***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
kita spune:
Bestuza inhalatiile le faceai cu aparatul acela nebulizator sau in stil clasic, gen ceai si cu prosop deasupra la oala ca sa inspire vapori?
lbelciug spune:
Bubu, tare mult mai patimeste bietul Vladut, multa sanatate! Tu ai asa mare incredere in pastilutele pt. cresterea imunitatii? Parca i-ai mai dat si in trecut... Eu as merge pe tratam naturist gen miere, propolis, catina etc, adica produsele de baza nu buline... Acum am vazut ca a functionat f bine si la Bestutza(). Eu una am incredere 100% doar in mama natura.
Kita, eu nu folosesc decat razatoarea clasica, aia de metal. Varza o toc cu cutitul, am unul cu lama mai lata si subtire. Cand pui niste poze sa-ti vedem baietii, cel mic nici nu stiu cum arata.
La noi la gradi a fost un caz cu pneumonie la un copil care nu a facut deloc febra. Matei are nasul un pic infundat (ca si mine de altfel) si am fost sfatuiti sa-l tinem acasa cateva zile. Aveti idee daca pneumonia de genul asta poate fi contagioasa? Ma gandesc ca poate a fost generata de o raceala f puternica, mai ales ca acel copil nu a avut deloc febra.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
sirimie spune:
pneumonia e facuta fie de virusi fie de bacterii. doar cea virala e contagioasa
multa sanatate bolnaviorilor!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
kita spune:
eu sunt acum racita cobza, de saptamana trecuta de fapt dar parca se acutizeaza. sambata nici nu am mai avut glas, dar am luat homeovox;parca vad ca trebuie sa trec pe antibiotic de sarbatori, dar cred ca o sa ma tratez cu vin si tuica fiarta sa aduca numai socrii de la tara ca sunt plecati si trebuie sa se intoarca;
poze nu mai stiu cand sa pun caci acum am un netbook pe langa mine cu wireless iar pozele le descarc pe calculator, si asta e unul din motive pentru care nici nu am apucat sa mai fac ordine in el. poate vine vremea frumoasa si ne vedem cu copii in Cismigiu sau HERASTRAU.
BESTUTZA spune:
Am scris un mesaj si nu mi-a intrat...Offf!
Kita,
Noi inhaltiile le facem clasic: prosop si oala.II pun in scaunul de masa, ii atentionez sa nu se miste prea tare sa nu cumva sa ne oparim si tragem pe gura si pe nas.Mai mieunam ca nu ne place, ca frige, dar pana la urma reusim.Ideea e sa nu renunti si sa faci de cateva ori pe zi!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
BESTUTZA spune:
Daca faci tu de cateva ori fara sa ii implici pe ei, e mai bine pentru ca nu o sa li se para ca fac ceva iesit din comun si ca in general asta se face la raceala!
Noi intram de obicei amandoua sau amndoi sub un prosop mare , facem ce facem si pe urma scoatem oala , ne stergem cu alt prosop de transpiratie, punem o caciulita si iesim. Eu ii dezbrac, ii las in maieu si apoi ii sterg bine si pe corp, le schimb hainele, punem eventual o vestuta de lana, dupa care daca vad ca transpira ne schimbam.Ideea e sa transpire si sa inlocuiasca sarurile pierdute cu altele din legume si fructe proaspat stoarse.
Daca tusesc sau au muci in seara respectiva ii controlez si la urechi si dc vad ca in zona e o problema le pun un pic de ulei cald si iar ser in nas.
BESTUTZA spune:
Ce sa fac, scriu asa de frica!
Bubu, sa ne tii la curent cu Vlad!
lbelciug spune:
BESTUTZA, scrie in notepad si salveaza ca text ce ai de zis si apoi faci copy-paste. E pacat sa pierdem mesajele tale pretioase, interventiile tale sunt mereu de un real folos.
My Family
kita spune:
Multumim de raspunsuri si de sfaturi; de cate ori am zis si eu ca o sa scriu in notepad si apoi trimit dar e cam mare graba; EU stau cu nervii la pamant, dar credeti-ma ca imi vine sa il bat non stop pe Vlad; e total diferit de Andrei, in sensul ca nu are un program de masa sau de somn, nu sta in scaunul de masa si se ridica in picioare, imi da peste mana la masa sau imi arunca mamcarea pe jos, uita sa inghita si apoi imi scuipa mancarea, cand il pun in patut la somn arunca papusa cu care doarme, si suzeta si am zis ca pe asta o sa o ascund, se ridica in picioare in carucior....si URLA non stop, si la mine in brate si cand ii zic ca nu are voie undeva, si ca stau cu usa inchisa la camere...
Sotul meu e un om bland dar a zis ca il strange de gat
Imi tot vine sa il zgaltai si sa il ciupesc pana il invinetesc;
Nu pot sa ma duc nicaieri cu el: pana si intr-un megaimaje daca intru imi urla, daca plec din parc urla si tot asa, protesteaza la tot, si macar daca ar folosi lacrimile, dar pe astea le scoate cu mult mai tarziu....
E clar, trebuie sa recitesc cartea lui supernanny
lbelciug spune:
Kita, biata de tine, imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie. Probabil esti si obosita, nu te ajuta nimeni? Ai incercat sa-i captezi lui Vlad atentia cu o poveste sau un cantecel de ex cand e la masa? Poate asa sta mai linistit.
My Family