Bravo Yasmine, Analessya!! Pufuleti (129)
Raspunsuri - Pagina 6
cristies spune:
Am si eu un chef de treaba... de nu se poate.
Decenuela, daca alaptezi ii transmiti copilului anticorpii tai prin lapte, deci cu microbii poti sa-i linistesti asa...
Daca faci pauze (si o sa faci ca tre sa manance) si ii iei si patutul schimbarea de mediu n-o s-o simta foarte tare, pentru ca mediul lui cel mai familiar e patutul, indiferent cat se schimba peisajul.
Mai naspa o sa-ti fie cu toate rudele pe cap, de cate ori stranuta "ca a racit" si alte d-astea... Tre' sa suporti un pic...
Nici Alexis nu doarme ziua decat foarte putin. Eu am renuntat la asteptarea de a adormi. Daca adoarme, bine, daca nu... ne jucam.
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui floricel79
Hai Lorex, da-ne un indiciu, ceva (a se citi "inspiratie" ) . Am verificat linkul, este langa acel carucior si un patut cu portocaliu, 270Ron. Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+ AMR 3 zile!!! |
Fetele mai veterane stiu...ca am facut si sondaje pe aici, am propus Iuria-Natalia, Iuria Maria sau Natalia Maria.
A iesit castigatoare combinatia Iuria Natalia...insa in jurul meu nimanui nu-i place numele asta!
Nici sotului...
Ma mai gandesc la Delia, Anastasia, Aurora, Adelina...
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza
floricel79 spune:
Cel mai important e sa-ti placa tie, bineinteles ca trebuie sa tinem cont si de parerea sotului ca, deh' a participat si el
Tocmai de aceea eu acum nu am prea anuntat ce variante de nume am, nu stie nici familia si nici colegii de servici ce nume am ales (sau...n-am ales) ca toata lumea te tot influenteaza in toate directiile.
Asa, cand vor primi mesaj cu "s-a nascut x..." n-o sa mai indrazneasca sa comenteze numele, pe fatza.. sper
Mie imi place mult Delia si Adelina. Imi place si Irena f mult.
Chiar asa... sunt destule nume care-mi plac,
in seara asta cred ca mai fac o lista
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+
AMR 3 zile!!!
lorex spune:
Imi place si Dalia (numele fetitei Adinei_bulina)..
Apropo, am visat-o asnoapte...oare ce face?
Sa-i dea Dumnezeu putere sa faca tot ce e omeneste posibil sa-si vada fetitza sanatoasa!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza
lorex spune:
Si eu am o lista si tot mai tai de pe ea cate un nume...poate ajung totusi sa ramana numai unul sau doua
asa e ..cel mai bine nu spui nimic de nume ca imediat te influenteaza parerile ...mai bine taceam si eu...
Eu caut un nume mai rar intalnit...de asta mi-e si greu..
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza
xela_07 spune:
lorex - Delia si Dalia imi plac foarte mult.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
floricel79 spune:
Fetele cu cezariana, oare imi trebuie si mie tampoane din acelea speciale facute din vata cu fasa? Am vata, am fasa... imi fac?
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+
AMR 3 zile!!!
ioana_fota spune:
Lorex important e sa va placa voua numele fetitei si sa nu fie un nume de care sa se poata face bascalie mai tarziu pt ca eu am patit-o cand eram mica.Si noi pana ne-am hotarat la Alexandra a durat ceva pt ca mie imi placea ceva,sotului altceva pana am dat de acest nume care ne-a placut la amandoi.Maria l-am pus acum de curand pt ca am vrut si un nume de sf si asa o cheama si pe nasa si ne-a placut cum suna combinatia dintre cele doua nume.
34+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306
cris_mario spune:
lorex mie imi place fff mult Delia ...
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricel79 Fetele cu cezariana, oare imi trebuie si mie tampoane din acelea speciale facute din vata cu fasa? Am vata, am fasa... imi fac? Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+ AMR 3 zile!!! |
DAp, iti trebuiesc torsoane si la cezariana.
Eu nu am folosit prea multe pentru ca in prima zi imi puneau de la ele.
Din ale mele am pus o singura zi iar apoi am trecut pe tampoane normale.