Bravo Yasmine, Analessya!! Pufuleti (129)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am comandat www.strollers.ro/Patuturi_si_Tarcuri/Pat-Pliant-Medio-purple_333_codeCAR-PP02.aspx" target="_blank">patutul asta si www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Din-Kokos-120-X-60-X-10_codePB-120-60-10.aspx" target="_blank">salteaua asta!
As fi vrut patutzul acela pe violet insa nu mai erau
...e frumos si asta portocaliu...

Floricel am cautat pe google si am citit ca fibrele din cocos sunt tratate special pt ca sa nu isi faca cuib ganganiile

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Lorex,
Eu am patutul www.articolecopii.ro/Patuturi-Tarcuri/PATUT-TARC-CU-MASA-DE-INFASAT-SI-CARUSEL/Baby-Care/TARC-PAT-PLIANT-CU-BALANSOAR-FW2-158ci scrieti linkul" target="_blank">asta si imi place tare mult la el mai ales faptul ca e mai lat decat celelalte - are 80cm. Verisoara mea avea de 60cm latime si se tot plangea ca se inghesuie bebe sa doarma in el de-a curmezisul. Cand cresc mai marisori numai cum ii pun tu nu stau si se invart in patut in toate pozitiile dar roxi incapea mai bine avand 80cm la dispozitie si pe latime.

E super ca sunt tratate antiacarieni dar odata bagata o idee in cap... Hai ca mai glumesc si eu, adevaru-i ca o singura data am avut probleme cu niste bubite pe picioare si cum nu fusesem pe afara m-am gandit eu ca poate poate salteaua. Dar daca ar fi fost de la saltea probabil ca am fi avut probleme tot timpul nu doar o data in 2.5 ani.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

cristies si eu stiam ca in scoica nu se pun pernute, paturici, doar copilul bine strans in centuri. Nu stiam insa ca sunt construite astfel incat sa previna inecarea bebelusului. Saru'mana de info.

Si noi folosim tot apa termala Avene si sunt super multumita. Sara a scapat de dermatita atopica cu apa asta si cu crema Atoderm.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Am vrut sa-ti raspund dimineata dar m-am gandit sa nu mai sperii alte mamici. Pe la inceput, cand ma dureau rau sanii am auzit ca e ok sa-l alaptezi in pat dar stand invers decat normal ca desfunda canalele si bla bla bla. Zis si facut, intr-o noapte il iau, ii dau papa, il pun la loc in patutz, ma bag la somn (nu stiu cat am dormit) si ma trezesc urland. Am visat ca am adormit, ca m-am intors (ceea ce si facusem) si ca il daramasem din pat. Nu vreau sa va spun ce-am simtit...

Si asta cu scoica... eu m-am intrebat cum sa pui scoica invers in masina? Ca daca are copilul rau de masina ce faci? Mai merge si cu spatele la directia de mers, te-ai aranjat! Ei bine, chiar si asta e gandita de proiectantii de scoici (dar nu stiu mai multe detalii, ceva cu urechea interna responsabila cu echilibrul...).

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Merci pt nr de tel Lorex si Ioana Fota, o sa va trimit SMS la amandoua. De-abia astept

Am mai zis ca incep sa nu mai am rabdare?

AMR 3 zile!!!

si eu....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am comandat www.strollers.ro/Patuturi_si_Tarcuri/Pat-Pliant-Medio-purple_333_codeCAR-PP02.aspx" target="_blank">patutul asta si www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Din-Kokos-120-X-60-X-10_codePB-120-60-10.aspx" target="_blank">salteaua asta!
As fi vrut patutzul acela pe violet insa nu mai erau
...e frumos si asta portocaliu...

Floricel am cautat pe google si am citit ca fibrele din cocos sunt tratate special pt ca sa nu isi faca cuib ganganiile

_

Sa le foloseasca sanatoasa Bobitza! Cum o s-o cheme pana la urma?

Mergi la inceput

Floricel, merci de reteta. . Am confundat carbonara cu bolognese...

Mergi la inceput

Xela, merci de carte. Eu fac bicicleta si mananca dulciuri... rusine sa-mi fie!

Mergi la inceput

Floricel, voi ce variante aveti la nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

floricel79 - multumim de reteta. Asa fac si eu carbonara, mai adaug insa putina smantana asta ptr ca eu as manca smantana in orice. De ce zici ca papa si Roxi putin, ca a mea e dispe dupa spagheti si ii dau portie normala, au prea multa grasime sau ce ?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Xela, papa putin pt ca nu-i place parmezanul dar in schimb spaghetti goale ar papa mult si bine. De fapt, seara, mancarea ei preferata sunt pastele dar... goale, fara alte adaosuri sau sosuri. Eu ii pun totusi pe ele ori putin unt ori ulei de masline si mai nou, imi "da voie" sa-i razuiesc putin cascaval pe ele, zicand ca sunt paste ninse cu zapada .

De vreo doua ori i-am pus pe ele branza proaspata de vaci cu putina miere si asa s-a crizat ca a trebuit sa i le spal si sa i le dau goale!!! Am vrut sa-i fierb altele dar nu le-a vrut numai pe alea din farfuria ei, dar goale, fara nici o branza .

I-am mai facut uneori cu smantana si piept de pui, le papa, dar tot goale le prefera.

Cand am fost in Turcia in concediu si avea 2 ani, 10 zile cat am stat acolo singura ei mancare au fost pastele goale; mai manca si masline din cand in cand, cate o nectarina si bea noaptea 2-3 sticle de lapte.

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

floricel79 - multumim de reteta. Asa fac si eu carbonara, mai adaug insa putina smantana asta ptr ca eu as manca smantana in orice. De ce zici ca papa si Roxi putin, ca a mea e dispe dupa spagheti si ii dau portie normala, au prea multa grasime sau ce ?

Xela, papa putin pt ca nu-i place parmezanul dar in schimb spaghetti goale ar papa mult si bine. De fapt, seara, mancarea ei preferata sunt pastele dar... goale, fara alte adaosuri sau sosuri. Eu ii pun totusi pe ele ori putin unt ori ulei de masline si mai nou, imi "da voie" sa-i razuiesc putin cascaval pe ele, zicand ca sunt paste ninse cu zapada .

De vreo doua ori i-am pus pe ele branza proaspata de vaci cu putina miere si asa s-a crizat ca a trebuit sa i le spal si sa i le dau goale!!! Am vrut sa-i fierb altele dar nu le-a vrut numai pe alea din farfuria ei, dar goale, fara nici o branza .

I-am mai facut uneori cu smantana si piept de pui, le papa, dar tot goale le prefera.

Cand am fost in Turcia in concediu si avea 2 ani, 10 zile cat am stat acolo singura ei mancare au fost pastele goale; mai manca si masline din cand in cand, cate o nectarina si bea noaptea 2-3 sticle de lapte.

AMR 3 zile!!!

Ce tare e . Si a mea are fixuri. Nu mananca paste cu sos colorat , tb sa fie cat mai alb si cat mai putin ca altfel se crizeaza ca sa i le curat

Mergi la inceput

Ma bag la calcat.

Pupici.

Mergi la inceput