***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, da, e bine. insa ieri am avut cea mai traumatizanta experienta din viata mea de mamica. i-am facut cistografia la spitalul alexandrescu, care inseamna o sonda introdusa pina in vezica si pe urma o radiografie speciala, am stat toata ziua la spital, mai multe detalii nu vreau sa zic, decit ca sper sa nu mai calc prin spitale cu copiii mei. rezultatul il voi lua vineri de la dr chirurg, insa dr radiolog a zis ca dupa parerea lui e ok, nu are reflux urinar (ceea ce ar fi insemnat operatie la rinichi). sper sa imi confirme acelasi lucru si dr chirurg.
azi e acasa cu mine, am reusit sa o fac sa uite si o rasfat toata ziua.
crinuta spune:
Groaznic. Nici nu vreau sa ma gandesc....
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
lbelciug spune:
Lali, Ubi, pozele mi le-a facut o colega de-a mea care e si fotograf profesionist. Locuieste in Corbeanca, are studiou in casa ei. Detalii sunt pe site-ul ei http://www.raisphotography.com/, dati--i email, acum e acasa, in co de cresterea copilului.
Sirimie, voi unde ati facut pozele profi din iarna?
Crinuta, hai s-o lasam pe sapt urmat ca sa vina si patricia - mai vor/pot si alte fete?
Of, Doamne, Patricia - cred ca a fost groaznic si din pacate necesar. Nu puteai sa-i faci cistografia la o clinica privata?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
Lali spune:
Patricia, imi pare rau. Sper ca rezultatele sa fie bune si sa nu mai calcati pe acolo. Am si eu niste experiente nefericite cu spitalul alexandrescu
Liviana, merci de info.
kita spune:
Asa cum am mai spus: mie mi-au scos peri albi spitalul grigore...bine macar ca nu s-a repetat diagnosticul si la Vlad.
Si mie mi-a spus Andrei ca se insoara; el stie si cu cine, si in ce luna (in martie, caci in februarie e deja petrecere aniversara);
Poze nu stiu cand sa pun...
sirimie spune:
Liviana, le-am facut la Kinder studio la Baby expo.
Dar ai grija sa le ceri de la inceput sa ti le dea pe toate etc si ca vrei sa iti alegi tu daca vrei. Pe mine m-au aburit la inceput si doar la insistente au mai dres-o.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
lbelciug spune:
Simona, eu le-am facut la o colega care nu m-a aburit deloc, dimpotriva. Am facut cateva sute de poze din care am selectat 75 - le am la size original, imi face si colaje din care voi tipari unul ca tablou 60*80cm.
Va pregatiti pt party, nu?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
bubu05 spune:
Wow, Liviana, sunt superbe pozele, foarte, foarte frumoase!! cat au costat?
Are Bogdan niste ochi , dementiali!!!!!!!!! un baiait al lui tati si unul a al lui mami Mi-au placut enorm!!
Iar tu, Liviana, ai slabit!
Patricia, ce rau imi pare...ce spui tu acolo... sa fie bine Rebe scumpica si sa uite experienta asta...of...un pup mare si de la noi!
PatriciaArdeleanu spune:
va dorim si noi o primavara frumoasa!!
Liviana, superbe pozele!! poate ne mobilizam si noi sa facem o vizita la studio!
Analiza Rebeccai a iesit bine si citografia la fel, azi m-am linsitit. multumesc frumos pentru cuvintele frumoase!