Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Corrina, eu as suspecta un canal infundat....
Ufff dar nu fac decat sa imi dau cu parerea, cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor cat mai repede, mie una imi e tare frica de orice chestie suspecta legata de sani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Nerantula am 11s4z astazi, ca ma intrebai. Cat despre tandem.....nu ma vad, pur si simplu. Si eu am sfarcurile varza, inteleg ce simti Ii spuneam si Ramonei, la sfarcul stang am si o buba (daca ii pot spune asa) care a debutat ca o mica pata alba cat un varf de ac si acum a ajuns cat un bob de linte, e putin umflata si parca are un pic de infectie locala. In plus, ma ustuta de mor. Am pus Garmastan, fara niciun efect Ce-o fi? Aveti idee?

Mami fericita de Mihnea-Cristian &11s4z
Mihnea se face mare Gargaritza

La mine asa se infunda canalele. EU deobicei iau un ac steril si perforez basica pentru a elibera canalul. Este un semn ca ar putea fi o infectie cu candida. Prima data eu m-am tratat cu violet de gentiana pe sani - i-am spus lui Dimitri ce fac pentru ca nu cumva sa se sperie si sa imi refuze sanul. Apoi am continuat cu pastile din extract de samburi de grepfruit si am eliminat aproape complet zaharul din alimentatie. De ajutor mi-a fost in perioada aia blogul lui rox http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/ si ea m-a sustinut cu sfaturi. Nu stiu cum se pupa toate astea cu sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna ziua duamnelor,

Eu trag de timp sa nu ma apuc de munca si am aruncat un ochi pe aici.

Duamna Bitza ne gandim la voi in continuare, multa sanatate. Tati ce zice, de acolo de departe?

Nerantula

Nusha esti asa criminala la povestit, imi dau seama ca nu e placut sa fii dii cali dar m-ai facut sa zambesc.

Corrina ti=am trimis PM si aici pe public iti dau asta: http://www.kellymom.com/bf/concerns/mom/nipplebleb.html (poate ami ajuta pe careva, eu sper sa nu).

Babyzta, asa mult tine constructia de unghii sau ati stat la povesti? Arati foarte bine in poze (ca n-am apucat sa dau feedback, nu cred ca ai oricum nevoie sa-ti aduca aminte careva). Si kupiii of course.

Si buletinul somn: noi ne-am trezit devreme, cum a patit Cristina, pe la 9.30 dar sunt in mare nevoie de cafea ca m-a trezit zi-noapte numai dupa ce simteam ca intru in somnul cel mai dulce. SI cu toate ca nu stiu cand adormeam la loc,ca alaptez mecanic, tot am senzatia ca nu m dormit suficient. Probabil am nevoie de o viata ma activa sa uit . Ceva sa nu includa ordine si curatenie daca s-ar putea ca mi-e lehamite

edit: Miruna, gand la gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ramo
Si la mine era somnul cem mai dulce..chiar nu l-am auzit pe Radu cand s-a trezit..insa..s-a apucat sa ma strige ..mama..mama..bine ca nu mi-a dat si vre-un cot sa ma execut mai repede

Cam liniste azi pe forum..unde sunteti fetelor?

Noi nu ne plictisim..deja am bagat a doua masina de spalat.
Radu stie deja..ii spun da manuta sa mergem sa punem la spalat..imediat ma urmeaza.
insa...azi la masa de pranz se tot uita la masina care mergea..si am pus-o pe pauza..sa manance linistit..nu stiu pe ce am apasat...cert este ca atunci cand a terminat programul rufele nu erau stoarse..aveau ceva mai multa apa.
L-am luat pe Radu sa intindem rufele..eu le pun pe uscator intr-o camera care e goala..o sa devina camera lui Radu in primavara.
Si..le pun pe uscator..Radu pe langa mine...incepe sa curga apa din ele..ca deh eu nu m-am gandit ..Radu in culmea fericirii..unde e apa..hop si el...uff..m-am dus am luat mop-ul...il scurgeam in lighean...baitaul meu hop la lighean . S-a stobalcait ...s-a facut fleasca..a dat si cu mopul..eu strangeam pe o parte..el arunca apa pe alta..Am pus iar rufele in lighean..l-am lasat sa inoate in apa de pe parchet..si a iesit afara sa intind rufele..el la usa dupa mine...mama..mama. M-a asteptat cuminte pana am terminat.
Apoi l-am luat sa-l spal pe manute..el sa bage picioarele in ghiuveta
Ce sa mai ..la final..eram amandoi fleascaaaaa.
Dar am intins si rufele..am bagat si a doua masina..si Raducu doarme linistit acum..schimbat si uscat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

bitza un pupic pentru Lucas!! Sper sa-i treaca repede si sa nu mai faca febra!

babytza bravo David!!!! Ai baiat mare si destept!!!!!

300 ma gandesc sa-ti mai dau o cafea... sa nu-ti mai dau..... Auzi tu, se trezeste la 9 jumate si tot se plange!!! Of, of.....

baby_boy eu stiam ca Radu iubeste mult apa, dar chiar asa.. Ce dulce trebuie sa fi fost... Un pupic pentru somnoros

Noi suntem bine, a dormit daria un somn, a mancat, ne jucam... nimic nou sub soare...

Mergi la inceput

Hahahaha, parca-l vad, asa fac acum, de cate ori n-atit la fel. Dupa o zi cu 3-4 de-astea sunt confuza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

pupici si de la noi. cu somnul tooot asa. treziri, papam lapte, ne frichinim cu mami si tati in pat. si intr-un final ne trezim pe la 8-8.30.

priorix l-am facut. ca reactie adversa in a 3-a zi febra 39 care a cedat la prima doza de 2,5 ml nurofen.

fug ca s-a trezit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

300 ma gandesc sa-ti mai dau o cafea... sa nu-ti mai dau..... Auzi tu, se trezeste la 9 jumate si tot se plange!!! Of, of.....

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

da-mi, da-mi, fi-mea se culca dupa 12 si cand fac intuneric in camera . De-aia e "devreme".

Mergi la inceput

Eu am fost in pana de idei si n-am prestat nimic azi din ce-aveam de scris.

Anda se uita la Tom si Jerry de cand s-a trezit, asa ca am avut timp sa spal vase, sa mesteresc o supa-crema din legume (o idee de carne, putin lapte si smantana ) plus crutoane cu cascaval. Am mancat impreuna. Ea s-a lasat convinsa sa incerce dupa ce am golit eu ditamai canoiul de supa. Cred c-a vrut sa se convinga ca-i buna inainte sa incerce, sigur ca daca mananc doar doua linguri nu sunt convingatoare . Ma rog, tot a mancat ceva asa din varful buzelor.
Am mari probleme cu sorbitul asta, si iaurtul vrea sa-l soarba, deschide gura de un micron si eu trebuie sa bag cricul sa reusesc sa-i bag lingura in gura. FOlosesc niste miniaturi de lingurite din cauza asta. Insa am vazut-o si cu ditamai gura deschisa de incapea si linguramea e supa. Afurisenia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hello??? Mai intreb odata..... pe unde sunteti????

Bitza, sanatate multa, sa ne tii la curent despre cum va merge.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput