L.M.A.Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*157*
Raspunsuri - Pagina 17
Leeloo21 spune:
pupici de dimineata!
am apasat si noi pe labuta stanga si nimic legat de tacere..e un alt model la noi nicky 
bine ca e babuinul mai bine 
fetelor pe voi nu va bate gandul sa dati bebeii la gradi de la 18 luni?
sunt singura care se gandeste la asta..in prop de 90% sunt sigura ca se va intampla..
o zi buna
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
Leeloo21 spune:
felicitari ioanei pt reusita:)
si da..o punem de un folclor cu bebeii nostrii dansatori..cine se mai inscrie?
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
Monnvas spune:
Of, deja s-a terminat somnul de frumusete si babuinul meu face uh, uh ca cimpanzeul p-aci. Cum fac babuinii inca nu stie.
Mai, io-s multumita de Mustela aia cu zinc. La cat de oparit era nu ma asteptam sa dispara peste noapte.
Update: fiu-meu a intrat in bucatarie, s-a intins si a furat un colt de paine de pe masa. Intre 7 si 9 jumate, cand s-a culcat, a mancat incontinuu: 240 de lapte, 2 biscuiti si dup-aia m-a hartuit sa ii dau si lui din pomelo si grapefruit. Ma distreaza ca nu sta si asteapta, ci se duce cu tupeu si se autoserveste. Asta n-o sa moara de foame never.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
m_monique spune:
leeloo eu nu o dau pe ioana la gradi, ca am socrii cu care sa o las acasa. eu cel mai tarziu in toamna ma intorc la serviciu.
stai linistita ca nu esti singura care-si duce copilul la 18 luni la gradinita.
la dans ne inscriem si noi.
Monnvas descurcaret baiatul tau. asa facea si andrei mergea si se servea. si in parc se servea din carucioarele si pungile altora.
mireal spune:
buna ziua,nu am reusit sa citesc decat cap 156,am vazut multi copilasi frumosi foc,nu mai dau numeAlya multumesc pt canita,azi am sa o umplu cu cafea ca am mare nevoieTheo de duminica noaptea are temperatura,ii mai scade,ii mai creste.am fost la doctor dar nu are nimic la gat si plamani.ii dau nurofen.azi noapte s-a trezit de multe ori plangand,sper sa-si revina.eu sunt un pic cam zombii.
mireal spune:
[quote]citat din mesajul lui olishka
LA MULTI ANI ILEANA!!!!
Un buchet de 

pentru Galushka si felicitari pentru primul anisor
Olga, mamica lui David iepurasul
[9ceLA MULTI ANI!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique am mai pus poze cu noi aici ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
ce tare e ea. Grasunica asa si mobila nevoie mare.
Leeloo21 spune:
la multi ani si de la noi sarbatoritilor zilei! 
nasterea in apa
pozici dragute
georgiana310 spune:
Neata!
Am intrat in graba sa zic ca si Bris danseaza de vro cateva saptamani. Si daca cantam noi danseaza!
Am de alergat azi asa ca va pup repede si va spun ca am pus poze noi cu Bris!
http://picasaweb.google.com/georgiana310/Februarie2010#
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009