Tinere senioare cu greutate>50kg (71)
Raspunsuri - Pagina 3
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana pai,si ce face acolo? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Pai munceste. Am muncit impreuna pina in noiembrie cind eu am hotarit sa ramin acasa ca sa fac . Asta e prioritatea numarul 1 acum.
galliciana spune:
vio,si cand vine acasa,sau cum?
m-ai incuiat....
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
mirela2 spune:
citat din mesajul lui samira33 hihi...viola...vin mireloi...ce faci mami??? |
pe zi ce trece sunt din ce in ce mai grasa
violab spune:
citat din mesajul lui galliciana vio,si cand vine acasa,sau cum? m-ai incuiat.... astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Pai i-am inghetzat ca doar nu astept eu pina vine el. Nuuuuu! Eu imi fac de cap.El vine in Mai. Si daca nu reusim la asta al 2-lea mai fac unul cind vine el. Si tot asa pina cind reusim.
violab spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
pe zi ce trece sunt din ce in ce mai grasa |
Asa eram si eu. O sa treaca ai sa vezi. Acum esti umflata din cauza hormonilor. Nu esti grasa.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui samira33 hai mai mire...ca ai bebeloi in burta...nu-i degeaba |
sa te auda DD, ca sigur pic urat daca nu e bebeloi