L.M.A.Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*157*
Raspunsuri - Pagina 18
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 La mult ani! Victor Cristian Ina Gabriela Lucian Aidan Victor David BriseisMonica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
LA MULTI ANI! si de la noi si muuulti pupici

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni
Gianina34 spune:
ayla- am retinut ce mi-ai spus cu cerealele si laptele. Asa stiam si eu , dar am crezut ca poate-poate....

avem 10 luni
mireal spune:
Anca, condoleante
Olga,eu in carut l-am adormit o lunga perioada de timp,il plimbam cam 15 min,dupa care adormea,cateodata nici nu il mai mutam in pat de frica sa nu se trezeasca
Gianina34 spune:
La noi sedinta de kineto (masaj+gimnastica) dureaza 1 ora. Acum ne-am obisnuit. La manute ce mai protestam si tot vrem in picioare, insa, per ansamblu, coopereaza bine.
anamariane - la noi vine acasa si acum ma costa 550 lei/12 sedinte ( facem 3 zile/saptamana)
avem 10 luni
Gianina34 spune:
anca_n - esti o super femeie, am toata consideratia pentru tine
cu fiecare postare imi reconfirmi ceea ce intuisem de pe forum si mi s-a adeverit la scurta noastra intalnire din iarna
avem 10 luni
Gianina34 spune:
si noi, si noi mergem la gradi de la 1 an jumatate (cel putin eu asa sper
)
m-monique - din ce-am retinut eu parca tu esti cu drumul taberei (sper sa nu fi inteles gresit
) - ce gradinite recomanzi in zona?
avem 10 luni
simonapro spune:
Buna, fetelor!
Multumim mult pentru urari!
De acord, infintam ansamblul folcloric al Ghioceilor
.Care se mai inscrie?
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
ramona7575 spune:
Voi aveti libarnitza si noaptea tarziu, cand am citit dimi, ca voi la 2:00 inca vorbeati am zis ca stati bine cu somnul, eu suunt cu prbl.rau de tot, cand ma trezeste Stef, mai dureaza o ora pana adorm.
Azi am luat analizele la sange ale copilului si sunt bune. Am fost la pediatru si a zis ca e un copil foarte sanatos, cu o greutate si inaltime ca pt.un copil de un an... cica sa ii schimb laptele, sa nu-i mai dau Milupa ci Vitalact sau unl nemtesc (am uitat numele).
Amu` am gasit site-ul sa ma uit cu sotul la sinteza zilei din 14 febr., a fost super 
Monnvas, parca sunt frati bebeii nostri la somn.
m_Monica, am inceput sa aplic si eu regula cu un pic de lapte cand ma culc eu, poate ma trezeste mai tarziu broscutza...
Leeloo, te mariti? Casa de poatra (sau de beton )
Ramona - mama de bb Stefan - 9 luni jumate
Gianina34 spune:
ansamblu folcloric - noi ne inscriem doar sa chibitam de pe margine ![]()
noi suntem cu muzica simfonica si cu spagatul in aer![]()
![]()
![]()
avem 10 luni
simonapro spune:
Mai avem o luna si nu mai suntem bebelus
, noi petrecerea vrem sa o facem prima sau a doua zi de Paste, sa nu facem petrecere in post, asa am considerat noi ca e mai bine, caci unii mananca de dulce altii nu si asa impacam pe toata lumea.Voi cum procedati cu petrecerea de 1 an, in perioada asta?
http://picasaweb.google.ro/symona0323/Lucian02#
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Victor Cristian