Bravo Yasmine, Analessya!! Pufuleti (129)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Si noua mea semnatura

Deja incep sa nu mai pot adormi noaptea ca ma tot gandesc cum va fi... cum va fi bebe, cum va reactiona Roxi, daca imi mai amintesc cum se alapteaza desi am facut-o un an, daca va fi cuminte ca roxi, daca va avea colici, daca o s-o iubesc la fel de mult ca pe roxi... daca, daca, daca...
Si nici nu stiu inca cum o cheama

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Merci pt nr de tel Lorex si Ioana Fota, o sa va trimit SMS la amandoua. De-abia astept

Am mai zis ca incep sa nu mai am rabdare?

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cristies si eu stiam ca in scoica nu se pun pernute, paturici, doar copilul bine strans in centuri. Nu stiam insa ca sunt construite astfel incat sa previna inecarea bebelusului. Saru'mana de info.

Si noi folosim tot apa termala Avene si sunt super multumita. Sara a scapat de dermatita atopica cu apa asta si cu crema Atoderm.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

MAMIDEPUIUTI – felicitari pentru botez, am vazut si pozici sunteti niste frumosi cu totii.

BEA – superb bebe Ivan si pozele sunt f reusite. Felicitari pentru “dezvirginare”, tine-o tot asa .

ONITZA – la mine la Andreea au trecut cu protectiile de san, aerisit la maxim sanii, garmastan si laptic pe ei. E drept ca era vara si imi permiteam sa stau dezbracata. Succes sa treaca repede .

CRIS.DOGAREL – felicitari pentru zambet, e primul semn ca-i plac barbatii .

MARIUCASARA – eu noaptea ma “blochez” in ambele parti cu cate o pernuta si il tin pe burta la mine si cu mainile rezemate de pernute si pe spatele lui (sper ca intelegi). In felul asta stiu sigur ca nu ma misc nici eu si nici el.

FLORICEL79 – e normal sa-ti faci griji, fii optimista ca totul va fi bine . La mine mandra l-a acceptat super bine. E drept ca i-am povestit mult dinainte, iar acum stam si de ea f mult. Mai are faze de usoara gelozie, dar e normal si cred ca mi-as fi facut griji daca nu era asa.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am comandat www.strollers.ro/Patuturi_si_Tarcuri/Pat-Pliant-Medio-purple_333_codeCAR-PP02.aspx" target="_blank">patutul asta si www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Din-Kokos-120-X-60-X-10_codePB-120-60-10.aspx" target="_blank">salteaua asta!
As fi vrut patutzul acela pe violet insa nu mai erau
...e frumos si asta portocaliu...

Floricel am cautat pe google si am citit ca fibrele din cocos sunt tratate special pt ca sa nu isi faca cuib ganganiile

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Deci, carbonara de la mama lor

Se pun pastele la fiert, spaghetti sunt cele mai potrivite dar se poate si penne si orice paste. Tot cele italienesti sunt mai bune ca nu se lipesc deloc si la reteta asta e important sa nu se lipeasca.

Apoi se pune la prajit kaiser afumat sau bacon afumat sau ceva asemanator - important e sa fie carne de porc putin afumata si sa contina si ceva grasime (eu am o macelarie in zona de unde iau piept de porc afumat si e super). Daca are mai mutla grasime nu se mai pune ulei. Se pune la prajit la foc mic in ceva tigaie groasa si se lasa acolo aproape tot timpul cat fierb pastele.

Separat, intr-un castron mai mare se bat ouale intregi, fara coaja(un ou de persoana si unul in plus pt castron, eu nu pun in plus de obicei, pun doar doua daca sunt mari sau 3 daca sunt mai mici, oricum eu socotesc 2 portii jumate ca papa si Roxi putin) si se pune peste ele: sare, piper, putina nucsoara si mai mult parmezan. Eu pun suficient de mult parmezan cat sa arate ca un fel de crema mai groasa.

Cand sunt fierte pastele se scurg repejor de apa si se arunca peste ouale batute de mai sus si se amesteca bine. Atentie: pastele nu se spala cu apa rece si cu nici un fel de apa, e important sa ramana fierbinti ca sa se inchege ouale. Apoi se pune peste kaiserul prajit cu toata grasimea sau numai cu o parte din ea in functie de preferinte. Stiu ca nu e sanatoasa dar grasimea respectiva contribuie si ea la gustul bun al pastelor si practic este singura grasime din aceasta mancare.

Se poate pune busuioc pe deasupra sau oregano sau ce va place.
Eu mai pun parmezaaaan si un pahar de bebe rece dupa ce le pap.

Sun super super bune.

PS - oul nu ramane crud, nu va fie teama!

Pofta buna burticute si mamicute!!!

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Am trimis pe mailul comun o carte cu retete de prajituri .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

FLORICEL79 – e normal sa-ti faci griji, fii optimista ca totul va fi bine . La mine mandra l-a acceptat super bine. E drept ca i-am povestit mult dinainte, iar acum stam si de ea f mult. Mai are faze de usoara gelozie, dar e normal si cred ca mi-as fi facut griji daca nu era asa.

Xela, si eu i-am povestit la Roxi despre bebe dar mai mult acum mai spre final ca nu a vrut ea mai repede sa asculte - tot timpul schimba subiectul si pleca daca incepeam sa-i zic de bebe. Acum insa sunt bucuroasa ca sta si asculta si a devenit deja si putin curioasa si in sfarsit a acceptat (teoretic, cel putin) faptul ca mamica bebelui din burta sunt TOT EU!!!
Pana nu demult ea sustinea ca bebele este "sora noastra", adica a ei, a lui mami si a lui tati dar i-am tot spus ca ea e sora iar eu mamica si se pare ca a bagat la cap.

Nu i-am zis nici eu niciodata nimic "de rau" de bebe - de exemplu cand imi era rau si vomam in fiecare dimineata ea plangea de mama focului de mila mea desi ii tot spuneam sa nu planga ca mi-a trecut... si ma intreba de ce am vomitat si eu ii ziceam, de obicei, ca am mancat un iaurt vechi . De atunci cand gaseste ceva lapte sau mancare pe masa ma intreaba daca-i vechi sau nu

Si la fel intentionez si eu sa-i acord multa atentie si ei, la fel ca pana cum de fapt, cand o alaptez pe aia mica sa o iau si pe roxi langa mine si sa-i citesc sau spun povesti ca-i place la nebunie si... tot intentii de astea bune am eu, acum sa vedem cat o sa le si pot pune cu succes in practica.

Dar ma incurajez enorm cand vad ca sunt mamici care reusesc, cum esti si tu

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

floricel79 - multumim de reteta. Asa fac si eu carbonara, mai adaug insa putina smantana asta ptr ca eu as manca smantana in orice. De ce zici ca papa si Roxi putin, ca a mea e dispe dupa spagheti si ii dau portie normala, au prea multa grasime sau ce ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Pt ONITZA, sfaturi despre alaptat de la Amiss_zip, din experienta sa proprie!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147122&whichpage=17

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput