***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
crinuta spune:
Imi pare rau Bubu. De la ce are imunitatea atat de scazuta?
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kita Andrei are de sambata otita la urechea drepata si de ieri i-a aparut si la urechea stanga; am schimbat antibioticul... si nu are muci e numai cu nasul infundat, asa ca desi i-am scos mucii cu aspiratorul, adica l-am chinuit d epomana cica nu am facut bine ca din cauza asta a facut otita (am bagat un lichid de douazeci si ceva de grade intr-un corp de treizeci si ceva de grade si prin crearea vidului s-ar fi dus la ureche mucozitatile in loc sa iasa); Vi se pare oK explicatia ca eu eram prea sedata ca sa mai zic ceva; |
Nu mi-am pus niciodata problema asa. Cind tragi cu aspiratorul exista un loc unde ajunge la ureche, undeva unde lor nu le place deloc sa dai. Nu mi-am imaginat ca poate face otita din cauza asta. Oricum, aspiratorul nu trebuie folosit mult sau incontinuu pentru ca se fac muci la loc. Daca ramin muci si ajung la ureche face otita mai sigur decit atunci cind ii tragi.
Si noi folosim batista la Vladut, aspiratorul numai la BB (care e mucoasa de 2 saptamini deja si pare ca o luam de la capat cu raceala )
Insanatosire grabnica!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Vladut are bronsita si branula in manuta, are imunitatea varza, ca a unui bebelus, asa a iesit la analize Trebuie sa luam din Italia niste pastilute pt. cresterea imunitatii...inca face febra, dupa a doua zi de antibiotic...el este f. curajos, nu a zic absolut nimic nici cand i-a luat sange sau cand i-a pus branula, e vioi, zapacit ca de obicei, nu prea are stare si mi-e teama sa nu se loveasca la manuta... |
Ce analize se fac pentru imunitate si unde?
Insanatosire grabnica!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
bubu05 spune:
Nu stiu de ce are imunitatea scazuta...de la virusi, raceli, poluare...etc, etc e el mai sensibilos...azi n-a mai facut febra, Doamne Ajuta!
Analize i le-a facut la spital, este internat ambulatoriu, imunitatea reiese din Biochimie, valorile imunoglobulinelor, alea...IgG, IgA, IgM si Imunologie IgE. Iar valorile lui Vlad sunt f. mici fata de intervalul de referinta...Si faza ca nu raspunde la antibioticul oral...in septembrie a mai avut o bronsita, i-a dat augmentin, apoi i-a schimbat, ca nu raspundea...de data asta i-a facut injectabil...
Acum am cumparat si medicamentele pt. imunitate, de luni incepem un tratament, o sa-si revina!
crinuta spune:
Augmentin nu este foarte puternic..., si nu uita ca el a primit des antibiotice, care i-au slabit mult sistemul imunitar.....
Trebuie sa bagi in el nutrienti, sa ii cladesti iar sistemul imunitari, si asta se face in luni de zile.
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
bubu05 spune:
Crinuta, nu prea aluat antibiotice...anul trecut o data in martie- a avut laringita care a dat apoi in bronsita si o data in septembrie...atat...in septebrie a avut tot bronsita, i-a dat augmentin si apoi a schimbat cu zinnat sau klacid, nu mai stiu, si a reactionat...iar din septembrie a luat baraka, esberitox, niste naturiste de la plafar, nu mai stiu, date tot de Stanciu...de ce oare face asa des bronsite????
crinuta spune:
Pentru ca are o predispozitie pt asa ceva..., altfel nu-mi explic.
A raspuns la Klacid si Zinnat pt ca sunt antibiotice puternice. Klacid e excelent pt boli respiratorii.
Crinuta si minunea ei
Second chance
BESTUTZA spune:
Bubu...Imi pare tare rau de Vlad! Incearca, daca nu face febra, sa ii faci multe inhalatii care sa fluidizeze secrettile din plamani si sa le elimine...O sa iti povestesc prin ce am trecut eu cu Ilinca si ajunsesem in pragul nebuniei, cu diagnostic pus ,nu stiu cum, de medici...
Anul trecut,in februarie, a avut streptococ betahemolitic, i s-a dat Ospen...IN martie tusea ,i s-a mai dat o doza,in aprilie i s-a schimbat:injectabil gentamicina cu ampicilina,In mai, tot tusea.I s-a dat Augmentin.IN iunie, crize de tuse nocturne.Tusea copilul o ora in somn.Eram capiati amandoi:eu si bucata aferenta sot, care stia ca atat cat fusesem acasa tinusem oarecum fraiele situtiei si de cand plecasem la serviciu cam iesise totul din control...
Oricum strea Ilincai ne termina total.Se facuse iunie si asteptam sa isi revina copilul.Dimpotriva.Mergem la Marcu si imi zice ca trecem copilul pe tratament antiasmatic.
Atunci am zis ca poata sa ia servicul mama apelor,cu totul. Raman acasa. Am stat doau saptamni si m-am ocupat de copil la modul foarte serios..
Nu i-am dat nici un antiasmatic..I-am facut inhaltii cu cimbrisor de camp vreo 2 saptamni la rand.Seara ii facem mamaliguta calduta, i-o puneaa pe pieptinvelita in vreo doau prosoape=as facea bunica mea canf ne imbolnaveam noi- dupa ce in prealabil o ungeam cu seu de oaie sau miel-uite acum poti gasi mai usor.
Peste zi ii mai facem inhalatii cu trei frati patati, cu un inhalant cu propolis de la TIS farmaceutic.Plus sucuri multe de legume si fructe.Poti sa ii faci si bai cu flori de fan-care sunt extraordinar de bune-masaje.
Intr-adevar pentru asta iti trebuie foarte mult timp-aproape la fiecare ora faci ceva, dar eu la final m-am simtit ca am renascut...Cand dupa luni de zile, am vazut-o ca nu se mai trezeste noaptea in somn si doarme ca un om, nu pot sa iti spun ce ma simtit... De atata luni imi ramasese refelexul de a ma trezi noaptea...
Asa ca daca ai tu crezi ca poti amana un pic antibioticul,incearca si varianta asta!
lui Vladut!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
BESTUTZA spune:
A,si de anul trecut , pana acum, a mai facut 2 ziel febra in decembrie si atat! Acum doua zile a mai tusit, iar cimbrisorul de rigoare si vad ca deja e binisor...Nici "siroapele"-vb asitentei- nu i le mai dau!
Asa! Si propolis!Pune-l sa mestece asa intre mese sau dimineata pe stomacul gol!
Eu cu aspiratorul nu am umblat niciodata!Ideea e ca organismul sa isi regleze singur cantittile pe care le secreta pentru protectia mucoaselor.Ori dca se intervine cu aspiratorul ma gandesc eu ca trage si "protectia" respectiva lasand poarta libera "vietuitorelor" care vor a patrunde!Asta e parerea mea!Eu le-am pus tot timpul ser si cam atat!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
kita spune:
Multumim de raspunsuri Bestuza; eu am incercat sa raspund dedoua ori pana acum, am scris pomelnice si vad ca nu imi apar...Si banuiesc ca puneai serul fiziologic in nas la temperatura camerei nu incalzit, nu? ca pentru picaturile de ureche, nu?
Crinuta era vorba de serul fiziologic ca substanta.
Bubu ,Simona sanatate multa....
Bubu, Liviana ce razatoare folositi? Vreau sa imi cumpar una buna, in special pentru tocat varza pentru salata, ceapa si daca se poate legumele pentru supa/ciorba.Cred ca asta o sa fie darul de la iepuras, chiar daca il mai intarzii.