***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Liviana, da, si eu am aplicat metoda cu bilute, dar s-a plictisit repede de ea...plus ca la 10 bilute rosii voia o jucarie ...

Hai sa vedeti ce deseneaza Vlad

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Hahaha, super tare desen. Bravo!
Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani mamicilor si piticelor!
Multumesc pentru reprimire
Promit sa-mi fac ceva timp si sa raspund punctual, deocamdata avem un pic viata data peste cap trebuie sa ne mutam saptamana viitoare si-mi vine sa ma iau cu mainile de cap.
LIVIANA, gasesti poze si la semnatura si poze mai noi avem aici
http://community.webshots.com/user/carmina1112

Sper sa aveti o seara de 8 martie minunata!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

strunfita, spor la mutat! E vorba de casa noua? Daca da, atunci sa fie intr-un ceas bun. Frumoase pozele, copiii seamana intre ei, parca au aceeasi ochi! Cum se impaca cu dormitul in aceeasi camera?
Bogdan pare slabut, cate kg are? In poza asta http://family.webshots.com/photo/2839454890085586843insfct esti tu cumva? Erati la voi acasa? Imi place covorul de sub masa din dining - de unde e luat? Te intreb fiindca ma uit de ceva vreme dupa un covor mare pt Matei (2.50*3.50) si nu gasesc la culorile dorite.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Liviana, multumesc
Da, ne mutam in casuta noastra, acum stam intr-un apartament cu 3 camere si am reusit in decembrie sa ne luam 1/2 dintr-un duplex la marginea orasului. Interiorul e gata acum, ar mai fi curtea dar nu tine vremea cu noi asa ca probabil va fi gata dupa ce ne vom muta.
Bogdan e slabut si inalt, are 1 metru si 15 cm si cam 19 kg. Asa a fost tot timpul :)
Eu sunt in poza, doar ca suntem la niste prieteni in Arad la care am petrecut revelionul. Covorul cred ca l-au luat acum 4 ani cand s-au mutat in casa, nu cred ca mai gasesti modelul.

Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Liviana, mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns la o intrebare :)
Fratiorii nu dorm impreuna, eu dorm cu Andreea in camera copiilor si tata cu Bogdan in dormitor. Asta pentru ca pe Andreea am alaptat-o pana acum 2 saptamani si se trezea de n+1 ori pe noapte, acum nu se mai trezeste dar am zis ca-i punem impreuna cand ne mutam.
Sa stii ca desi Andreea e mica, tot cam aceleasi probleme le avem si noi cu Bogdan. In general il trimit la el in camera cand sare calul 2 minute, daca refuza ajung la 3,4,5 minute si se duce pana la urma. Foarte rar ii mai scap cate una la fund, ma mustra constiinta de numa' dup-aia, imi cer iertare si ne impacam. AP-ul nu prea functioneaza nici cu mine nici cu copilul meu, am incercat dar nu am timpul necesar sa-i explic vesnic consecintele faptelor lui. In general pe-o ureche-i intra si pe cealalta-i iese si pe mine ma enerveaza chestia asta la culme.

Poze ***Poze *** Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, ce ziceti voi de iarna asta ? Eu m-am saturaaaaat !
Am lopatat azi dimineata la zapada, nu mai am chef de frig, de blocaje in trafic, de frica de condus, de muci, de gheata pe scari....

Pe cuvantul meu ca devin depresiva daca mai tine cateva zile, astenie de iarna, ca nici macar de astenie de primavara nu ma pot bucura...

Si de la gradi am primit pe o pagina plina de floricele si pasarele subiectul acestor doua saptamani: primavara. Trebuie sa discutam cu copilasii despre schimbarile pe care le aduce acest anotimp, bucuria naturii, etc. Vezi sa nu ! Azi l-am imbracat pe Dragos cu costumul de ski peste hainele de interior de gradi...

Mergi la inceput

Da Lali, te inteleg, si inca cum.
Eu azi mi-am curatat de 3 ori masina, prima oara s-a incuiat masina cu Rayan inauntru si cu cheia in contact, dar baiatul mamii se descurca si a deschis el, sa il pape mama.

Apoi, mi-a patinat masina intr-o veselie, de nu l-am pomenit pe Oprescu in timp ce conduceam. Oricum il pomenesc intr-o veselie, de cand cu gropile. Fratilor, eu asa tara n-am mai vazut, evident in sensul rau.

Astea sunt strazi? Asa ar trebui sa arate strazile la 20 de ani de la asa zisa revolutie? Acum serios, Oprescu viseaza autostrade suspendate, insa el nu stie inca ca intai se incepe cu canalizarea, strazile, si apoi te gandesti la altele? Te ia durerea de cap, si cand ii auzi la tv ce destepti se dau toti, te ia migrena, nu doar durerea de cap, si iti vine sa te sui in primul avion si sa te duci definitiv.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Strunfita, ne luam de mana, asa se intampla si la noi chestia cu intratul si iesitul pe ureche.... Poate cand vor mai creste se vor schimba lucrurile

Apropo de romani, iata de ce eu sunt mandra de natia mea:
http://www.youtube.com/watch?v=oEH2gh-zsxM

Cred ca sta in puterea fiecaruia sa contribuim cu ceva bun in tara asta desi e greu; in schimb, a critica e un lucru usor si la indemana oricui.

My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Liviana multumim pentru videoclipul minunat !

Eu nu critic tara in general, nu sunt de acord cu generalizarile de genul "numai in Romania se poate intampla...", dar clica asta de guvernanti si administratori locali incapabili merita cu prisosinta criticile noastre ! Pentru ca isi bat joc de banii si de inteligenta noastra cu o nonsalanta greu de egalat in alte tari...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Strunfita, ne luam de mana, asa se intampla si la noi chestia cu intratul si iesitul pe ureche.... Poate cand vor mai creste se vor schimba lucrurile

Apropo de romani, iata de ce eu sunt mandra de natia mea:
http://www.youtube.com/watch?v=oEH2gh-zsxM

Cred ca sta in puterea fiecaruia sa contribuim cu ceva bun in tara asta desi e greu; in schimb, a critica e un lucru usor si la indemana oricui.

My Family

Ba critic si voi crtica de cate ori voi simti nevoia, atata vreme cat eu traiesc in tara asta si atata vreme cat eu Nu fac ca altii, deci fac parte din minoritate.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput