Viza pentru SUA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Da, cam asa e la Ambasada din Bucuresti, depinde de cum s-a sculat personalul dimineata si e imperios necesar sa nu nimeresti la o femeie....Noi eram inarmati pana in dinti cu tot felul de documente, dar tipul de la ghiseu a fost foarte dragut, s-a uitat doar pe adeverintele de serviciu, si cand a vazut ce si cum a zis: "Aha, voi sinteti din aia care aveti bilete de avion free, asa ca va dau viza pe 10 ani, ca n-am chef sa veniti aici in fiecare luna"

Mergi la inceput

Da, cam asa e, depinde de cum s-a sculat personalul dimineata si e imperios necesar sa nu nimeresti la o femeie....Noi eram inarmati pana in dinti cu tot felul de documente, dar tipul de la ghiseu a fost foarte dragut, s-a uitat doar pe adeverintele de serviciu, si cand a vazut ce si cum a zis: "Aha, voi sinteti din aia care aveti bilete de avion free, asa ca va dau viza pe 10 ani, ca n-am chef sa veniti aici in fiecare luna"

Mergi la inceput

Da, cam asa e, depinde de cum s-a sculat personalul dimineata si e imperios necesar sa nu nimeresti la o femeie....Noi eram inarmati pana in dinti cu tot felul de documente, dar tipul de la ghiseu a fost foarte dragut, s-a uitat doar pe adeverintele de serviciu, si cand a vazut ce si cum a zis: "Aha, voi sinteti din aia care aveti si bilete de avion mai free, asa ca va dau viza pe 10 ani, ca n-am chef sa veniti aici in fiecare luna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bluel

Da, cam asa e, depinde de cum s-a sculat personalul dimineata si e imperios necesar sa nu nimeresti la o femeie....Noi eram inarmati pana in dinti cu tot felul de documente, dar tipul de la ghiseu a fost foarte dragut, s-a uitat doar pe adeverintele de serviciu, si cand a vazut ce si cum a zis: "Aha, voi sinteti din aia care aveti bilete de avion free, asa ca va dau viza pe 10 ani, ca n-am chef sa veniti aici in fiecare luna"

Mai nu stiu ce sa zic, unii spun ca majoritatea celor din ambasada care dau vize sunt scortosi si suspiciosi la orice... de aceea mi-e aiurea sa merg sa cer. NU sunt o infractoare si nu vreau sa fiu respinsa pentru un motiv iluzoriu.
Ce ziceti, oare daca as zice ca vreau pentru luna de miere (ceea ce nu ar fi tocmai o minciuna), ar fi mai draguti?

www.celina-bianca.blogspot.com

Mergi la inceput

Bia, incercarea moarte n-are, o prietena n-a luat viza din prima, dar a insistat si s-a dus acolo pana s-au plictisit de ea si i-au dat si viza in cele din urma. Acum ce sa iti spun? Uneori e chiar mai bine ca scopul calatoriei sa fie altul decat vizita pe la rude, adica e mai bine sa dovedesti ca poti pleca pe banii tai, ca sa scape ei de grija ca ai putea sa lucrezi pe acolo....in principiu le arati vouchere, bilete de avion si le spui ca mori daca nu iti petreci luna de miere pe acolo , dar tot nu e ceva sigur. Si nici macar viza nu iti garanteaza intrarea in SUA, dar asta e alta mancare de peste.

Totusi, din experienta mea personala, criteriile lor ar fi:

1. sa fii casatorit
2. sa fii angajat/ sa ai o firma in tara
3. sa ai conturi
4. sa ai mai multe proprietati: casa, masina, etc

Adica orice te-ar face sa nu ramai sau sa lucrezi pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

De loteria vizelor ce stiti? Cred ca pentru 2011 s-au terminat inscrierile... iar pentru 2012 nu au inceput inca?
Cat de loterie e acesta loterie?

www.celina-bianca.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Emeralde, depinde si ce pasaport ai. Noi avem pasaport britanic si n-am avut nici o viza, ne-au pus o stampila pe pasaport cind am intrat in USA.

celi-bia loteria e pe bune. Prietena mea cea mai buna a cistigat (e in state de vreo 10 ani deja) si crede-ma, n-a avut nici o pila la cei cu loteria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

pasaportul meu e romanesc - momentan astept invitatia fratelui meu care e cetatean american si apoi merg la ambasada de aici, -sper sa nu fim refuzati mai ales ca vrem sa mergem toata familia
din postari se pare ca luarea vizei depinde de factori aleatorii -mult noroc la toata lumea!

in ceea ce priveste loteria eu cunosc cateva persoane care chiar au castigat - deci merita incercat
cand incep inscrierile anul asta?!

Mergi la inceput