Remedii anticearcane
Deschid acest subiect in speranta ca voi afla si alte remedii impotriva cearcanelor atit de inestetice si urate pe fata unei femei.Pe mine ma deranjeaza cearcanele de ani de zile si ca remediu nu cunosc decat compresele cu ceai de musetel.Voi ce tratamente mai stiti?
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
Raspunsuri
mireluta39 spune:
Anita,mersi pentru raspunsul dat,dar anticearcanul nu e o rezolvare decat de moment.Il folosesc de ani de zile,dar rezolva problema doar la suprafata.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
Annie80 spune:
...si eu sufar de cearcane cronice
cred ca pe langa o crema buna de ochi, somnul si hidratarea e cheia succesului, si mai putina cafea
dulcetica spune:
Eu beau cafea fara cofeina si cu toate astea dorm foarte prost.Ma trezesc noaptea pe la 3 ,ma foiesc si adorm pe la ziua,uneori.Deci fara somn categoric nu sint sanse sa-mi treaca,nu?Banui ca mai sint si alte disfunctionalitati in organism in corelatie cu cearcanele.
Anticearcanul,la mine ,se vede de parca-s fi zugravita.
Annie80 spune:
Dulcetica, si eu ca si tine, nu pot sa dorm, noaptea, well unele nopti, cafea beau normal si cam multa
am observat insa dupa cateva zile in care am baut multa apa/ ceai si am dormit sanatos, ca cearcanele se estompase, si aratam mult mai bine....
Gianni spune:
Buna,
eu am inteles ca se pot scoate chirurgical sau mai bine se injecteaza restylane exact cum se injecteaza la ridul dintre nas si gura si 6-8 luni nu mai ai probleme...
Kariris spune:
comprese cu ceai de albastrele.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
ille spune:
hidratarea este prima regula pentru tratarea cearcanelor si pungilor care apar ca o problema de drenaj. Trei litri de lichide, zilnic, sunt obligatorii pentru un bun drenaj.
Daca cearcanele si pungile persista, se recomanda o medicatie de sustinere a microcirculatiei, cu drenante si medicamente care favorizeaza microcirculatia, cu vitamine si cu antioxidanti (in cazul cearcanelor).
Cercul vanat din jurul ochilor se poate estompa printr-un tratament dermato-cosmetic, care consta intr-o microabraziune, o metoda moderna de peeling cu substante care albesc pielea. Cosmetica ne ofera si o metoda de a atenua cearcanele, fara sa le vindece: injectarea de acid hyaluronic, substanta care se absoarbe in piele dupa aproximativ 9 luni.
Pentru pungile vechi si bine conturate se poate face un tratament de drenaj, injectabil. El contine un lipolitic ce topeste depozitul adipos, enzime care desfac mai usor grasimea, vitamine pentru refacerea elasticitatii pielii in surplus si un drenant pentru evacuarea lichidelor. Pungile pot fi indepartate si prin blefaroplastie, o interventie chirurgicala care se face insa numai persoanelor cu varsta peste 35 de ani.
Prevenire
Cartoful, castravetele rondele, vitaminele, sucurile de lamaie si portocale, compresele cu ceai verde (proaspat) si o hidratare corespunzatoare previn aparitia cearcanelor si pungilor de sub ochi si chiar le trateaza, daca nu sunt permanente.
Nu apelati la creme care agreseaza pielea, pentru a estompa cearcanele sau pungile. Pielea din jurul ochilor este sensibila si prea putin hidradata, de aceea nu trebuie in nici un fel agresata.
...este dintr-o revista