Of, forumul asta....

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mii de scuze, Adrianka! my bad. Nu, nu e vorba de tine.

Citat:
citat din mesajul lui ADRIANKA

Citat:
Citat din mesajul lui Maru

iti racesti gura degeaba, ea nu vrea parerile celorlalte.

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Adrianka, daca stateai cumintica pe margine si citeai cu atentie ai fi vazut ca nu doar Kariguld insinueaza ca ar cunoaste-o pe Noideea, ci chiar mai e o fata care chiar o cunoaste pe Noideea si a spus clar ca nu accepta genul fetelor de ajutor. Deci ea clar vrea doar consiliere pe forum, doar sa fie mangaiata in cap si toti sa fim de acord cu ea, indiferent daca e bine sau nu ce face si poate ca vrea alt fel de ajutor, bani, un barbat langa ea, ajutor pe care forumul nu i-l poate acorda.
Deci....ce ar fi sa stai cumintica in continuare pe margine?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

Povestea nasterii!

Sper ca nu e vorba de mine aici, ca eu chiar nu vreu sa ma bag in scandaluri, am spus doar ca mi se pare nedrept sa tot insinuam ca o demascam, ca stim totul despre ea, ca minte, si sa afirmam asta atunci cand nu suntem sigure 100% ca ea e persoana pe care o banuim.

Atata tot.

..................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

stii ce mi-a sarit in ochi si mi-a deschis mintea la noideea? povestile ei, multe, multe si amanuntite....cu lux de amanunte uneori. si contradictiile in care traieste. mai dar prea seamana cu cineva pe care stiu in viata reala.....

Serios ca discutati discutii.

Pai chiar Kariguld a spus ca i se pare ca seamana cu cineva din
iata reala si nu ca o cunoaste!

De la "e posibil s-o cunosc" la "o cunosc" e cale lunga. Si da, exista sigur cineva care s-a intalnit cu Noideea si a si povestit despre ea, babyblue se numeste.

Mergi la inceput