Bravo Yasmine, Analessya!! Pufuleti (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Blue_rain!!! Esti chemata la rapot!!! Nici macar numelel lui BB nu-l stim!!!

Vikinga ne-a parasit!!!

Andre_lina? Baly? Ce mai faceti?

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Floricel, voi ce variante aveti la nume?

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Deeci:

Bianca Ioana

Miruna Ioana

Bianca Miruna

Ioana - ramane ca vrem si un nume de sfant plus ca si roxana e si "maria" deci e musai sa fie 2 nume ca altfel o patesc

Cat timp am fost insarcinata cu Roxana, o chema Lorena, toata lumea stia ca o chema Lorena iar cu cateva zile inainte sa nasc m-am razgandit brusc dar nu am anuntat pe nimeni (numai pe sot ) si tare socati au fost toti cand au primit mesaju "s-a nascut roxana maria... bla bla "

Poate ca repet figura si de data asta si ii fac o surpriza si sotului

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Marse si Miky_mica, frumosi tare bebelinii.

Marse, paturica din aia are si Alexis!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Vikinga ne-a parasit!!!

_

De ce ne-a parasit Vikinga? scrie pe alt forum? mie-mi placeau postarile ei, aducea o gramada de info utile, se vedea ca are experienta de mamica...

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies...diseara pun poze noi ... si eu la fel...doar cu parul prins si fara lantisor

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Citat:

Floricel, voi ce variante aveti la nume?

Deeci:

Bianca Ioana

Miruna Ioana

Bianca Miruna

Ioana - ramane ca vrem si un nume de sfant plus ca si roxana e si "maria" deci e musai sa fie 2 nume ca altfel o patesc

Cat timp am fost insarcinata cu Roxana, o chema Lorena, toata lumea stia ca o chema Lorena iar cu cateva zile inainte sa nasc m-am razgandit brusc dar nu am anuntat pe nimeni (numai pe sot ) si tare socati au fost toti cand au primit mesaju "s-a nascut roxana maria... bla bla "

Poate ca repet figura si de data asta si ii fac o surpriza si sotului

AMR 3 zile!!!

Ar fi o faza sa nu-l anunti nici pe sot . Miruna Ioana suna bine. Si multumim pentru info cu ceapa. Nu stiam ca daca-o lasi in frigider nu mai e buna.

Mergi la inceput

Am 2 stelute, pot sa plec la gradi linistita

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Vikinga ne-a parasit!!!

_

De ce ne-a parasit Vikinga? scrie pe alt forum? mie-mi placeau postarile ei, aducea o gramada de info utile, se vedea ca are experienta de mamica...

AMR 3 zile!!!

Ne-a parasit in sensul ca nu ne-a mai scris de cand a nascut, nici poze nu ne-a aratat, noroc ca, virgula, cris.mario a facut pe detectivul si le-a gasit la alt subiect!
Ea posteaza la alt subiect, nu stiu exact care, probabil e o odisee mult mai "batrana" pt ca ea are si copii mai mari...si a legat prietenii cu fetele de acolo. O intelegem..

La linkul pe care mi l-ai dat s-a deschis un carucior!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la nooi....

greu de recuperat un capitol intreg..dar reusiram...

cristies..ms pt urari...treaba asta cu scoica..ma inte...tre sa mai caut pe net. mda , aI Dreptate ca tare bine ar fi sa avem si noi pe cineva care sa ne ajute...dar si pe mine ma oboseste prezentz mai indelungata. eu sunt si mai rebela, adik fac cum ma taie capul asumandu-mi responsabilitatea.

HELP mamicila la al 2-lea bb. noi am hot sa facem botezul la 2 sapt dupa paste la caransebes iar pastele sa mergem la ai mei...suceava. ai mei ai inceput...ca-mi bat joc de copil..7 ore de drum..aer inchis, schimbat mediu, microbi etc, etc. INTREBAREA MEA. SINGURA CHESTIE AR FI CUM SUPORTA UN BB DE 3 LUNI CALATORIA. scaunul acela de masina ii face rau? e clar ca voi face pauze...ma rog, oricum m-au dat peste cap..tata imi spunea si o auzeam in fundal pe mama care tot timpul le stie pe toate.

in legatura cu marsupiul de la babybjork...ESTE BESTIal....f bine gandit si deosebit de practic. am iesit ieri 1 ora. aveti idee daca e ok de la o luna juma? afecteaza coloana?

al meu nu mai doarme mult ziua. adoarme in bratze..daca ramane acolo ar sta indiferent cat de stramb...o vesnicia. cum il las jos..10 minsi trezirea...si dupa vocalize..cred ca intram in finala de la eurivision.noptea e ok..se trez cand e foame fara sa caraie, in schimb de pela 5-6 il apuca scemutul de colici si-l cam tine...

de bubite...aproape i-au trecut. fara sa mai dau cu unguent. nu stiu daca taratele au influenta pozitiva dar..de o sapt cand fac...e mai bine

larisel ..eu pun un scutel pe partea cu suportul si sta singur , de la inceput. ii place in apa...dar de la clatit pana la terminat de imbracat,..exerseaza pt eurovision...exceptand partea cu masajul.

daca imi mai aduc ceva aminte...revin

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Ma bag la calcat.

Pupici.

eu tocmai am terminat ....
spor!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput