***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Probabil ca nu e singura tara, dar este un exemplu elocvent de asa nu.
Si faptul ca ne facem ca nu vedem, n-o sa schimbe niciodata ceva.
Cine stie cati bani s-au bagat in drumuri, mult mai mult decat fac, si vede ca rezultatele sunt 0, si asta si cu bani publici are tot dreptul sa comenteze, sa critice.

Si la urma urmei, ce pot eu face? Sa asfaltez eu drumurile? Stii cati si-au stricat masinile din cauza gropilor? Masini noi, masini scumpe, si acum umbla cu ele prin service-uri. Si la tv se spune tot ce spun si eu, si chiar acum vreo zile am, auzit la radio ceva legat de Romania, o descriere perfecta, imi scapa contextul, nu eram initial atenta, dar apoi s-a spus cate zeci de milioane de euro s-au cheltuit pe sosele ca sa NU LE AVEM. Aici e buba. Sunt tari sarace care tot au strazi ca in palma. De ce la noi se cheltuiesc bani si nema strazi? De ce la noi cand vine iarna nu e niciodata pregatita primaria, iar dupa ce trece zapada strazile arata infiorator?> De ce nimeni nu este tras la raspundere pt materialele execrabile care se3 folosesc pt strazi?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Liviana multumim pentru videoclipul minunat !

Eu nu critic tara in general, nu sunt de acord cu generalizarile de genul "numai in Romania se poate intampla...", dar clica asta de guvernanti si administratori locali incapabili merita cu prisosinta criticile noastre ! Pentru ca isi bat joc de banii si de inteligenta noastra cu o nonsalanta greu de egalat in alte tari...

Exact Lali, ai inteles perfect ce am vrut sa spun. Despre acea clica vorbeam si pana la urma, cum canta clica jucam noi, iar eu asta nu accept.

Si nu, nu sunt deloc mandra de natia mea, dar cat pot eu imi aduc aportul sa fie mai bine. In general am grija sa nu fac lucruri care ma deranjeaza pe mine.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, fiecare padure are uscaturile ei. E pacat ca din cauza lor sa nu vezi frumusetea padurii. Fiecare din noi are dreptul sa aleaga daca vrea sa fie padurar sau branconier.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Nu neg frumusetea tarii. Eu am o problema cu oamenii, in special cu cei din clica de care pomenea Lali. Sunt probleme de care ma izbesc zilnic, nu doar eu, ci toti, nu le pot ignora.

Cred ca romanii sunt delasatori, asta ma deranjeaza enorm, pentru ca eu vreau sa fie bine, si nu ma bucur cand e prost, cam asta e ideea.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Duminica am iesit cu baietii in parcul Carol, vremea a fost frumoasa, iar copiii s-au simtit bine. Am constatat cu placere ca locurile de joaca sunt amenajate frumos si modernizate. E de apreciat initiativa primariei.
La un mom dat a trecut pe langa noi un baietel pe o masina care merge singura, datorita bateriilor. Matei se uita admirativ si eu ii zic ca aia e o jucarie pt copii lenesi. Sta, se gandeste putin si imi zice: "Mami eu cred ca taticul lui i-a cumparat-o pt ca baietelul si-a dorit masina aia f mult si mai cred ca nu vine de fiercare data in parc cu ea". Am ramas fara replica.

My Family

Mergi la inceput

Exact masina din aceea vreau sa ii iau lui Rayan, insa sper sa se tina de cuvant, deoarece l-am rugat sa faca ceva pt asta, si e ceva f serios.
Stiu ca isi doreste, si chiar vreau sa ii cumpar, chit ca sunt scumpe rau...

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Nici eu nu eram de acord cu masinutele cu baterii, tot din cauza ca doream ca Dragos sa faca miscare afara. Dar i-au luat bunicii o masinuta Fulger Mcqueen asa ca o avem la ei acasa. Vreau sa va spun ca se joaca si cu ea dar, pentru ca merge destul de incet, nu inlocuieste bicicleta, trotineta sau tractorul cu pedale mult mai datatoare de viteza si senzatii tari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Hei fetele ?
A venit primavara si-ati fugit toate de langa PC ?

Eu chiar voi dispare vreo 2 saptamani, sper sa nu ne uitati !

Mergi la inceput

Io sunt, dar e cam liniste pe aici...., asa ca...

Tu ce faci? POate apuc sa te sun azi.

pup

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Am o www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.com/news/mama-zice-aveti-fotografii-de-familie/" target="_blank">SURPRIZA pt voi!

My Family

Mergi la inceput