Tinere senioare cu greutate>50kg (71)
Raspunsuri - Pagina 2
galliciana spune:
in alta ordine de idei:
mona,cred ca iti aplici un tratament prea dur cu sala!
nu cred ca ar fi bine sa incepi,inca!
ai vb cu doctorul?
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana viola,bine ai revenit!! ti-am facut o surpriza! pana una-alta,am bagat un no-spa,ca nu mai pot! sami,io garantez!! ce-s aici?? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Ce surpriza, ce surpriza? Vreau, vreau!!!!
galliciana spune:
sami,onoarea mea e la mijloc!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
violab spune:
Hai sa va spun. Tocmai mi-am facut un suc natural de portocale din gradina proprie, am aprins lumainari parfumate si uleiuri de te-nnebunesc si am mincat ceva dulce. Daca e Valentines pai atunci sa fie. Si ce daca "my other half" e peste mari si tari? Lasa ca dragostea e in noi.
samira33 spune:
eeeee...gata!!!...m-am pototlit si eu.
mai aveam de sters oglinda de la baia noastra si oglinzile de la dressing.
ce avem pe la teveu in seara asta???
as manca niste compot din ala de piersici jumatati...decojite...rece, din frigi...si nu am
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 eeeee...gata!!!...m-am pototlit si eu. mai aveam de sters oglinda de la baia noastra si oglinzile de la dressing. ce avem pe la teveu in seara asta??? as manca niste compot din ala de piersici jumatati...decojite...rece, din frigi...si nu am |
Am eu. Vii? Ca tot sunt singurica si nu am cu cine sa ma indemn la mancare..
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Ce surpriza, ce surpriza? Vreau, vreau!!!! |
pai,capitol nou!
unde e al tau sot?
violab spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui galliciana
pai,capitol nou! unde e al tau sot? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Aha.M-am prins acum.
E in State.
galliciana spune:
pai,si ce face acolo?