Of, forumul asta....
Raspunsuri - Pagina 15
andacos spune:
Formalhauti,imi pare rau dar chiar cred itzi acorzi singura prea multa importantza pe forumul asta!
Daa ai dreptate si tu,ramii si discuta despre noideaa la "cabinetul Psi.."!
Ps.Chiar nu am nimic cu tine,nu cred ca ne-am intilnit pe forum pina acum,cind ai inceput subiectul cu impartzirea forumului in buni si rai!
weekend frumos itzi doresc!
Dana
Chuny spune:
Eu cred ca F se simte putin haituita ca tot insisti sa se inchida topicul ei din cauza ca e despre N. Celalalt topic despre ea care s-a inchis era despre ajutorarea ei si de asta s-a inchis.
In rest cred ca fiecare e liber sa discute despre cine si ce doreste, sa imparta forumul in buni si rai, sa faca ce vrea ... toata lumea o face si are dreptul, chit ca deschide sau nu topic despre asta.
andacos spune:
Sybille,eu nu am cerut nicaieri inchiderea acestui subiect,uite ce am scris mai jos ca o constatare!
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Totusi "tema","leit motivul"acestui subiect a fost insasi subiectul noideii,asa ca iar nu pot intzelege atitudinea unor moderatori,care au inchis la mare urgentza un subiect despre ea ,insa aici este permisa continuarea lui! Deci imapartzialitate...peste tot! daca intr-adevar alta este tema subiectului,lasatzti-o pe noideea doar pe blog sa scrie! Dana |
Cum se simte Formalhauti,este efectiv problema ei,mai ales ca eu nu am raportat sau semnalat ceva moderatorilor!(sunt moderatori care au evaluat subiectul deci stiu despre ce e vorba aici)
Dana
AdiS spune:
Pentru mine Fomalhauti este un brand (sper ca am scris bine) pe forum. Un brand de calitate foarte buna.
Cand vad in prima pagina a forumului ca a postat un mesaj imi spun "hai sa ma astern la citit" si sunt convinsa dinainte de a deschide mesajul respectiv de bunele intentii pe care le contine.
sorana spune:
citat din mesajul lui buflea [quote]citat din mesajul lui Fomalhauti Apoi exista metode diferite de "ajutor" si cred ca asta tine iar de temperamentul fiecaruia. Unii scriu un mesaj de incurajare, altii strecoara o avertizare scurta, altii ii promit ca o sa fie bine ... altii CAUTA SOLUTII PRACTICE. Eu de ex nu dau doi bani pe consolarea "o sa fie bine" sau pe tehici de respiratie ... mie imi trebuie solutii, un plan de bataie, o informatie de la care sa incep SA FAC CEVA, sa schimb ceva ... si sunt fete care simt ca mine - ca doar de aia s-au strans bani in vara, s-a intalnit babyblue cu ea, Maru era sa-i faca acum pachet cu haine din Canada, mai ca venea sa-i boteze copilul. |
Fara sa scriu la subiect am incercat sa o ajut practic (foarte practic ca sa zic asa, dar nu cu bani). Incercarea de ajutor a fost respinsa de ea. Fiecare hotaraste singur ce face cu viata lui. Din punctul meu de vedere subiectulcu pricina e inchis. Am si altceva mai bun de facut.
Sorana si Monica (7 ani)
sorana spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti Nu cred ca e minciuna, nici manipulare. Cred ca Noideea a avut si are nevoie de forum. Dar nu vrea sa fie adoptata, nici dusa de mana intr-o directie pe care nu o doreste. Vrea sa fie mangaiata pe cap atunci cand nu ii este bine. Si, da, cred ca si-ar dori ca cineva sa-i repare masina, sa-i dea gheata de pe balcon si sa-i puna o pila la gradinita. Si sa mearga cu ea la medic, s-o tina de mana. Totusi, si-ar dori ca persoana aceea sa dispara discret daca apare fat-frumos la orizont. Si sa nu o intrebe apoi ce a facut cu fat-frumos.... |
Nu nu vrea asta. Un astfel de sprijin am voluntariat eu. Nu vrea.
Sorana si Monica (7 ani)
giulia71 spune:
Eu chiar n-am inteles de ce i s-a inchis blogul, ca doar ea isi insiruia niste idei acolo (azi l-am descoperit) si alte persoane binevoitoare au intervenit si..in fine
Urata treba!
Sa-mi ziceti si mie daca mai activeaza pe aici, oricum e o tipa care a trecut prin multe, multe greseli si le-a insusit si pe unele le-a depasit, pe altele incearca.
Da' chiar asa: cine suntem noi sa judecam? Cu parul mai ales?
alex_andra spune:
I s-a inchis blogul?...auzisem eu ceva, dar am crezut ca am inteles gresit...biata fata, a fost lovita din toate partile...mai mai ca as putea sa jur ca a mai intervenit cineva si pe blogul ei cu un pic de samanta de scandal si a fost tot ea pedepsita pana la urma...am asa, o presimtire.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Cristina_C spune:
In ultimul mesaj se gaseste motivul inchiderii blogului care, oricum, aterizase de ceva vreme la sectiunea Zona Zoster: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148749&whichpage=10
Dupa parerea mea, la aceste "blogs" nu ar trebui sa existe posibilitatea de a posta comentarii... sa fie ca si cum ai scrie intr-un jurnal, cu singura deosebire ca lumea poate sa ti-l citeasca. Noideea povestea acolo despre viata ei de zi cu zi, nu punea intrebari, nu cerea sfaturi cum facea la subiectul "MARE HELP!!!" si de aceea blogul se numea "cum ne descurcam". La primele comentarii negative, ea a cerut sa fie lasata in pace, dar asta nu s-a intamplat, apoi nu s-a mai controlat, a "lovit" si ea si s-a ajuns unde s-a ajuns. Ideal ar fi fost sa gaseasca sustinere si sa nu mai fie condamnata si atacata. Dar si ea a gresit... a gresit pentru ca s-a expus. In tot timpul asta de cand a scris pe DC, ar fi trebuit sa-si gaseasca pe acest forum cateva prietene si sa converseze cu eledoar in privat. Sfaturile lor i-ar fi fost de ajuns.