Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

In August 2008 2 bebelusi nascuti cu aceeasi malformatie la inimioara (transpozitie de vase mari) au fost operati in aceeasi perioada la Institutului de boli cardiovasculare si transplant din Tg Mures. Din pacate numai unul dintre ei a supravietuit, acesta este Alexandru Vovcu, nascut pe 17 Mai 2008. Alex a iesit invingator din alte 2 operatii grele dar pentru ca totul sa intre in normal mai are nevoie de inca o operatie, corectoare, care din pacate nu se poate efectua in Romania. Operatia se va face in Israel luna aceasta (pe 22 Februarie este plecarea) dar numai si numai cu ajutorul nostru! Alex mai are nevoie de 3000 de euro ca sa devina un copilas ca toti ceilalti copii sanatosi! Va rog din suflet sa nu ignorati acest mesaj, acordati-i lui Alex o sansa de vindecare fie numai trimitand mesajul mai departe!

Donatiile se pot face la banca BRD, pe numele Vovcu Ana Irina

Cont in lei: RO81BRDE360SV46982983600

Cont in euro: RO83BRDE360SV89379703600, cod SWIFT: BRDEROBU

De asemenea exista un cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com - cu specificatia Pentru Alexandru!

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ariana felicitari pt BB! Doamne, ce bucurie si ce veste minunata ne dai.....eu una simteam nevoia sa aud o veste atat de buna.....sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si la termen si cele 9 luni sa treaca cat mai repede!

te imbratisez cu drag

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Neatza fetelor si o zi buna la toata lumea

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Neatza fetelor si o zi buna la toata lumea

Neata MVB,te servesc cu o ciocolata calda sau o cana cu laptic

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Mvb,te astept cu vesti bune sa stii,hai da-i bataie,luna viitoare sa vii cu testul pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Neata fetele
In primul rand:
arianna, inbox felicitari din tot sufletul!!!! sa aveti o sarcina usoara, fara probleme, bebe sa stea cuminte in burtica ca e cald si bine .
pentru toate gravidutele noastre mai "vechi": ale, lia, draga, babi, flori, andreea si nu in ultimul rand nike. fetelor se pare ca le-ati purtat noroc, in special pupicii de molipsire vad ca au functionat.
pentru toate viitoare mamici. sper sa mai avem vesti bune cat de curand. luna asta daca se poate sa fiti toate cu burtica .
eu am tot intrat si am mai citit ce ati mai facut. noi deocamdata am demarat procedura de atestare pentru adoptie. speram ca la sf lui martie sa avem atestatul si abia de atunci incep emotiile.
o sa mai intru sa va sustin si sa fiu alaturi de voi.

Mergi la inceput

Cora as bea cu tine o ciocolata calda.....tu cum mai esti? sper ca optimismul tau este in cote maxime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Neata!

vio Nu stiu de ce nu apare in profil. M-am tot uitat si nu am gasit optiunea asta

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Buna dimi
Astazi mai avem vesti bune ??

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Cora as bea cu tine o ciocolata calda.....tu cum mai esti? sper ca optimismul tau este in cote maxime

Mvb,optimismul meu nu mai este la cote maxime,din pacate,am cazut putin in butoi,dar sper sa ies repede

Mergi la inceput