Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 77

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monique, multumsc! Vad ce-mi zice dermatologul azi si apoi imifac un plan.

Am trimis o poza pe mail cu fatzuca ei dimineata.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Fragutza - cel mai bun medic dermatolog din tara asta (pe bune!) e profesorul Ioan Nedelcu.
Este seful sectiei de dermatologie din spitalul militar, medic primar dermatolog, asociat al mai multor clinici de dermatologie din Franta si State.

Eu am fost la el in urma cu multi ani pentru o problema. Vine lume la el din toata tara. Se ajunge destul de greu la el, dar nu e imposibil...daca explici ca ai un puiut mic...poate obti o programare mai repede. Pe vremea aia te programa peste o luna...

Are un cabinet particular pe veronica micle...cel putin acolo era cand am fost eu.

Toata dimineata asta am cautat cartea lui de vizita...stiam ca o am undeva...si intr-un tarziu am gasit-o...

Telefonul cabinetului lui particular este 310.78.85...acum nu stiu dc mai e de actualitate, dar cred ca poti gasi info pe net.

De asemenea, pe net poti gasi, cred, referinte despre el.

Te imbratisez si sunt alaturi de tine. Imi imaginez prin ce treci. Te pup draga mea si daca te pot ajuta cu ceva, orice, spune-mi.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Roxxy, ce bine ca mai scrii, ce imi place sa te citesc!! Felicitari pentru cat de frumos te descurci cu ambii pui! Sincer, si mie mi-ai dat curaj cand am citit ca ai ramas singura cu amandoi. Si uite ca se face o luna de cand stau eu cu amandoua si imi e tare bine.
SI eu fac curat printre picaturi, bineinteles ca stransul jucariilor alessiei dureaza si la noi 5 min, si le strang de multe ori pe zi *sa traiasca cosurile de jucarii de la Ikea), acum la noi sunt 2 carticele de colorat, multe carioci pe jos, o olita care sta ca sefa , ca un tron, un lapte batut (pe masa nu pe jos dar eu pun tot ce nu ar avea loc in sufragerie in mod normal), bavetelele Isei de pe calorifer langa ea pe canapea, un urs, si niste foi cu desenele artistice ale fetei mele. Sa va arat ce deseneaza fata mea, si eu sunt tare mandra?

uitati aici: http://family.webshots.com/photo/2378489720102256463FfYqXs

si aici e ea facand treaba ei de copil acum 10 minute: http://family.webshots.com/photo/2868402060102256463zfbcUW

si aici e cum arata la noi...cand nu e ordine: pe ecran este Kiper - petnru cunoscatori
http://family.webshots.com/photo/2463200890102256463lHJdQu

si aici ma distrez eu cu alessia seara...biata isa, ne plimbam "copiii" cu masinutele: http://family.webshots.com/photo/2872517990102256463VDmFWv

si aici isuta mea sta in fundulet: http://family.webshots.com/photo/2156899240102256463lvOhpy

Blugii sunt 229 la noi, pe net sunt cam 198 RON, insa cu delivery sunt 79 EUR, adica vreo 300 si ceva de RON...

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
Selen
eu vroiam sa va propun sa facem si un top al soacrelor....cele mai "trasnite" soacre

Vin si eu,vin si eu,cu cea mai traznita socrela... zici ca bea terebentina toata ziua,nu are stare fereasca dumnezeu,si macar de ar face ceva util,dar numai tampenii face {emoticon care isi smulge parul din cap]'
La multi ani sotului Selen,sa va iubiti pana la adanci batraneti si sa aveti parte numai de fericire!
Cristina daca mi-as permite si eu as aduce pe cineva sa imi faca curat din cand in cand,dar eu ma intru in cumnat si sot,sa faca si ei,si fac,dar mai rar.
Claudia felicitari ptr dintisor,sper ca nu s-a lasat cu febra si plans cand a iesit.

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Wow, Claucia, ce frumos deseneaza fetita ta, la 2 ani jumate... Iar Isuta e o dulce, o frumoasa cum sta ea in fundulet. Ce minuni de copii, doamnee!
Astazi a venit pediatra si .. Mi-a impuiat capul cu detalii. Carina are 68cm si 7,280 kg la 5 luni si o zi , ceea ce e cam mult, a luat 700 gr in ultima luna, in loc de 500. Probabil de la cereale. De sapt viitoare trecem la supica si piure de mere. Adica mere pasate, la o ora dupa suculetul de mere cu morcov ( eu credeam ca il va inlocui dar asta e hidratant doar). Iar supa, cu de toate: cartofi, telina, morcov, dovlecel ( de baza) apoi adaugam pe rand: ceapa, ardei, ( astea doua se scot i ainte de a pasa legumele), broccoli, spanac, mazare, carnita ( spre 6 luni).
Cam atat.. Iar spre 6 luni , masa de la ora 6 un iaurtrl Napolact sau branza facuta in casa cu calciu gluconic.
Am neste emotiii... valeu... Pai nici nu am oale, castronase... Sapt viit sper sa vina tanti cu babykuku da cica cu vremea asta..
Si cereale se pare ca exageram cu cantitatile.. dar ei asa ii placea, grosut. Am cam indopat-o, recunosc ...Cica sa bag mai subtire...
Mda...
Vom vedea...
Va pup, s-a trezit miss.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margo1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Margo, multumesc mult ca ai intrat sa povestesti experienta ta. Mai, ma minunez ce incidenta are DA-ul asta.

Imi poti spune pls cum ii faceai baia cu infuzie? Si cum pegateai infuzia asta. Am mai citit ca asta ar fi bine de facut, baie cu infuzie.
Tu ai folosit musetel? Vad ca e destul de conroversat. Mie doc mi l-a recomandat ca fiind foarte eficient in DA.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Infuzia o fac dupa cum urmeaza- fierb 5 l de apa si ii torn intr-o oala mai mare unde am rasturnat cam un castronel de tarate si apoi acoper oala pret de o ora-o ora jumatate. Strecor apoi infuzia si apa obtinuta (care are o culoare pamantie asa) o adaug la apa din cadita.

Important e ca apa in care ii faci baie sa aiba cam 36C, altfel se inrosesc tare bubitele. Musetel am incercat, insa fara efect la Vladimir

Stiu ca te simti neajutorata cand vezi fetita asa dar te asigur ca se va face bine! Uite, iti trimit o imbratisare calda din Sibiu! Fruntea sus mamico si nu mai fi trista ca sigur se rezolva.

PS Eu am fost la dr Giurcaneanu (dermatolog, Bioderm) caci am inteles ca ar fi cam cel mai bun din Buc. El ne-a zis de Exomega si inca de un produs, Lipikar Baume, de la La Roche Possay. L-am incercat si pe ultimul, dar nu mi s-a parut cine stie ce. Oricum, am inteles ca depinde de la copil la copil....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Selen , trai-ti-ar sotul , ca era sa uit Edi , nu? Ce fericit e el cu 2 fete asa mumoase!
Ma intrebai de case, nu am maivizionat nimic, cu troienele astea...
EL vrea in oras, EU vreau in Cumpana sau Palazu.
EL vrea sa o ridicam de la zero,, EU vreau gata facuta, sa ne mutam tzusti!
Asa ca, iti dai seama ca aici la bloc imbatranim, nu?

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Margo,multumesc

Inca o intrebare: apa in care ii faci baitza e fiarta? Sau folosesti drect de la robinet?
La noi e puternic clorificata apa si ma gandeam sa o fierb inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Roxxy Roxx, te pup! si mi-e dor de tine. Pup pe Matei si Mariuca

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Hepilica, merci frumos! Am citit pe net, se pare ca e the doctor in dermatologie!

Merge ingrozitor de greu forumul, nu am reusit sa vad nici pozele Claudiei.

Mergi la inceput