Bravo Yasmine, Analessya!! Pufuleti (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex, nu se poate sa nu-i pui Iuria. .

Arwen, bine ai revenit!

Ioana.fota, si tu tot dupa cortina?

Cine mai e dupa cortina? Facem scurt o prezenta? Si eventual ce mai fac bebelusii din patut sau din burtica?

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

"prezent" si eu... tot dupa cortina
o am in brate pe madalina; a adormit dupa vreo ora de necaz cu colicii
suntem bine, doar un ochisor care tot curge si lacrimeaza - maine avem trimitere la spitalul judetean (targoviste), ca are canalul infundat - ne dorim sa venim de acolo mult mai bine

ma duc s-o pun in patut si sa calc un pic ca ma apucasem mai devreme si nu m-a mai lasat "veveritza"

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui satulica

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex, nu se poate sa nu-i pui Iuria. .

Arwen, bine ai revenit!

Ioana.fota, si tu tot dupa cortina?

Cine mai e dupa cortina? Facem scurt o prezenta? Si eventual ce mai fac bebelusii din patut sau din burtica?

"prezent" si eu... tot dupa cortina
o am in brate pe madalina; a adormit dupa vreo ora de necaz cu colicii
suntem bine, doar un ochisor care tot curge si lacrimeaza - maine avem trimitere la spitalul judetean (targoviste), ca are canalul infundat - ne dorim sa venim de acolo mult mai bine

ma duc s-o pun in patut si sa calc un pic ca ma apucasem mai devreme si nu m-a mai lasat "veveritza"

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!

Bine ai revenit Satulica. si sa se faca bine Madalina! Tinem pumnii maine. Si sa treaca uratii de colici.
Si eu acum ma apuc de calcat. De azi dimineata ma chinui si nu reusesc sa termin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Si eu dupa cortina legata la tocograf cu contractii la 5 minute.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Si eu dupa cortina legata la tocograf cu contractii la 5 minute.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 38+

Pai atunci sa facem o galerie pe langa cortina!

HAI YASMINE!!! VINE BEBELINA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Dupa cortina si eu.. dar vad ca e rost de agitate, soooo...
Hai Yasmine!

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudetz spune:

si noi tot dupa cortina....cu toate ca cel putin acum cand AMR doar 3 zile ar trebui sa fim mai activi.
Joi am programata cezariana si tot imi fac curaj sa ma apuc de bagaj. Nu l-am facut de frica sa nu ma apuce mai devreme. Tacaneli de gravi!

37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudetz

si noi tot dupa cortina....cu toate ca cel putin acum cand AMR doar 3 zile ar trebui sa fim mai activi.
Joi am programata cezariana si tot imi fac curaj sa ma apuc de bagaj. Nu l-am facut de frica sa nu ma apuce mai devreme. Tacaneli de gravi!

37+

Rebiana!

Claudetz, esti pregatita sufleteste pentru intalnirea cu bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudetz spune:

sincer.....cred ca abia acum incep sa constientizez. Am fost la birou pana vineri.....si nu prea m-am menajat deloc. Abia acum m-am mai linistit, m-am deconectat si incep sa ma gandesc mai serios.
In concluzie.....nu prea sunt pregatita. La ultima vizita la doc i-am spus ca as vrea sa mai stea acolo vreo 2-3 sapt sa ma mai obisnuiesc cu ideea......de parca nu as fi avut 9 luni la dispozitie.
Asta despre partea emotionala....ca despre partea practica.....am reusit sa ii termin camera, sa cumpar hainute, cosmetice, patut, carucior etc.
Dar mi-e o fricaaaaaaaa si de nastere si de bebe....de necunoscut in general. Sper sa ma linistesc si controlez totusi ......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudetz

sincer.....cred ca abia acum incep sa constientizez. Am fost la birou pana vineri.....si nu prea m-am menajat deloc. Abia acum m-am mai linistit, m-am deconectat si incep sa ma gandesc mai serios.
In concluzie.....nu prea sunt pregatita. La ultima vizita la doc i-am spus ca as vrea sa mai stea acolo vreo 2-3 sapt sa ma mai obisnuiesc cu ideea......de parca nu as fi avut 9 luni la dispozitie.
Asta despre partea emotionala....ca despre partea practica.....am reusit sa ii termin camera, sa cumpar hainute, cosmetice, patut, carucior etc.
Dar mi-e o fricaaaaaaaa si de nastere si de bebe....de necunoscut in general. Sper sa ma linistesc si controlez totusi ......

39+

O sa fie bine, o sa vezi! Dar de ce ai mers pana asa de tarziu la serviciu?
Si nu-ti mai fie frica de bebelina, cand o s-o vezi ce neajutorata e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Nastere usoara Yasmine!!!!

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput