Bravo Yasmine, Analessya!! Pufuleti (129)
Raspunsuri - Pagina 7
Beatrice1982 spune:
wowwwwwwwww pana noi iesim la plimbari si pana ne saturam voi scrieti o gramada..............
alexxutzaaaa si eu am zis ca astept astept, si ma puse cris d pe jar, ca daca ea a putut si eu pot.mai ales de 10 luni si ceva nefffffff*** iti dai seama ca nu mai puteam si daca mi s-au oprit si scurgerile.......salut!!!!!!
nu se rupe nik la operartie n-ai firca..................
mersi fetele pentru urari de bine de 1 luna si pt fufu.........
va doresc si voua cat mai repede...........
floricelfa-ti mai ales daca mergi la spital de stat ., ca mie la privat mi-au dat.nu stiu daca tie ti-or da, dar sa iti faci, sau sunt tampoanele bella super mari, alea au mers la mine, dar am folosit si din asta cu fasa,......................
nastere usoara......................
oare ce am mai vrut sa zic???????

LA MULTI ANI DECENUELA!!!!!!!!!!!!!!
aah da lorex eu l-am primit de la verisoara mea din Hu asa ca habar nu am de unde poti sa il iei, fetita ei deja are 4 ani..asa ca nu stiu...................sorrrrryyyyyyyyyyyyyyyy
Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
Beatrice1982 spune:
fetelor avem voie sucuri naturale??????????????????
ioii am latit pagina da de ce nu imi apare edit.sa il refac?????????
Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 fetelor avem voie sucuri naturale?????????????????? ioii am latit pagina da de ce nu imi apare edit.sa il refac????????? Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
n-ai latit nimic Bea.
Merci de info. Ai idee cum se spune la buretelul ala? (ca sa caut pe net)
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui xela_07 lorex - Delia si Dalia imi plac foarte mult. Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Notat!

_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui floricel79 Fetele cu cezariana, oare imi trebuie si mie tampoane din acelea speciale facute din vata cu fasa? Am vata, am fasa... imi fac? Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+AMR 3 zile!!! |
da trebuie! fa-ti!
_
Bobitza
cris.dogarel spune:
BEA, mie mi-a zis ca da, un pahar, din mar, morcov, ananas...nu citrice. dar cica mai bine pap fruct, 1-2, ca la suc intra prea multe si fara pulpa nu au celuloza, nu ajuta digestia, etc
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!![]()
poze
povestea noastra
Beatrice1982 spune:
http://www.mykids.bizoo.ro/vanzare/19528/img/Suport-din-burete-la-baie-pentru-nou-nascut#1
pt lorex
Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel BEA, mie mi-a zis ca da, un pahar, din mar, morcov, ananas...nu citrice. dar cica mai bine pap fruct, 1-2, ca la suc intra prea multe si fara pulpa nu au celuloza, nu ajuta digestia, etc ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 8,5 kile! poze povestea noastra |
mnooooooooooooooooooooo
piersici caise ceva?????????????????????????????
nik?????????????????????

Bea
de
bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan
cris.dogarel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
mnooooooooooooooooooooo piersici caise ceva????????????????????????????? nik????????????????????? ![]() ![]() Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
no, la d'astea de vara nu m-am gandit. eu pap uscate...caise, prune, piersici, stafide...ce mai e prin punga
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)AMR: 8,5 kile!
poze
povestea noastra