Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 6
samaria spune:
Va imbratisez pe toate cu drag,dragele mele!
Nu am mai intrat sa va scriu de secole,felicit toate noile mamici,va doresc sanatate si putere si voua si bebelashilor vostri!
Despre mine,sunt aproape sa "implinesc" 35 de saptamani,saptamana trecuta am fost la control,bebe e asezat transversal si se pare ca va fi nevoie de cezariana...

si vestea cea mai "buna" e ca la data probabila a nasterii, medicul care mi-a supravegheat sarcina va fi dus in concediu...undeva prin Asia,asa ca mi-a stricat toate planurile si toata increderea ce o aveam ca va fi bine

Acum,trebuie sa imi cau tun nou doctor care sa ma ia sub supraveghere si cu care sa nasc,sunt foarte dezamagita,dar aste e,incerc sa ma impac cu ideea si sa cred in continuare ca Dumnezeu ma va ajuta sa fie bine pana la urma...
De scris nu stiu cand voi mai putea scrie,am ramas in urma si cu cititul,ca va urmaresc doar ocazional,dar va pup cu drag pe toate,va doresc sa aveti ultimele saptamani cat mai linistite, va sfatuiesc sa va odihniti ca sa prindeti putere si va rog sa aveti grija de voi,ca sa va fie bine si voua,si minunilor din burticile voastre!
Cate o
,o imbratisare si un
cu drag,fiecareia dintre voi!
P.S.:nu suntem chiar decisi asupra numelui,dar cred ca pe bebe il va chema Eduard-Teodor
Doamne-ajuta!
Maria
30+
Mami de Sammy si de 
selina-d spune:
Oana am si eu de la Victor ramas un cosmonaut ff asemanator cu al tau si a fost foarte comod mai ales pt scaunul de masina. am si o poza cu victor micut in scaun cu cosmonautul pe el si e asa de dulce acolo ca tare iubesc poza aia.
Rebiana am intrat si eu la poze sa vad cercelusii. Sunt ff draguti, iar hainitele.... superbe
Vreau si eu o fetita 
Miruna vad ca ai intrat si tu in linie dreapta. Eu chestia aia gelatinoasa cu firicele de sange am vazut-o cand m-au apucat si contractiile - deci la mine a mers repede. Succes 
Child bafta la TNS 
Roxana io zic sa arunci cantarul si metru ala ca vad ca te streseaza rau. Pai daca data trecuta ai luat mult mai multe kile si ai scapat repede de ele, de ce iti mai faci griji
Ia mergi si baga niste salam. Moaaama, daca si eu am pofta de salam din ala de-a tau - iti dai seama cum ne-ai contaminat pe toate 

Mami
32+
si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
selina uite cum ma faci sa ma ridic din pat , ca de cand m.am trezit am tot zacut pe aici :))) dar acum mi s.a facut foame
spune.mi si mie ce doza de eutirox iei? ti.a modificat.o de multe ori in sarcina? la mine a ramas 75 si e ok
iodul in schimb nu.l pot lua nici acum, imi da reactii urate ,asta e ...
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
selina-d spune:
Aaaa, am uitat sa zic ca mi-a plecat sotul in delegatie azi si sta 8 zile
Dupa care vine acasa si sta vreo 5 si iar pleaca o saptamana
Ma plictisesc cumplit seara singura dupa ce bag copilul la nani. Ca sa nu mai zic ca in ultima vreme Victor vrea numai la tata sa pape, sa se joace, sa il spele pe dinti, sa ii arate chestii la calc.... Cand apar si eu ma trimite din camera
prapaditu mic. Azi dupamasa ne-a chemat o prietena care are 2 baietei si ea sa mergem sa ne jucam la ei un pic. Mai trece ziua cumva.
Mami
32+
si Victor (31.08.2007)
freedelia spune:
Mama, ce misto a fost Avatar, mi-a placut la nebunie. Si e genul de film la care nu m-as fi uitat daca il aveam acasa pe dvd, dar 3D mi-a placut mult. John a fost super incantat, Jodie s-a plictisit, dar nu foarte rau, s-a mai ridicat, noroc ca era cinematograful gol si s-a mai putut plimba pe acolo. S-a uitat si ea dar intr-adevar, e prea lung pentru un copil de 4 ani.
Bumbitza -- si eu am trecut cu greu peste prima cezariana, m-a durut rau pana spre vreo saptamana si apoi mai putin rau, inca o saptamana sau doua. Si nu toata lumea trece la fel de repede peste o operatie. Am vrut doar sa scriu ca argumentele acelea sunt cam panicarde -- nu le-am citit pe cele de la nasterea naturala, poate si alea sunt la fel...
Oana -- iti dau mielul cu placere, il vrei gatit sau crud?
Babyangel -- uite chiar mi-am amintit ca si eu am o prietena careia i-a supurat operatia luni de zile. Dar astea sunt exceptii, cazuri nefericite, nu cred ca ar trebui puse in lista de argumente general valabile impotriva cezarienei (cum ar fi ca laptele vine mai tarziu sau ca nu poti sa mananci decat lichide in primele 24 de ore). Aici nu stiu cum se face cezariana (la spitalele Chinezesti ma refer -- desi cred ca tot asa) insa la spitalele internationale se face cu epidurala. In caz de urgenta, se face cu anestezie generala, dar cu rahi in nici un caz.
Honey -- cred ca ai dreptate ca in Romania totul e cu risc. Cred ca depinde foarte mult de doctor, de cata rabdare are, de cat de buna treaba face, atat la cezariana cat si la nasterea normala. De exemplu stiu multe fete care au nascut copii mari fara epiziotomie. A avut doctorul rabdare sa se dilate cat trebuia, moasele le-au invatat cand sa impinga si cand sa ia pauza si nu s-au rupt. Pai cine are rabdare cu tine sa stea atata dupa fundul tau in Romania, cand e asa usor sa te taie si sa scoata copilul mai repede...
Miruna -- ce emotii am, acum-acum vine bebe. Sa iei numarul cuiva de telefon, sa ne tii la curent in caz ca se precipita lucrurile si nu apusi sa scrii pe forum inainte sa pleci...
Am uitat sa va spun ca mi s-a stricat aparatul de fotografiat. O tineam pe Jodie in brate cu el in mana si nu stiu cum s-a fortat obiectivul (cred ca asa se ceama) si acum nu se mai aseaza lentilele cum trebuie, nu mai poti sa focalizezi si pozele ies neclare. Sa vedem daca o putem repara, daca nu tre sa luam una noua inainte sa vina bebe...
Am facut ceva ordine prin casa, toata familia, tare greu e, i-am zis lui Coleman ca nu vreau sa plecam de aici pana n-or avea copii peste 10-12 ani cel putin. Cateodata imi dau seama ce viata buna am, chiar daca alteori ma tot plang si nu-mi convine una si alta... Pai ce, ma mai tinea pe mine sa fac o liota de copii daca trebuia sa le gatesc, sa le spal, sa fac curat dupa ei, etc...
Hai ca ma duc, va pup si mai vorbim...
37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
nemary spune:
wow, Miruna, ce putin mai ai si tu. sa ai o nastere usoara si fara probleme, iar bebe sa fie sanatos. 
despre dopul gelatinos eu nu stiu ce sa-ti spun, mi mi-a fost indusa nasterea la 40 sapt.fix. in schimb, daca ti se rupe apa neaparat sa mergi la spital.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
33+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
selina-d spune:
Roxana eu tot 100 iau si contin si iod tabletele alea inca 100 cred. Ar trebui sa merg saptamana asta sa mai imi fac analize. Oricum ma simt bine cu ele si rau nu mi-e de la iod deloc. Mie nu mi-au mai modificat doza demult, pentru ca tot timpul imi ies analize bune si ma simt bine asa.
Ia sa ma duc si eu sa imi fac ceva bun de mancare 

Mami
32+
si Victor (31.08.2007)
selina-d spune:
Maria ce bine ca mai scrii si tu
Nu fii trista cu cezariana si cu doctorul, important e sa fie bebe bine indiferent pe unde iese si cine il scoate.
Hai curaj
Eu voi naste oricum cu cine va fi de garda la spital ca aici nu are legatura dr care iti supravegheaza sarcina cu nasterea.
Frumos nume ati ales si deosebit
Si noi am reusit sa discutam un pic pe tema asta, dar nu ne-am hotarat definitiv.
Mami
32+
si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
exact ca aici, nasti cu cine e de garda, dar nah nu.s probleme ca ai toate datele bagate in computer
samaria si eu cred ca nu conteaza cu cine nasti, poate fi chiar mai bine cine stie

roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
selina-d spune:
Delia chiar ma gandesc si eu cateodata ce fain povestesti cum e pe acolo ca i-am si zis la barbat ca imidiat ne cautam si noi slujbe in China.
Eu am vazut Avatar acasa pe calc si m-a cam plictisit. Cred ca ar fi fost mult mai fain 3d, dar povestea in sine nu mi s-a parut cine stie ce.
Mami
32+
si Victor (31.08.2007)