L.M.A.Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*157*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Despre adormit...eu il adorm pe Rares usor leganat in brate si de cele mai multe ori cu muzica de pe trilulilu,c antece de leagan. Asta ziua. Seara doar la tzatza. Stiti ce e curios, ca mama il adoarme pur si simplu, adic ail puna langa ea in pat si ba il mangaie ba il bibileste si gata adoarme. La mine...ioc. Bine diferenta e ca eu il asez in patut iar mama il tine langa ea in pat. Dar cred ca mie nu mi-ar iesi nici cum.

Anca, condoleante.

Oli, hai ca nu mai e mult. Trece si adormitul asta la tzatzi. Pana ii trece suferinta.

Fetelor, am o stare...a boala. Ma ia o ameteala, dar pun pe seama ca am redus mancarea (ieri si alataieri am dat spargerea la frigider, ca doar a fost lasatul secului), dar ma doare in gat, si parca ma dor toate, picioare, incheieturile...Of...sper sa nu ma ia o gripa.
Sambata am fost la botez la viitoarea nora, Diana Elena...Atat de frumoasa si falcoasa. Mi-am amintit de Rares mic

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani Ileana, fetitza de Galushca

Iata morcovul pentru tine:

La multi ani cu intarziere pentru Carmencar

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Buna,

nu am citit nimic din urma, doar scriu ca sa stiti ca am revenit acasa.

Am fost plecati saptamana trecuta pentru ca, soacra mea, s-a dus... imi pare rau de ea, insa, avea 84 de ani, a facut dimineata stop, cumva, mai bine decat sa paralizeze, asa a fost pe picioare pana in ultima clipa... asta este...:(

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 9 luni

Condoleante ..

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Floric nu mai este mult, dar parca este din ce in ce mai greu, desi eu credeam ca o sa fie invers

Felicitari si sa iti traiasca nora

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna, tufete! (Ilinca, ai fost tare cu tuvalentine, parca asa era, nu? )Olga, imi pare rau ca esti intr-o pasa proasta, dar las' ca trece ea. Poate David inca resimte efecte de la starea bolnavioara pe care a avut-o si e mai pretentios acum. Important e sa incerci sa fii calma cand mergi la el, ca sa nu ii transmiti din starea ta si lui si sa il agiti si mai tare! Pupici, sa treaca repede si aceasta perioada mai dificila.Nici eu nu suntintr-o stare grozava, trebuie sa merg cu Eva in spitalul de copii, la masaj si gimnastica. Ma deprima groaznic sa merg acolo, dar numar pe degete sedintele ramase, desi sunt constienta ca dupa o pauza de 1 luna o sa ne mai dea o tura...Bine macar ca ea e mica si nu pricepe ce e acolo.O dupa-masa frumoasa va doresc!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Condoleante Anca.

petrean, olishka

Mai citesc si revin. Vreau doar sa ii multumesc in mod special lui Dodo...am primit martisoarele, manushile si setul caciulitza+fular pentru finutza mea...Sunt super!!! Multumesc mult.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sa va zic cu dormitul asta o ciudatzenie a mea, cred ca-s si io cam trilulilu (fara .ro). Alaltaieri noapte a avut Sophiphi o noapte... In primul rand nu s-a lasat adormita, peste o ora am tot dat-o cand cu alaptatul cand cu leganatul, ca parea super somnoroasa. Dar nu vroia sa doarma si pace, cand credeam ca gata, am biruit-o, pac se ridica in kur, 4 labe etc. Apoi a adormit si am respirat si io usurata...o juma de ora. Dupacare s-a trezit urland, a durat iar ceva pana am adormit-o, m-am culcat si eu...Noaptea tot la o ora doua scancea, se moshmondea, sugea...m-a dilit de cap, ce mai. Si la 8 dimineatza era fresh, in kur si-mi tragea cerceii. Asa m-am enervat ca am urlat disperata:"maaaaamiii, ia-o de-aci o ora sa pot dormi, ca innebunesc!!" si am expediat-o in alta camera, lafaindu-ma o ora singura in pat.
Buuun...aseara: adormit super lejer, toata calma si zambitoare...A vrut tzitzi abia la 3 dimineatza (dormea de la 22)...Ei, dar eu in loc sa dorm, ghiciti ce faceam? Stateam intr-un cot si ma uitam la ea cum doarme, toata eram inundata de fericire, ma tot gandeam cat de scumpa e cum sta ea ghemuita pe-o parte, cu fetzisoara senina...zici ca eram nebuna, vreo juma de ora am stat asa. Inainte de 8 m-am trezit si iar am inceput sa ma uit la ea, ce frumos doarme...in loc sa profit sa trag si io laaghioase. Deci is dusa rau.
Bianca, nu te cert, maica, numa ziceam sa nu te gandesti ca se termina laptele. Acum ca la voi nu mai e cat de o masa mi se pare corect, la ce bine mananca Puss in Boots, l-am vazut io cu ciolanu', ehe, voinic adevarat! Sophiphi tot ca manechinele, cate o frunza de salata, o apa plata cu lamaie...
Pana la urma eu cred ca in cazuri de-astea cum zice Olishka sau cum ni se intampla si altora (cu treziri dese noaptea, tzitzofilie hard etc.) cred ca exista 2 solutii care sa functioneze: ori una radicala gen intzarcat, lasat copilul cu altcineva etc. ori o auto-inducere de sentimente/vointza/empatie etc. astfel incat sa incercam nu doar sa ne resemnam cu situatia, dar chiar s-o acceptam, sa ni se para normala si sa fim zen Eu chiar sunt de acord si cu una si cu alta, whatever o face pe mama sa treaca mai usor peste neajunsuri.
Anca_nicolae, condoleante si din partea mea...Stiu ca ai zis ca soacra ta era o femeie pe cinste. Eu o inteleg si pe Vero,poate ca faza cu "nu e distractie" ascundea o motivatie mai profunda, nu vroia sa fie in preajma mortii, in agitatie etc. Pe mine maica-mea nu m-a dus la nicio inmormantare, nici cand a murit bunica, nici bunicul...Prima data cand am fost la inmormantare a fost la un prieten, cand aveam 17 ani:(.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutare fetelor!!!
Am vazut ca m-ati strigat la apel, NIKOLETA, NOVUS , sunt aici!
Am absentat din motive de mimi acasa saptamana trecuta. M-a scos din ritm total. Nici n-am citit in timpul asta, am ramas in urma cu muuulte capitole, azi am incercat sa recuperez dar...cu juma' de neuron () nu reusesc mare lucru, mi-ar mai trebui o saptamana, si inca 5 min sa uit tot. Dar pe unde mi-am bagat nasul, tot de ghiocei unul si unul am dat , nu mai fac pomelnic fiindca-i mare si poate uit ceva, stiti voi...

Zic cu intarziere LA MULTI ANI, CARMENADA!, LA MULTI ANI, PETREAN!, LA MULTI ANI, FLORYELA!

Pupam si noi mai tarziu ghiocelul rotund (nu numai la varsta ) Robert Andrei, bebe de Plici Plici, am vazut poze . E frumos de pica, si motzat si nemotzat! Si mami lui asisderea .

Si...LA MULTI ANI, ILEANA!, sa cresti mare, galushcutza mica, sa fii frumoasa, sanatoasa, desteapta, iubita, norocoasa si tot ce mai e "de bine"!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna mamici,

va tot citesc de dimineata(printre picatele) insa abia acum am reusit sa va prind din urma

in primul rand va multumesc din suflet pentru urari si pupici

la "inventarul" de 10 luni am primit "diagnosticul" de bebe clinic sanatos - asta era tot ce ma interesa kg (pardon-gramele) nu ma mai intereseaza
am primit unda verde la biscuiti, paine, peste
am testat ieri biscuitii si ne plac
aseara am terminat de facut si paine (fara sare , cu faina bio, nuuu?) astept cand ajung acasa sa vad ce succesuri a avut

olguta - kineto a avut rezultate spectaculoase la noi. Am facut o luna si mai facem una, pentru linistea mea. Aparatul salin eu zic ca si-a facut treaba si chiar e eficient pentru tot ce inseamna sistem respirator. Imi pare rau ca tot mai are davidutul canalul lacrimal infundat. Deabia astept sa scapati si voi de problema asta

ayla - multumesc mult pentru cana de ceai; m-am bucurat tare mult cand am gasit-o pe a mea

anca_nicolae - condoleante

pup toate fetele (mai ales pe cele necajite, ca ele au cea mai mare nevoie)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

LA MULTI ANI ILEANA!!!! Un buchet de pentru Galushka si felicitari pentru primul anisor

Olga, mamica lui David iepurasul

Un LA MULTI ANI si de la noi, sa cresti mare si frumoasa si sa ii bucuri pe mami si tati.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput