Sezatoarea canadiana (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am citit tot, ma bucur ca scrieti... dar scriu pina nu uit.

Dana, eu am avut problema asta si inca o mai am. Dar la inceputul scolii m-a durut capul si uitam tot de la mina pina la gura o sesiune intreaga. Daca nu te ingrijoreaza prea tare, adica daca nu ti se pare chiar prea de tot, caz in care probabil ca ai nevoie de niste investigatii, doamne fereste... iti spun ca pe mine m-au ajutat pastilele alea de Omega 3, pe baza de untura de peste. Dar luate sistematic, cite una pe zi (pe cutie scrie 3, eu am luat doar cite una, ca mi-a fost frica sa iau atit de multe). Eu as prefera untura de peste, nu pastile... dar uite ca, desi imi tot spun ca ma duc sa caut, nu am ajuns inca. Dupa un timp parca zic eu ca s-au vazut efectele, iar altele secundare nu am simtit, asa ca voi continua, dar daca gasesti untura de peste, eu zic ca e mai bine sa iei naturala, eu vreau sa iau si pentru copii... stiu ca Lorelaim dadea fetei.

Abia astept sa ne vedem, deja am emotii, sa nu se intimple si acum ceva si sa nu ajung, mai ales ca sint si fete noi, mi-e dor si de cele pe care le stiu deja... nu mai spun de nevoia de terapie, care e mare de tot.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Carmen - asa scrie in confirmarea de la ei, 23 de kile. O sa verific inca o data, dar e posibil sa fie conditii pentru emigrare (biletele sunt prin OIM)

Maru - multam. Cartela de care spui este pentru fix?

Denisa - LOT nu are cumva doua escale? Cate ore se fac in total? Pleaca de la Bucuresti?

Olga

Miki - dar de la inspectorat ai luat vreo hartie cum ca nu ti s-a termnat dreptul de a profesa in tara? Ca def-ul de la noi n-are expirare dar nu scrie asta niciunde. Si de scoala, de care ore vorbesti? De universitate? Sau de unde ai predat tu? Asta cine sa mi-o mai dea dupa atata timp.... Pff...
Cu leusteanul - retinusem ca pe balcon, dar undeva pe bloc nu e vreo terasa mai protejata ceva? (la noi nu e, dar am vazut si eu asta in tarile civilizate ) Daca nu si nu, pune-l inbalcon si vezi ce iese, n-ai ce pierde (seminte adu si io )

Doloress - who's Pauline Maurois?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,
noroc cu insomniile mele de am mai reusit sa va citesc nitel.

Donia mare dreptate are vecina ta, aia cu jucatul cu fiica-mea incerc sa o aplic si eu ca mama ei de curatenie si gatit, nu se mai termina niciodata...asa ca incerc sa devin mai ignoranta.
Pina acum aveam 2 joburi, unul de marti pina vineri la timp partial, altul in weekend la timp plin sau super plin, adica cite 12 ore pe zi daca se poate, ei uite ca se poate si acum il am si pe al treilea job.No, mai trebuie sa zic de ce am insomnii??!!!!!!but, I love it!Ma uit in jur unde am ajuns dupa 7 ani de Canada si sunt mindra de mine, sunt cea mai tare, imi zic mereu in gind.

Ankalaura aterizare lina si multa bafta!!

pupicei si numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multumesc foarte mult pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Anka Pauline Marois e sefa Partidului Quebecois, acum aflat in opozitie. N-am nimic cu ea, imi plac femeile in politica, mi se pare ca aduc alt suflu, insa cand o aud cum da indicatii pretioase emigrantilor, cum ne infantilizeaza, ca ar trebui sa facem una sau cealalta, in special sa vorbim franceza, sa dam copii numai la scoala franceza si sa devenim cu totii nationalisti ma apuca nervii. Eu sunt mare fan limba franceza, cultura quebecoasa, insa nu-mi place cand mi se zice ce ar trebui sa fac.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

sorry Roxana de intarziere, confirm si eu pt 5 martie (tot aia e pt mine) dar eu cred ca vin cu copii. Cine mai aduce copii?
Scuze, sunt asa ocupata si cu capul in nori, am citit 2-3 pagini pe deasupra si nu am inteles nimic (decat deca de amandine si ca Dana e uituca -si eu, de la oboseala si griji).
Ieri am avut ceremonia de juramant pt cetatenie (ce sentiment de falsitate am avut, parca eram o turma... ma rog, ma opresc aici ca pe mine chiar nu m-a emotionat)
Am ratat iar un an, ca am fost refuzata de McGill (cica nu am prerequisites echivalente CEGEP, deh daca in facultate nu am facut mate, fizica si chimie) asa ca nu stiu incotro sa o apuc. Nu as pierde un an degeaba, dar parca nici nu m-as duce sa fac un certificat (sunt sigura ca si ala este bun, dar eu vreau altceva, un bacc).
Oare imi recuperez actele de la inscriere? dar traducerile?

Nelia este tare zuza doamna aia pe care mi-ai recomandat-o pt traduceri (le-am facut la ea, merci mult ), vorbeste taaaare mult, in 10 min stiam toata viata ei

Denisa am vazut-o pe Emma pe skiuri.... superba puiuta, felicitari. Iar tu esti tare frumoasa ca bruneta

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

La multi ani Dana!
La multi ani Maru!
La multi ani Doina!

(si milioane de scuze de intarziere, trebuia sa stiu cand este ziua voastra ca si noi avem tripla aniversare pe 17 feb: ziua decand suntem impreuna, ziua de casatorie si ziua de obtinere a cetateniei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

La multi Ani!
Donia
Maru
Dana Podeanu

Nu stiu cum am ratat info cu ziua voastra!

Multa sanatate, noroc si voie buna!si pentru voi si pentru apropiati.

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Super! Ma bucur ca s-a adjudecat data de 5 martie. De abia astept sa ne vedem.

Intalnire Montreal
Locatie: www.boccacinos.com/bbeta/eng/locations_stlaurent.html" target="_blank">Boccacinos Cote Vertu
Data: 5 martie
Ora: 18:00
Participante: nelia, cge, Simonna, Doloress, ange, Ione81, AnaStroe, mimitete, pitilache, Diana2007, delia79, casandra, Podeanu, bebitzu (+/-), monicutza_bb

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Apropos de leustean, si eu am o tufa mare! La inceput mi-au dat niste prieteni si s-a prins si cand s-a facut mai cald afara am pus direct in pamant seminte trimise de mama. Nu am avut probleme sa se prinda sau sa creasca. Asa ca cine doreste... e binevenit la vara!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput