*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

La multi ani, Andrei!!! Sa fii sanatos si fericit!!!

Nico, . Ma, Stefan se marturiseste ca asa simte el? Simpla curiozitate si, sper sa nu starnesc controverse...personal, nu prea sunt de acord cu marturisitul asta la copii. In fine, ar fi mult de discutat si nici n-as vrea sa intru in polemici cu nimeni.

Olgutz, stiu perfect ce inseamna "teribilii doi ani", nu pot sa-ti spun decat ca te inteleg tare bine si iti urez atat: " Marea Rabdarea fie cu voi!"

Bubu, te rog sa ma ajuti si pe mine cu un link spre o reteta pt o praji de post, si buna si...multa.... As vrea sa fac pt miercuri, ca-s de serviciu la scoala si asa se procedeaza la noi, fiecare da cate ceva.

Si sa va zic: dimineata am pus tel. sa sune la 7,30, sa preg. copilul de cresa. S-a ridicat in fund, a spus ca ea nu merge, sta acasa, a cazut pe partea cealalta si a adormit la loc in nici 3 secunde. Peste vreo jum. de ora, imi zice cu ochii inchisi "mami, caca", ii aduc olita si o asez adormita, asa. A dormit pe olita, sprijinita de mine, a facut un pipi (asta vroia, nu caca, dar era adormita) si a dormit in continuare inca o ora, aproape. Dar dc o vedeati cum doarme pe olita, intr-o parte, asa, radeati de va cracanati. :))))

Va las, azi am zi plina. Spor la ciripit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Butucico, de regim ai ceva??? ca eu ma uit, ma uit si nu stiu ce sa servesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alice,
salam de biscuiti- http://www.bucataras.ro/retete/2829/salam-de-biscuiti-de-post-.html
negresa- http://www.bucataras.ro/retete/2564/negresa-de-post.html
tarta cu mere- http://www.bucataras.ro/retete/2557/tarta-de-casa-cu-mere-de-post.html
Merge si american pie, in loc de unt pui margarina si nu pui lapte, pui apa.
salam de biscuiti cu banane- http://www.bucataras.ro/retete/1686/salam-de-biscuiti-cu-banane.html
praji cu mere si glazura- http://www.bucataras.ro/retete/408/prajitura-cu-mere-si-glazura-de-ciocolata.html

Tot in sectiunea mancaruri de post gasiti muuulte retete delicioase , de post, desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

LA MULTI ANI ANDREI! Sa fii fericit si sanatos, sa cresti mare si frumos , sa ai parte de noroc si sa primesti cadouri multe si frumoase!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANISORI, ANDREI! SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
LA MULTI ANI MIHNEA!
LA MULTI ANI REBECCA!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Alice, nu a venit de la el ideea, insa asa se practica in biserica ortodoxa. De la 7 ani copiii au o scurta discutie cu parintele. Stefan a fost insa de acord, nu l-am dus cu forta. Mai ales ca el isi doreste sa mearga in altar sa il ajute pe preot, iar preotul de aici este foarte apropiat de copii, are foarte mult tact... rau nu are cum sa-i faca. Nu cred ca ai starni controverse spunandu-ti parerea. Eu simt ca Stefan este foarte fericit cand reuseste sa nu manance si sa se impartaseasca. Desi este mai greu pana ne urnim de acasa, cu totii... Tu de ce nu esti de acord cu marturisitul la varsta asta?

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, ANDREI!!! SA FII FERICIT SI SA BUCURI PE MAMICA TA CEA BLONDA SI FRUMOASA!

mihutzule, hai sa ti-o zic. De aseara avem si noi "le caca", "le pisul" (pixul), le coci (scotch), le cutzu (cuztul) . asa ca, se ia frantuzismul asta.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Mihnea!
La multi ani Andrei de Butucica!
La multi ani Rebecca!

Alice dulcica Tea!
Vali asa nasteri sa tot fie!
Stela ce dulce boticul mic si ciocolatos!
mai vreau si eu Tosca.. dar nu gasesc mac aici.. ce sa fac?? nu stiu unde sa mai caut..
mamaa Olgu imi si imaginez ce era pe acolo!

no Ariel welcome to the club! pardon, bienvenu!

si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut-o pe motzata de Thea in actiune ,nu-mi vine sa cred cum sta ea in pielea goala si cred ca a fost mortala dormind pe olita dimineata.Mie asta mi se pare partea cea mai dificila din actiunea "gradi", trezitul asta cu noaptea-n cap si scosul din asternut direct in strada Valabil daca e copil somnoros, ca nu cred sa fie aceeasi problema cu cei care la 6 dimineata au "mancarici"
Am vazut-o si pe Tea de Stela murdara de cioco la gurita, dar cel mai mult mi-a placut cum a intins ea rufele la uscat
Mi l-am imaginat pe Stef in duet cu bietul catel, lingand osul de plastic
Mi-o imaginez pe Sof ,atat la teren lingand cuiul ala dar mai ales acasa demoland tot . Toata povestea de acasa mi-e atat de bine cunoscuta Adica asa o s-o tina tot anul????
Am citit povestea nasterii lui Luca in "doi timpi si trei miscari", bravoooo! Si Valen care face clatite ,Doamnee...zau ca eu cred ca e in Berceni acolo un vulcan energetic , o sursa secreta , ca prea sunt toate fetele din zona aia superenergizate :Bubu, Valen, Ursuleata Eu marturisesc ca nu prea l-am uns pe Dudu, avea taica-su fobie Cica baietii nu suporta cremele Dar ii puneam in apa, in cadita, niste Mustela cu tarate , ceva de genul asta. In fond pielea pare uscata din cauza descuamarii, nu stiu cat ii trebuie unsoare.
Pup un Mic de Simo, kkcios
Pup si un Mihai de Zoze cu elefantul lui Fifi care face pipi
Si pe Ramo si gata! M-am laudat degeaba ca tot n-am timp prea mult

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
pe langa faptul ca ieri a mancat bine, azi noapte a si dormit ..prima trezire la 6, apoi pana la 8 iar..ptiuptiu
olga sa-ti spun ca ceea ce descrii tu acolo, dar absolut TOT, la noi se intampla zilnic, de luni de zile?..te-a lasat fara ultimul nerv intr-o singura zi, zici, imagineaza-ti cum as fi eu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput