Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'Neata.

Alexia inca doarme..o fi normal???
S-a trezit la 4 si s-a mai culcat la 5 si ceva..apoi un pic la 7,30 si de atunci doarme.

Nocom multumim de cafea..eu inca n-am apucat,abia m-am trezit

Cosmy

Nerantula imi pare rau ca au imceput greturile....asta inseamna ca totul merge bine,mie tot asa mi s-a spus,

Ada ce matinali sunteti!

Ange,Crsitina,Alessia

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Alessia, ma astept si eu sa treaca simptomele astea nesuferite pana in trinestrul 2, insa mai e ceva pana atunci ...
Cat despre intarcat raspunsul e nu, nu ma gandesc sa raresc, nu vreau sa sufere in nici un fel Gruia din cauza acestei sarcini, chiar daca se va mai intampla sa-i refuz cate ceva, dar numai atunci cand nu mai am incotro (de exemplu nu il voi mai putea lua in brate atat de mult pentru ca, efectiv, nu pot). Este total impotriva firii mele sa ii ofer afectiune cu portia, inclusiv cand aceasta vine (din plin!) atunci cand sta la san ... Oricum nu l-as pedepsi niciodata pentru ca are si isi exprima nevoi, chiar cand acestea imi sunt mie inconfortabile ...

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Inca mai citesc urarile voastre Sunteti de milioane

Aseara am fost sa iau produsele, am primit ultimele instructiuni de promovare a produselor si azi am prima clienta la salon
aseara nu au mai venit fetele , din diverse motive Asa ca am chemat-o pe vecina ( care imi este prietena foarte buna ) si mi-am facut rodajul pe ea. Am facut primele unghii Au iesit super ok ne-am culcat la 2
Asa ca sticla de tequila este nedovedita, poate o zapacim sambata seara

nerantula tot te plangeai tu ca nu ai simptome

Al meu pui tocmai s-a anuntat ca face kk Apoi m-a luat de mana sa mergem la baie sa ne schimbam Incepem operatiunea olita daca stie sa se anunte inainte !!!!!!!!!!!!

Revin dupa amiaza Pup pentru cafea

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
multumesc din suflet pentru gandurile bune!Sunteti extraordinare!
Incep sa vad luminita..de ieri n-a mai facut febra bubitele palesc. De ieri luam vit.C, Ca,Symphoral si Romergan.Diagnosticul a ramas alergodermie.
Acum Lucas doarme,iar acusi mergem la ORL si sa ne interpreteze analizele.

Babytza pentru ziua de ieri si multa bafta in afaceri!
Claudinna la noi n-a incetat febra cand au aparut bubele.
Xor sunt din Botosani si,din pacate, nu este nici macar un pediatru bun.Cel putin la sp de copii e jale!E a doua oara cand ajung cu Lucas la urgente acolo si de fiecare data am dat peste tampiti care,pe langa incompetenta nu stiu sa se comporte cu copiii daramite cu noi,parintii.Norocul meu a fost ca de fiecare data au pus diagnostic gresit si ne-a trimis la sp de boli contagioase si acolo am dat peste OAMENI.
si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Bitzama bucur ca Lucas e mai bine ..asteptam vesti bune de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!

noi am avut o noapte snur de la 10 pana la 7.30ma declar multumita

nerantula imi pare rau ca te-au napadit greturile ma gandeam ca poate macar pe tine te ocolesc,incearca zeama de varza mie aseara asa bine mi-a fost

babytza felicitari pt prima capodopera,mi0as dori sa fiu in locul vecinei talebafta pe mai departe

lauracopilul meu n0a dormit niciodata pana la 10.30,esti o fericita!

bitzanasol tare ce zici tu acolo de spitalul din botosani,si-mi pare rau ca ai pb cu lucas,chiar nu gasesti un pediatru bun in bt?ca e cam greu tottusi sa vii la iasi de fiecare data cand ai pbmulta sanatate!

cand am fost la munte asta vara i-am luat lui david un balansoar calut cu manere de ala de lemn vopsit in culori frumoase,ei atunci era prea mic si am zis decat sa se loveasca mai bine il strang si l-am pus in garaj,acum vreo 2 zile nush ce cautam acolo si david l-a vazut s-a luminat la fata si zice "cali cali" adik calu i l=am bagat in casa si il calareste non spot...pb e ca acum se suie in spatele meu se tine de mine si bate cu picioru "dii cali cali" si eu va dati seama ca numa'pe post de iapa nu-s buna acum
culmea,la tac-su nu vrea ca am incercat,doar eu is diii cali cali

side David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Nerantula am 11s4z astazi, ca ma intrebai. Cat despre tandem.....nu ma vad, pur si simplu. Si eu am sfarcurile varza, inteleg ce simti Ii spuneam si Ramonei, la sfarcul stang am si o buba (daca ii pot spune asa) care a debutat ca o mica pata alba cat un varf de ac si acum a ajuns cat un bob de linte, e putin umflata si parca are un pic de infectie locala. In plus, ma ustuta de mor. Am pus Garmastan, fara niciun efect Ce-o fi? Aveti idee?

Mami fericita de Mihnea-Cristian &11s4z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Ce-or mai face Bitza si Lucas?...
LE: Acum am vazut ca sunteti mai bine! Ma bucur

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica
...pb e ca acum se suie in spatele meu se tine de mine si bate cu picioru "dii cali cali" si eu va dati seama ca numa'pe post de iapa nu-s buna acum
culmea,la tac-su nu vrea ca am incercat,doar eu is diii cali cali

FUUUUUUUUNNNNNYYYYYYYYYY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Corrina - si eu am avut o astfel de buba prin a treia saptamana de alaptat....a copt, am uns cu garmastan si l-am lasat pe bb sa suga in continuare din sanul ala....dupa cateva zile de dureri ingrozitoare a iesit ca o bobita (infectie?) si a ramas gaura in urma...s-a cicatrizat repede cu crema de galbenele....
Bitza - ma bucur ca sunteti mai bine....parerea mea e sa incercati sa ajungeti intr-o zi la Is pt o examinare mai amanuntita sa nu mai aveti surprize neplacute...
Nerantula - uite ca au aparut si simptomele

Mergi la inceput