***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Am o www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.com/news/mama-zice-aveti-fotografii-de-familie/" target="_blank">SURPRIZA pt voi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Nu se deschide..

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Era vorba de un articol pe site-ul Andei: ziarul copiilor. com rubrica Mama Zice.

My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, super pozele si articolul

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
Ne-am intors joi dupa-amiaza de la Disney, a fost ceva de vis Vlad a fost in extaz!!
Drumul a fost destul de lung...am avut avion dimneata, la 7 jumate, ne-am trezit de la 4 jumate, am stat in aeroport, apoi aproape 3 ore cu avionul, apoi o ora jumate cu un microbuz pana la disney (nu am aterizat la Paris, ci la Bovais), destul de obositor...
Insa cum am ajuns in parc, nu mai plecam de-acolo pana la inchidere, seara
In prima zi am fost si in Paris, sa ne plimbam putin, am fost la Tour Eiffel si la Arcul de Triumf, vreo 2 ore am stat pe-acolo, Vlad era rupt de oboseala...apoi 2 zile pline am stat doar in Disney, inunat! ne-am dat in unele trenulete de 2-3 ori, asa de mult i-au placut!
Avem si poze si filmulete, daca vreti sa ne vedeti
http://www.facebook.com/album.php?aid=7457&id=100000694887697&l=a8c73e55d2
si
http://www.onetruemedia.com/shared?p=a9593ee058c859ac1c36bf&skin_id=701

Stefanelu a fost tare cuminte cu bunicii, oricum el e extrem de cuminte, s-a bucurat mult cand ne-a vazut, s-a bucurat de jucarii, le-am luat o gramada de personaje de-acolo.

Partea nasoala a fost ca a doua zi de cand ne-am intors am fost cu amandoi la dr., Vlad are niste mucisori si incepuse sa tuseasca si sa expectoreze niste secretii purulente, verzi , asa ca e pe antibiotic si aerosoli...Stefu are doar putini muci, dar are si el tratament...saptamana asta o sa-l tin acasa, sa-i treaca de tot...
Cam atat...
Sper ca sunteti bine
A venit primavara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, f frumoase pozele si filmul, Vladut e cu siguranta un copil f norocos!

My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BUBU,AM VAZUT POZELE....super!lui cris i au placut la nebunie si acum vrea si el....cam cat costa o excursie la disneyland,cu tot cu cazare si drum?

Mergi la inceput

Liviana, multumesc Ma bucur ca ti-au placut, a fost minunat!

Sunt putin suparata ca dupa 3 zile de antibiotic Vlad a inceput sa faca febra, azi toata ziua a avut...maine mergem iar la dr. sa-i schimbe antibioticul...
Eu mai am putin si incep serviciul si am intrat in trepidatii...bona inca nu aveam...cea veche nu cred ca mai vrea sa vina...greu...

Mona, 650 de euro a fost hotelul+ biletele disney+ avionul, noi am prins o oferta si la avion si la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Andrei are de sambata otita la urechea drepata si de ieri i-a aparut si la urechea stanga; am schimbat antibioticul... si nu are muci e numai cu nasul infundat, asa ca desi i-am scos mucii cu aspiratorul, adica l-am chinuit d epomana cica nu am facut bine ca din cauza asta a facut otita (am bagat un lichid de douazeci si ceva de grade intr-un corp de treizeci si ceva de grade si prin crearea vidului s-ar fi dus la ureche mucozitatile in loc sa iasa); Vi se pare oK explicatia ca eu eram prea sedata ca sa mai zic ceva;

Bubu frumoase pozele,m-am uitat mai pe fuga la ele, dar tot le-am vazut;
si am citit si articolul Livianei, bravas...voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu stiu ce sa zic Kita, dar noi nu mai folosim aspiratorul de peste 3 ani, si nu vad de ce il mai folosesti la Andrei, ca doar e mare.....; cel mai probabil antibioticul nu e bun, dar indiferent cum ar fi trebuie urmat tratamentul 5 zile.

Totusi, ce lichid ati bagat ca nu inteleg? Te-ai dus la un ORL-ist bun?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Vladut are bronsita si branula in manuta, are imunitatea varza, ca a unui bebelus, asa a iesit la analize Trebuie sa luam din Italia niste pastilute pt. cresterea imunitatii...inca face febra, dupa a doua zi de antibiotic...el este f. curajos, nu a zic absolut nimic nici cand i-a luat sange sau cand i-a pus branula, e vioi, zapacit ca de obicei, nu prea are stare si mi-e teama sa nu se loveasca la manuta...

KIta, noi folosim BB doar la cel mic, Vlad sufla f. bine nasul, chiar expectoreaza tot din gat cand tuseste...nici eu n-am inteles cu vidul care-i treaba...
sanatate multa si voua!

Mergi la inceput