Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Otilia, Aelita, total de acord cu voi in privinta centurii!

Eu nu sofez, doar sotul meu e sofer, dar de cand am avut un accident acum 4 ani, in care daca nu aveam minunata centura dadeam cu capul de parbriz amandoi... de atunci purtam centura si daca mergem doar 1 km cu masina. Ni s-a format un reflex: cand ne urcam in masina, punem centurile.

Si acum ca sunt gravida, cu atat mai mult.. eu nu am burtica mare, dar tot pe sub ea trec centura, peste solduri, iar partea verticala printre sani. De asemenea stiu ca pentru a fi eficienta, centura trebuie sa stea bine intinsa pe solduri, nu larga.

Deci, protejati-va, atat pe bebe cat si pe voi insiva!

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor...cele care ma puteti ajuta cu niste informatii...mai ales cele care stau in /cunosc Budapesta...

vrem sa mergem 3 zile(sau nopti) la Budapesta...din pacate n-am stat niciodata acolo, doar in trecere am fost...
imi recomandati un hotel/pensiune rezonabil/a ca pret, si cat de cat in oras? (nu musai centru)...

aaa...si vrem sa vizitam Zoo...oare unde am mai putea merge avand in vedere ca il ducem si pe Eric? as vrea sa vada si el ceva frumos pe acolo.. (exclus bai termale, ca eu una nu pot intra in apa)...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Ai dreptate Aelita! Trebuie incurajata folosirea centurii de siguranta....este de SIGURANTA.E chestie de obisnuinta.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri

Andrei 11.02.2006 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Multumesc pentru raspunsurile in ceea ce priveste centura de siguranta

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Puiut mic-ce bine ca nu a fost grav accidentul.

stii,in cazuri asa,raul e ca nu dai cucapul in parbriz,ci in "stalpul" lateral.
o prietena a murit asa,din cauza loviturii la cap in acel stalp.fara centura.Avea doar 20 de ani.prietenul ei a scapat datorita centurii.ea a stat in coma 2 saptamani din cauza loviturii la cap,restul s-ar fi "dres" daca nu dadea cu capul in stalpul ala.

am atatia prieteni si rude care mi-au murit in accidente,incat nu mai am degete de la mana sa ii numar...din pacate...

prietena din copilarie...avea 23 de ani,gravida cu un baietel in 7 luni...sotul a murit pe loc,ea in coma o saptamana...s-au dus toti trei.
ea punea mereu centura,au gasit niste mere muscate ...oprise sa ia mere de pe drum si nu a mai pus centura..

pe 12 februarie a murit fetita de 17 ani a unei alte prietene din copilarie..

Iertati-ma ca va intristez,dar am atatia in jurul meu,...
poate asa e sa fie,uneori,sa se intample orice am face noi,cu sau fara centura...ca bineinteles ca nu asta a fost cauza tuturor accidentelor..
Unoeri orice am face e degeaba,si viata se poate schimba intr-o secunda !
Doamne fereste de asa ceva,sa nu avem parte nici noi nici cei din jurul nostru de asemenea evenimente!
scuzati ca scriu asemenea chestii...

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

oare unde am mai putea merge avand in vedere ca il ducem si pe Eric? as vrea sa vada si el ceva frumos pe acolo.. (exclus bai termale, ca eu una nu pot intra in apa)...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005, ai putea sa il duci si la acvariu sau pe insula Margareta. De asemenea, in zona gradinei zoo e un parc unde poti merge.
In legatura cu cazarea iti voi scrie un mesaj privat.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

eu una cu greu mai suport centura de siguranta...fie ca stau in dreapta fie ca sunt l;a volan...din cate stiu, legislatie permite sa nu folosim centura in cazul in care suntem in evidenta stare de gravi.

Laura 16+

Laurika nu te sfatuiesc sa renunti la centura, numai in Ro au introdus asa ceva in cod. Aici chiar gravidele folosesc si ceva suplimentar, fac totul pentru siguranta. Poti vedea aici cum se monteaza corect o centura in sarcina http://www.hts.no/en/products/pregnant.php . Eu chiar nu inteleg cum poate incomoda cand partea de jos nu strange burtoiul. Eu am condus cu centura pana la nastere si asa voi face si acum.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Multumesc mult de informatie .Doar ca acu vreo 2 saptamani eram cu sotul la semafor si ne-a lovit din spate o alta masina..cel mai rau a fost ca m-a lovit tetiera in cap.:(si strange tare centura.oricum, si eu sunt obsedata sa port centura dar cand a fost m-a strans tare si m-am stresat.o sa incerc sa pun centura ca in poza.:)

pupici

Laura 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Puiut mic-ce bine ca nu a fost grav accidentul.

stii,in cazuri asa,raul e ca nu dai cucapul in parbriz,ci in "stalpul" lateral.
o prietena a murit asa,din cauza loviturii la cap in acel stalp.fara centura.Avea doar 20 de ani.prietenul ei a scapat datorita centurii.ea a stat in coma 2 saptamani din cauza loviturii la cap,restul s-ar fi "dres" daca nu dadea cu capul in stalpul ala.

am atatia prieteni si rude care mi-au murit in accidente,incat nu mai am degete de la mana sa ii numar...din pacate...

prietena din copilarie...avea 23 de ani,gravida cu un baietel in 7 luni...sotul a murit pe loc,ea in coma o saptamana...s-au dus toti trei.
ea punea mereu centura,au gasit niste mere muscate ...oprise sa ia mere de pe drum si nu a mai pus centura..

pe 12 februarie a murit fetita de 17 ani a unei alte prietene din copilarie..

Iertati-ma ca va intristez,dar am atatia in jurul meu,...
poate asa e sa fie,uneori,sa se intample orice am face noi,cu sau fara centura...ca bineinteles ca nu asta a fost cauza tuturor accidentelor..
Unoeri orice am face e degeaba,si viata se poate schimba intr-o secunda !
Doamne fereste de asa ceva,sa nu avem parte nici noi nici cei din jurul nostru de asemenea evenimente!
scuzati ca scriu asemenea chestii...

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Aelita, imi pare tare rau pentru prietenii tai care au murit in accidente..e cumplit. eu din fericire nu am nici un caz printre cei apropiati pana acum, sper sa ne fereasca Dumnezeu de orori de acest fel, si pe toata lumea la fel!

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Vrea sa va intreb ceva, stand eu si filosofand, asa cum fac in fiecare zi, mi-am dat seama ca nu stiu sa fac economii, cheltuiesc mult pe mancare, arunc mult la gunoi, intr-un cuvant multa RISIPA.
Cum va descurcati la capitolul asta, lasati mancarea sa se strice????
Mi-am dat seama ca trebuie sa mai schib cate ceva pana la venirea bebeilor ca asa nu se mai poate.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Scumpa, esti pe calea cea buna, vad ca ai identificat deja o veriga slaba. Banuiesc eu ca in Canada fructele/legumele se strica repede ca deh sunt aduse de departe ca si in Norvegia. Eu in mod normal le cumpar de 2 ori pe saptamana. Acum ca este mama aici se duce ea la plimbare dimineata cu Elisa si cumpara zilnic ce fructe sunt pe terminate (am 4 magazine alimentare in zona, pana la fiecare face maxim 15 minute asa ca profitam de avantaj). Si nu luam cantitati mari, la banane de exemplu. Stai asa sa vina bb sa-ti manance urechile, atunci sa vezi consum in casa.
Chiar ieri am citit de o carte cu sfaturi, cand ajung acasa pun titlul

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput