa pun titlul

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Multumesc chiar as vrea sa ma reorganizez, se pare ca la mine sindromul de "nesting" s-a activat mult mai repede.

stai linistita ca nu esti singura..si noi cheltuim o caruta de bani pe mancare..nu stiu cum reusim.. cred ca, cu cat ai mai mult cu atat te intinzi.. nu-mi pot explica altfel..pt ca acum cheltuim pe mancare cam cat castigam acum vreo un an jumatate.. atunci oare cum ne descurcam? nu stiu.. in fiecare luna imi zic ca trebuie sa facem ceva...dar tot trece..si iar trece..si banii se duc.. si mie nu mi se pare ca ne intindem ..

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

oare unde am mai putea merge avand in vedere ca il ducem si pe Eric? as vrea sa vada si el ceva frumos pe acolo.. (exclus bai termale, ca eu una nu pot intra in apa)...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005, ai putea sa il duci si la acvariu sau pe insula Margareta. De asemenea, in zona gradinei zoo e un parc unde poti merge.
In legatura cu cazarea iti voi scrie un mesaj privat.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

...mersi mult...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

de ce nu pot intra pe picassa? s-a schimbat ceva si nu stiu eu?

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

de ce nu pot intra pe picassa? s-a schimbat ceva si nu stiu eu?

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

parola!

tina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ups! Iar ati umplut un capitol.

Sa vedem, sutiene: eu am cumparat unul nou (pentru ca am sarit de la cupa B la D) de la Triumph, ceva special pentru fitness - nu mai stiu cum ii zice. Cert e ca e din bumbac, are cupa ca dintr-o panza foarte moale. Sunt multumita de el. e adevarat ca am dat mai mult decat mi-am propus, vreo 90 lei. Mai am si niste bustiere prin casa. Noaptea nu port nimic pentru ca nu le suport.

Centura: eu o port dintotdeauna. Asa am invatat la scoala de soferi, asa am ramas. In plus, titiul meu ma chitaie daca nu pun centura - si scoate niste sunete stridenteeeee!.

Morfofetala: eu am la 22 sapt si vreo 4 zile, deci aproape de 23 saptamani. Sper sa fac si 4D - platit separat, fireste!. Morfofetala ma costa 350 lei, plus 30 lei CDul.

Felicitari pentru carucioare.

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Dragaica, eu una sunt obsedata sa nu arunc, mancare gatita nu prea prestam, de regula un gratar, o pasta, ceva facut pe moment. Portiile le-am potrivit in timp, plus ca daca nu se mananca tot, eu mananc si resturi, nu-mi stau in gat. La fructe, cand mergem sa le cumparam, stim cam cat si cum mancam. O fi prea rationalizat, n-o fi, dar ma doare sufletul daca arunc ceva, mai e aspectul ca unii au prea mult si unii n-au deloc. Eu sunt mai ciudata din fire, nu dati cu parul.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput