*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
ce mai face Mufa?
Mi-a prins ojele, a reusit sa desfaca una, si a scris cu ea pe fotoliu si pe el, era plin pe maini
..noroc ca-l vad la timp, il curat cu acetona, si ii zic asa, intr-o doara, sa se duca sa se spele pe maini acum, ca e murdar(ma rog, de la acetona aia).. si se duce in bucatarie, isi trage un scaun la chiuveta, se urca, da drumul la apa, si se spala pe maini
.. stiam eu ca stie mai multe decat cred eu, dar m-a dat gata cu asta![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Luny, nu-l mai trimite la apa fata si nu te mai bucura
Crede-ma ca daca-i prinde gustul
Eu am zilnic doua bluze si-un prosop la indemana 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bitza037 spune:
neata
sa urez si eu sarbatoritilor:
LA MULTI ANI < ANDREI ...SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR SI SA FII SANATOS!!!!!!

GIAni sa-ti traiasca odorul !!!

La multi ani si pentru Mihnea si Rebecca
am vazut-o si eu pe Tea cu boticul plin de glazura de cioco
, si mie mi-a placut cum a pus ea rufele la uscat

am vazut-o si pe Tea de Alice...cum statea ea pe fotoliu in pielea goala si papa....si Antoniei ii place sa stea asa.....cand o dezbrac pentru baie, o scap printre maini si alearga in pilea goala prin casa.....trebuie sa o pacalesc cu ceva care tine... sa o duc la baie
Mimo sa stii ca si eu tot Berceni stau...aproape de fete![]()
Mihutza am vazut dansul pinguinului la Moreni sau unde era.....am ras de am lesinat

Bubule ,mi-am adus aminte ca ii ziceai ceva lui Mimo de cd-urile cu Oraselul Lenes......le aveti voi trase????
....Antonia este innebunita dupa desenul asta...si nu am luat decat doua numere(ala cu coperta albastra si rosie)....in week end am fost la mag. Bambino din piata si a vazut-o pe Stefania(care era cate a de mare) si ma striga intr-un sa mi-o arate...cred ca nu scap sa nu o cumpar(bine, una mai mica)ca nu mai am unde sa pun atatea jucarii...camera ei este plina......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Kya spune:
Ooo Doamne!!! Sa nu mai aud de apa!!! Nimic nu mai e sfant pentru Sanziana - isi ia scaunelul, sau cosul de rufe (pe care-l intoarce invers) si se suie la toate chiuvetele din casa, da drumul la apa si e in delir!!!
Apoi, ca sa nu se plictiseasca, trage prosopul din carlig, il baga in chiuveta si cica il spala cu mult sarg!
Io-te aici dovezile
Astept ziua cand se va hotari sa spele si vasele singura 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
olgutz, cum zice si luny, asa e si al noi zilnic
. mi-e mila de bietii vecini, la ce balamuc x 2 este. ca si alex are frate o energie si se pune la mintea zapacitului si sa vezi tarzananeala la greu...
acum, ii zgaltaie cusca lui cin cin si ii spunea, pe ton "sever": "las-o pe cin cin!"
, apoi tot el, cu ton smiorcait:"n-oooo las" (cred ca se juca de-a mama si copilu'
)
ii explic cum e cu intrebarea: "cati ani ai?", ca trebuie sa raspunda:"doi"...repeta ca papagalul dupa mine de 3-4 ori, e perfect, il las un timp si-l intreb "cati ani ai?", la care el, cu un zambet smecher:" cati ai ai?"....si apoi rade de rupe si zice:"noooo doi". eu ii zic: "ba da, ai doi ani", la care el zice: "noooo doi, ai cati ai ai?"...no, asa logica zic si eu. nu are doi ani, are cati ani are 
fug ca e cerere de "cuicuite" (biscuite) si "cacao"
si..."a batze tetele colo" (in bratze, la fete acolo
)
mimo, de azi marcel nu mai e marshel, ci a devenit marsel
...mda, etapa frantuzeasca, am terminat cu moldoveneasca de bastina 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Luny, nu-l mai trimite la apa fata si nu te mai bucura Eu am zilnic doua bluze si-un prosop la indemana ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
sora mea, la Mufa asta e deja boala veche..el manca acum o luna NUMAI in cada sau cu mainile in chiuveta! cu artezienele nu i-a trecut, nu's daca ai citit aventura de ieri din mall.Bine, nu vrea apa prin casa, in galeti si sticle, ca Dudell, dar e suficient si asa:))...asa ca, e depasit momentul ptr mine, l-am acceptat
Iubirea mea,
luny spune:
ia uite si Zana, harnicie pe ea![]()

Ariel, tare Teo al tau!
Si Mufu zice ca-l cheama 'Ma-iii' si are 'doooiiii' sau 'tiii' cateodata![]()
Iubirea mea,
Kya spune:
Mi-aduc aminte cand ne-am intalnit o data in Vacaresti la locul de joaca, si Mufa n-a vrut sa stea decat la fantana arteziana din intersectie 
Bai frate ce e cu copii astia si fantinile arteziene?
Sanziana a inceput sa asocieze mall-urile cu fantinile arteziene, cred
Inca de la intrare (mult inainte sa vada fantana) incepe sa tipe fericita apa uuuss (adica apa care curge in sus
)
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Teo2rina spune:
La multi ani, ANDREI puiut de GIANI!!! Sa va bucure viata, sa fie sanatos, frumos, destept si cum mai vreti voi!
Zoze si baietelul juma la olita, juma la WC.