Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 77
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
Pfuuuu, reu v-am mai prins , uh
EU am fost pana in Auchan, apoi am prajit niste caras luat din cora sambata, care vreau sa va spun ca misca in fata mea de m-am si speriat.
FEtelor, vreau sa va spun ca au bagat hainute in Auchan, de la firma aia a lor, in extenso, sunt o minunatie, si niste preturi... pfuuu nu mai imi venea sa plec de acolo. VA dati seama ca n-am plecat cu mana goala ![]()
Fraguta, te inteleg atat de bine. Si mie imi vine sa plang cand il vad si am roade problema de numai pot 
claucia, eu am fost in 2008 la Alexandra BEach in Thassos si a fost super super. CHiar si eu ii zicam sotului aseara sa mergem si anul asta acolo Noi am fost de pe 1-10 iunie si a fost numai bine. EU eram graviduta si vremea a fost perfecta, si apa si tot. Musai sa te duci si la Golden BEach, sa va plimbati. ORicum, mrita sa stai mai multe zile, adica 10, nu 7. SI noi am luat cumva direct de la ei "biletele" ca era mai ieftin. AM corespondat cu ei pe mail. DAca vrei detalii o intreb pe fina mea ca ea s-a ocupat.
mimika, cum se duce zapada sa pot circula pe trotuar promit solemn ca fac o vizita.
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
anamaria1979 spune:
Monica multam de pont o sa incerc sa trec si eu saptamana asta prin auchan. Toale de bebei daa. Ma enerveaza iarna asta numai trece doamnee.
alex25 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet...am dat panadol, acum sa vad daca scade, asa mi-a spus si dr, ca nu are rost sa ma duc cu ea pana nu vedem cum evolueaza, mai ales ca nu e mare. Ma credeti ca va iubesc?
Sincer, plang in hohote, eu am oroare efectiv de boli, mai ales la bebe atat de mic.
Imi cer scuze ca tot scriu aici, dar e un mod de descarcare, mai ales ca ai mei in casa tipa la mine sa ma potolesc si sa nu ma mai panichez asa de pomana. Nu sunt panicata, imediat iau decizii, dar asa sunt eu, trebuie sa plnag ca sa ma descarc.
Sper sa nu fie nimic grav, o sa va tin la curent.
Dupa Rotarix, a mai avut cineva reactia asta cu febra intarzita cu cateva zile? Parca si parturi trage mult mai multe si parca o mai deranjeaza si burtica, am inteles ca poate fi de la vaccin???
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Alex,bun venit in clubul Celo-Care-Plang-Pe-Forum.Stai linistita ca sunt aici o mana de femei exceptionale care stiu sa fie prietene la nevoie.Calmeaza-te si sa ne tii la curent cu ce se intampla.
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
alex25 spune:
Am sa pun o intrebar etampita, e mai mult retorica, dar simt nevoia sa o impartasesc cu voi:
Oare nu ii iau temperatura prea des? Adica nu cumva am facut o obsesie ptr asta, mai ales ca temp poate varia foarte mult in functe de multi facturi, chiar si agitatie in execes? Oare nu se poate sa existe astfel de episoade si fara sa ne dam seama si trec de la sine....mi-e ca ii dau prea multe medicamente de pomana....poate daca nu ii luam temp si o lasam in pace scadea si nu mai era nici o problema...ea nu s-a parut a fi mult mai calda decat deobicei.
Ma intelegeti oare?![]()
Voi cand le luati temp puiutilor, sau de cate ori pe zi, sau cum faceti?
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fragutza Hepilica, merci frumos! Am citit pe net, se pare ca e the doctor in dermatologie! Merge ingrozitor de greu forumul, nu am reusit sa vad nici pozele Claudiei. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
..ma omoara forumul asta. stau juma de ora sa deschida o fereasta.
Am vazut poza Nataliei. Mititca de ea. Doamne ajuta sa gasesti cea mai buna solutie ca sa treaca peste nenorocirea asta de afectiune.
Sa stii ca Nedelcu e super medic. E un tip in varsta, calm, cu rabdare, are experienta, lucreaza si la multe clinici de afara, are peretii tapetati cu diplome si brevete. Fiica lui e tot dermatolog.
Pune diagnostice precise si prescrie tratamente foarte scumpe din pacate, dar tintit. Cel putin asa a fost in cazul meu.
El alaturi de alti oameni de stiinta au brevetat "apa vie" despre care auzisem la vremea cand mergeam la el ca are efecte miraculoase chiar si in afectiunile canceroase. Cauta si tu info despre "apa vie" - este o apa saraca in deuteriu..nu stiu foarte multe. Imi prescrise un unguent care avea in componenta sa apa saraca in deuteriu.
Trebuie insa sa iti spun ca in cazul sotului meu nici macar el nu a reusit sa puna un diagnostic, cu toate ca a facut cele mai stiintifice presupuneri pe care le-am auzit vreodata...."modificare de matrice"...si alte nebunii. Fara vreun rezultat insa. Si a fost ultimul medic la care s-a dus sot. A zis ca daca nici Nedelcu nu reuseste sa-i puna un diagnostic, atunci nimeni nu o poate face. Din fericire nu are o afectiune care sa il afecteze foarte tare.
Te pup si iti tin pumnii sa reusesti sa faci ceva pentru Natalia.
h.

de
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Pe langa ingrijorare mai sunt si super suparata, ca sa zic asa. Acum 2 saptamani a facut febra find a fost racita, zilele trecute a facut reactie la vaccin, sambata si ieri nu a avut nimic, astazi e maraita si iar febra. A fost si dr acasa, am vb cu ea la tel si acum....nu are alte simptome, poate fi de la dintitisori, sau iar de la vaccin desi e ciudat....dar eu tot amarata sunt. Iar i-am dat Panadol, nici nu stiu dc e bine sa ii dau atat de des. ![]() Sar'mana de gandurile bune. ![]() ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |

Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
tulibu spune:
alex, eu ii iau temperatura max o data pe zi si asta daca atuncicand il pup pe frunte simt ca e cald, asa imi lua mama temperatura cand eram mica, tocmai pt ca e pos sa varieze in functie de cat de agitata e, dar daca ai vazut ca are temp, e bine sa o monitorizezi, iar in cazul in care nu cedeaza sau mai rau creste suna pediatrul,
in ceea ce priveste rotarixul, ac isi face efectul in zilele 7-10 de la administrare, e pos sa faca febra dar f rar s-au intalnit astfel de simptome. gaze si o mica diaree sunt obisnuite in perioasa mai sus mentionata.
monica_dicut spune:
Off, am vazut-o si eu pe NAtix 
. VAd ca ea face in jurul guritei, Zgatix face pe frunte. Ea papa suzica?
Auzi, ma gandeam acum, ca ea papa san. SA nu cumva sa faca alergie la ceva gel de dus cu care te speli tu si din cauza asta sa faca acolo... sper sa nu te superi, dar nah, ma gandesc si eu. CAut cauzele ca si la noi. EU nu prea am reusit sa leg aparitia lor de nimic in mod special, poate doar de nervi, cand are zile mai proaste si mai plangacioase si de zilele cand iesim afara si poarta caciulite. DAca vrei, si crezi ca ne putem ajuta una pe alta, mai putem vorbi si pe mess, eu am aceasi adresa ca pe forum ![]()
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Am sa pun o intrebar etampita, e mai mult retorica, dar simt nevoia sa o impartasesc cu voi: Oare nu ii iau temperatura prea des? Adica nu cumva am facut o obsesie ptr asta, mai ales ca temp poate varia foarte mult in functe de multi facturi, chiar si agitatie in execes? Oare nu se poate sa existe astfel de episoade si fara sa ne dam seama si trec de la sine....mi-e ca ii dau prea multe medicamente de pomana....poate daca nu ii luam temp si o lasam in pace scadea si nu mai era nici o problema...ea nu s-a parut a fi mult mai calda decat deobicei. Ma intelegeti oare? Voi cand le luati temp puiutilor, sau de cate ori pe zi, sau cum faceti? ![]() ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
alex - eu ii i-am luat temperatura maiei numai in ziua vaccinului si a doua zi. si nici atunci nu i-am dat vreun medicament preventiv, asa cum imi spusese doc. de fapt maia nu a luat niciu medicament pana acum...decat de vreo 3 ori o pipeta de infacol.
aaa, daca mi s-ar parea ca e mai calda decat de obicei, ca e apatica, ca nu mananca....poate ca i-as lua-o.

h.

de
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.