Dovlecei sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct)*76*
Raspunsuri - Pagina 8
SabinaY. spune:
Azi a dat valentine's-ul in mine si am facut diverse prostioare in bucatarie.
De Sf Valentines,japonezele daruiesc barbatilor cunoscuti,ciocolata,dulciuri sau chiloti si sosete
Asadar azi am pregatit pentru tati si bunicul,fursecuri!Erika a fost tare mandra ca poate sa bucatareasca din nou! singura!Si m-a ajutat
Apoi a mancat pe sustache aproape toate fursecurile
Incepand de aici o puteti vedea in actiune
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Dana15 spune:
Catalina la multi ani fericiti!!! 

(vad ca sunteti pusi pe fapte mari cu diversificarea
)
sa ai o zi minunata!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Sa creasca mare vikingul nostru, sa fie sanatos si la suflet frumos! (asa ca mamica lui draga)
BRUCU
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Saidiridiridii daaaa CIne-a pus carciuma-n drum???? ![]() ![]() Unde ati mutat petrecera? ![]() ![]() DUpa cum puteti observa, m-am culcat si astazi pana la ora 12 ![]() Shaidiridiridida.... ![]() |
uite mai cine ne baga pe toate sub masa!!! io o declar pe Monica petrecareata sefa

da sa te tzuc ca esti o scumpa!!!

Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Lali te imbratisez 
..tare, tare!!!
stii cum? noi sa fim sanatosi ca resul, vin de la sine! cateodata vad pe strada mamici cu copilasi bolnavi (nu ma refer la raceala
) si ma intreb "oare am multumit suficient lui DD pentru ca Ana este bine"? (din pacare, nu...)
hai, sa nu mai fi tristutza
Uka te pup si pe tine
..m-ai impresionat pentru ca ai intrat numai sa o imbratisezi pe Lali
; tzuca apasat pe capsor si pe Carinuta cea frumoasa!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Elle
mamicule, ce rochitze frumoase!!!
tare mult mi-au placut ultimele, carea veau si chilotei asortati
..hai, spune-mi ca furnizeaza si in tara noastra minunata
Sabina io's mai inceata dimineata..da' de ce ai zis ca daca vede mama lui Josh girafa, nu ne vezi bine? 
..parca au si eu..sau?!
mai, ce fursecuri yumiii!!! si cofetareasa de exceptie! cred ca este incantata micuta sa participe la astfel de pregatiri!
fetelor, referitor la girafa...poate ca daca era dupa mine, nu o cumparam..gaseam eu altceva mai bun de facut cu banii (sau cel putin asa credeam eu)..este primita cadou de la matusica Anei; daca v-o puteti permite, eu o recomand din suflet (parca era un site unde se vindea cu 40 de roni).
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Ralucule ce surpriza minunata de la Alex!! cred ca te-ai topit toata!
un pupic apasat pentru mamica si puiut!!!

fetelor as mai avea de spus cate ceva la niste mamaici dragi, dar trebuie sa ne pregatim de iesit afara..revin mai tarziu!
sa aveti o duminica frumoasa!
Thank God I'm a woman!
ttik spune:
Buna dimineata din Dubai!
Copilul a adormit singur ,eu ma uita la stiri tampite pe Protv si voiam sa gatesc ceva bun dar mi-a pierit toata pofta.Sot are o zi grea la serviciu,certuri si racaieli pe motive financiare.Cred ca azi este cea mai urata zi din luna asta
Plus ca nu vor sa ii dea concediu ,lucreaza de 2 ani fara pauze...

In sfarsit ,sper ca se va rezolva azi ceva ,am inima stransa pentru el , sper sa nu plesneasca contabila indianca si nesimtita .
In alta ordine de idei,Lali

Nu fi suparata fata draga,sanatatea e cea mai importanta.Uite daca te uiti la tara unde sunt eu,ai crede ca avem o viata usoara.Si noi numaram banii , aici am lucrat 4 ani dar nu am drept de concediu de maternitate decat 45 de zile,sunt singura,ai mei vad copilul pe camera, sotul munceste de la 7 la 7 seara si e plecat in delegatii minim de 5 ori pe luna samd.Copiii si asa nu stiu si nu le pasa daca au pampers premium sau pampers de carton,daca ii imbracam in haine de firma sau de la magazinul din colt.E extrem de greu peste tot in lumea asta,sanatosi sa fim si va fi bine.Ia-ti fericirea din zambetul copilului tau si bucura-te ca e sanatos .
Ma gandesc sa reintroduc orezul zilele astea,dar imi e frica de scaune cu sange cum s-a intamplat prima data.Sange rosu,ca niste firicele.Aveti idee de cesau vi s-a intamplat?Orezul era de la Milupa ,doctorii(2 la numar) au propus oprirea si revenirea la el dupa o saptamana si au exclus probleme la stomac pentru ca era sange rosu deci nedigerat.Daca stie vreuna dintre voi ceva,m-as bucura sa imi spuneti.
O zi frumoasa!
alex25 spune:
Buna dimineataaaa!!!! Sunt la zi, sunt la zi!!!

Nu, ca m-am tampit de tot, acum sa vad daca mai sunt in stare sa leg cateva cuvinte.![]()
Incep cu noi: Suntem bine, bine, de ieri nu am mai facut febra decat foarte putin, gen 37.6 iar de astazi ma risc sa nu ii mai dau nici un medicament ca eu zic ca nu mai e cazul.
Raluk te pup mult si ma bucur ca ti-a placut cum intram eu sa spun evolutia fetei, nici nu va inchipuiti cat de mult ma ajutati, chiar daca doar asa, virtual.
Si vreau sa te felicit si pentru evolutia lui Alex, e baiat mare de acum si mami e tare mandra de el.
Noi inca nu ne intoarcem de nici un fel, nici macar nu pare interesata, oare sa imi fac griji???
Elle imi pare rau ca si Anna a facut febra, bine ca a trecut la amandoua, plus ca in poze este o super duuuuulceeee
, iar tu mami sa stii ca arati foarte bine, dar eu te inteleg perfect cu problema referitoare ca cum arati, eu sunt distrusa psihic, pentru ca la fel cum spui tu, cel mai rau este ca nu imi place nici mie de ce vad, e oribil sentimentul....eu ptr ca nu mai alaptez sunt deja la cura drastica, ma rog la DD sa pot reusi. Tin pumnii sa iti revii, insa stii ca cea mai importanta este sanatatea, da?
Lali cred ca ceea ce povesteti tu este de neevitat, insa eu te imbratisez tare, tare si te rog sa tii capul sus, copii nostri sa fie sanatosi si noi pe langa ei, ca restul le rezolvam pe toate.
Uka 

Dana am vazut 2 fete frumoase, tare finutze mai sunteti!

LA MULTI ANI X_GGG 

LA MULTI ANI BRUCU

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anamaria1979 spune:
Neata si de la noi!
La multi ani X_ggg!
Happy birthday si lui BRUCE!
Elle si eu am vazut avatar si mi-a placut.