***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
crinuta spune:
Kita, imi pare rau ca ai asemenea probleme cu Vlad, dar eu cel putin nu sunt adepta metodelor gen Super Nanny. Mi se pare ca este dresaj, si asta am experimentat-o eu.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages
kita spune:
Crinuta trebuie sa gasesc ceva, ca de nu o iau razna; uite cand s-a ridicat prima data din carucior in mers am vazut stele verzi, l-am luat in brate si tot imi urla, iar pe jos daca l-am lasat mi s-a trantit si lungit pe trotuar, mai sa dea cu capul de asfalt; altadata cand am plecat din parc mi-a urlat pana acasa cam 10 minute, si mi-a mers cu capul atarnat inspre jos intr-o parte si cu picioarele in partea cealalta dar daca mai creste ajunge sa il taraie pe jos, era aproape perpendicular pe carucior; Stiu ca si Rayan e plin de energie, dar parca nu-ti facea atatea; Mi-am amintit oricum de multe ori faza in care l-ai lasat in carucior dupa ce ai venit de la cumparaturi cu sacosele si l-ai gasit in picioare in carucior, parca ai coborat pana la parter cu liftul...
De ajutat ma ajuta mama, dar ma si cicaleste foarte mult
bubu05 spune:
Multumesc, fetelor pt. grija
Aseara i-am scos branula lui Vlad- eu - i-a luat ieri sange si i-au iesit bine analizele. Mai face doar niste pufuri pt. tuse.
Bestutza, la ce-a avut el, trebuia antibiotic...si eu i-am facut ceai de ceapa, ceai de nuci...incerc si eu naturiste...dar de data asta a fost mai rau...
Insa a luat si Stef de la el raceala, a facut adenofaringita si i-a si el augmentin...probabil dr. incearca mai intai un antibiotic mai usor...face si aerosoli...si nu are voie sa iasa din casa pana nu-i trece...grea perioada...
Kita, razatoare am una normala, dar eu folosesc mult robotul de bucatarie, am un disc cu cutite pt. taiat varza, mai fin sau mai gros. Legumele le mai maruntesc si cu mini-robotul dela blenderul vertical, este o cutiuta mica cu un cutitas si le toaca fin. Razatoarea normala o folosesc doar sa rad branza sau cascaval.
Imi pare rau ca Vladut e nazdravan...are alta personalitate...poate cu timpul se schimba, creste, intelege mai multe...nu stiu ce sfat sa-ti dau...
crinuta spune:
Asa este Kita, Rayan nu mi-a facut din astea vreodata, nu ma pot plange, dar te inteleg ca nu mai poti, off, nu stiu ce sfat sa iti dau....
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
sirimie spune:
Alina, nu poti sa il lasi pe andrei cu bunicii citeva zile? timp in care sa te joci mult cu vlad, sa fie in centrul atentiei? in caz ca e gelos. si sa vorbesti mult cu el. Si mai ales sa te odihnesti si sa te linistesti, copii simt cel mai bine cind esti obosita, ai mei numai prostii fac cind eu sint obosita si nervoasa. Asa sint copiii.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
crinuta spune:
Adevarat a inviat!
Crinuta si minunea ei
Second chance
kita spune:
Paste fericit!
Am vorbit cu soacra-mea si sta ea o zi cu Vlad si noi plecam la munte cu Andrei; Azi am fost cu amandoi copii in parc si la intoarcere Vlad a mers pana acasa tinut de mana, nu e chip sa il mai tin in carucior;