Au-pair DC
Raspunsuri - Pagina 6
ruxij spune:
Cat priveste tinerii din Romania, eu nu as lua ca au pair, mai ales peersoane mai mult sau mai putin cunoscute. Din partea compatriotilor ar exista asteptari poate mai mari decat as putea eu oferi si in caz ca pic testul, imi mai aud si vorbe. Dc. as lua un tanar din Romania, l-as lua STRICT in vizita si fara alte obligatii din partea lui.
Elena spune:
Si CEO-ul nostru de la Londra are au-pair din Romania pentru cei 7 copii ai lui si este foarte multumit de ea. Era vorba sa se casatoreasca acum un an si erau innebuniti si el si sotia ca o pierd, insa pana la urma nu s-a mai casatorit.
_
viata implinita
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
dana_lucia spune:
Vikinga excelent subiect!
Rufus sunt f.placut impresionata de modul in care stimulati copiii in special pe cea mare, Ioana. Daca doreste la vara sa vina in Olanda am invita-o cu mare placere si pe la noi. Daca se hotaraste Ioana la vara pt. Olanda te rog da-mi un PM. Multumesc anticipat.
De asemenea gasesc f. interesanta si propunera Mirelei cu "tabara".
Sunt sigura ca in acest mod copiii pot avea vacante de neuitat care sa le imbogateasca treptat si experienta de viata, so let's stay in touch!
Salutari,
Dana Lucia si scolarul Alberto
freedelia spune:
Ce subiect excelent, felicitari Vikinga!!!
Si mie mi-ar placea sa imi vina in vizita vreo luna, la vara, o domnisoara din Romania care sa vorbeasca romaneste cu copiii mei. La noi nu se pune problema de menaj, gatit, pentru ca deja avem femeie, eu nu lucrez. In cazul nostru, limba romana ar fi ceea ce am avea nevoie -- sa se joace cu copiii vorbind romaneste, sa le citeasca in romana, etc.
Noi vara avem un program foarte divers -- piscina, parcuri, iesiri in afara orasului, etc. In general dimineata sunt eu singura cu copiii, femeia vine la ora 3 si sta pana seara.
Daca ar interesa pe cineva o experienta in China, va stau la dispozitie :)
37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE